Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1807456 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 444

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective autob368

3mil wrote:
Modificari de trasee in Dr. Taberei  

Ca urmare a extinderii lucrărilor la magistrala de metrou Drumul Taberei,  începând cu data de 07.01.2012, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Valea Ialomiţei. Din această cauză, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va modifica traseele liniilor de transport public din zonă, astfel:

Liniile 90 şi 93 vor funcţiona pe traseele actuale între terminalele „Stadionul Naţional Arena”, respectiv „Gara de Nord” şi intersecţia Drumul Taberei/Str. Sibiu, apoi pe un traseu modificat prin Str. Sibiu, Bd. 1 Mai, Drumul Taberei, Str. Valea Argeşului, până la terminalul ,,Valea Argeşului’’.

Linia 91 va funcţiona între Piaţa Rosetti şi Depoul Alexandria, pe următorul traseu: Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Bd. M. Kogălniceanu, Piata Operei, Bd. Eroii Sanitari, Şos. Cotroceni, Bd. G-ral Vasile Milea, Drumul Taberei, Dr. Sării, Şos. Antiaeriană şi Şos. Alexandria.

Linia 71 se suspendă, iar pentru preluarea călătorilor în zona Drumul Taberei, se înfiinţează linia navetă de autobuze 668. Autobuzele vor circula între terminalul „Valea Oltului” şi ,,Orizont’’, pe următoarele artere:  Str. Valea Oltului, Str. Valea Argeşului, Drumul Taberei (ramura de Nord), cu întoarcere pe Drumul Taberei, Str. Valea Argeşului şi Str. Valea Oltului.

Linia 268 va funcţiona pe traseul actual între „Universitate” şi terminalul ,,Valea Argeşului’’, apoi pe un traseu prelungit până la terminalul ,,Valea Oltului’’, prin  Str. Valea Argeşului şi Str. Valea Oltului.

De la aceeaşi dată, linia 96 de troleibuze revine în terminalul ,,Depoul Alexandria’’ şi va funcţiona pe următorul traseu: Gara de Nord, Str. Witing, Calea Plevnei, Str. Constantin Noica, Şos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Vasile Milea, Drumul Taberei, Drumul Sării, Str. Antiaeriană, Şos. Alexandriei, cu întoarcere prin  Şos. Alexandriei,  Drumul Sării,  Str. Lt. N. Găină, Drumul Taberei, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Iuliu Maniu, Şos. Cotroceni, Str. Constantin Noica, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul şi Str. Gării de Nord.

Menţionăm că, liniile amintite vor fi monitorizate permanent, iar în functie de dinamica cererii de transport se vor realiza modificări în structura parcului circulant.

RATB

Ce modificari ciudate...  :twisted:  lasi linia 93 la Valea Argesului si suspenzi linia 71... il duci pe 91 la Depoul Alexandria in loc sa-l desfiintezi complet... cu 268 e o modificare buna, dar poate era mai bine sa il duca tot la Cartier Constantin Brancusi, deoarece si terminalul Valea Oltului este destul de aglomerat de 3 linii (105,368,385). Dar despre linia 221 nu a pomenit nimic? Ea nu va fi deviata prin strada Valea Argesului, daca se va inchide complet Valea Ialomitei?
Referitor la linia naveta 668, nu era mai bine sa suplimenteze cu 4-5 autobuze pe 268? Oare ce interval va avea? Ca daca circula la 8-15 minute tot degeaba... Bine ca nu e traseul lung si sper ca semicursa sa nu aiba mai mult de 15 minute, iar o cursa completa cu tot cu stationare la Valea Argesului (ca la Orizont nu are sens sa aiba stationare) sa fie de maxim 35-40 minute.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

Deci..71 se desfiinţează pentru ca 93 să circule pe traseul lui?  :lol:
Sunt curios dacă noul 93 va fi suplimentat. Că altfel... înseamnă câteva trolee în minus la traseu.
În loc de 668 era mai bine să fi fost deviat 105 prin buclă, mai ales că zona aia nu mai are legătură cu gara. Deasemenea, 268 ar trebui suplimentat la greu, altfel nu va face faţă singur (că 668 e o glumă de traseu).

Dr2005 wrote:
Deci..71 se desfiinţează pentru ca 93 să circule pe traseul lui? :lol:

Asta e gandita cu "capu' " de RATB. S-au gandit foarte mult, pret de peste 2 luni la aceasta modificare capitala pentru contiinuarea lucrarilor la M5 !!!!
Si se poate supara pe mine si sa comenteze sustinatorul proiectului M5, dar in ritmul melcului NU se va termina nicio lucrare la timp... deja sunt intarzieri de peste 3-4 luni... asa ca "SIGUR" mergem cu metroul in 2015, dar poate pe celelalte magistrale M1,M2,M3,M4-atata cat e din ea contruita  :evil:

Re: Stiri, noutati, perspective bercenicity

Si cu 221 si N116 ce facem, sau sunt cantitate neglijabila?
Pe 303 si 438 le lasam si pe alea la Tacerii?

Re: Stiri, noutati, perspective aztec

ei este RATB. Cred ca si un licean putea sa gandeasca mai bine devierile si modificarile.Sau orice forumist de aici.
Dar ei au oameni platiti pt asta.. cred.

Re: Stiri, noutati, perspective WAYNEN

Referitor la linia 668.Cum o sa intoarca la Orizont?O sa ajunga la Orizont si o sa intoarca pe sensul celalalt sau va circula pe Strada Sibiu,Bulevardul Timisoara,Bulevardul Vasile Milea,Drumul Taberei apoi traseul anterior?

Cred ca poate sa intoarca chiar la semaforul din fata fostului sediu MApN. Ca daca il deviaza prin strada Sibiu-Bd. Timisoara inseamna deviere si inca 6-7 minute la semicursa... si asa este o caricatura de linie...

Re: Stiri, noutati, perspective Axel

Mai bun era 90-ul la Alexandria. :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Dar 226 :?:  :shock:

Re: Stiri, noutati, perspective Der Hofmeister

Cam ciudate modificari. Ma gandesc ca o sa fie... HAOS?????

Daca nu suplimenteaza 105 si 268, o sa fie jale. Alexandria are autobuze, deci sa nu-i aud ca se plang.

668 e o gluma; sa vedem daca e una mai mare ca 635 in ultimele ei luni de viata.

Eu inca sper sa fie o greseala undeva.
Inca am probleme sa cred tampenia cu 71, 93 si 668 (probabil numarul e de la de la 168,268 si 368)

Re: Stiri, noutati, perspective rosetti61

L-or fi ales pe 93 in defavoarea lui 71 pentru ca e mai "batran", prima linie de troleibuz din noul cartier Drumul Taberei spre Gara - el a aparut prin ruperea lui 81 in doua in 1967-68. "Fratele mai mic" 71 a aparut in 1986, impreuna cu 69, electrificand ramura de sud.
Terminalul de la Valea Ialomitei a functionat din 1973 - ramura nordica s-a prelungit succesiv pana a ajuns la marginea cartierului - Valea Oltului/Ialomitei; spre ca oprirea dupa 38 de ani de functionare e doar temporara.

Re: Stiri, noutati, perspective Citelis5396

Eu as fi pus cabluri de la str. Valea Ialomitei pana la posta Dr. Taberei pentru a deservi in continuare ramura de nord cu troleibuze, si le-as fi adus pe toate la Valea Argesului(ma refer la 90,91,93).

Citelis5396 wrote:
Eu as fi pus cabluri de la str. Valea Ialomitei pana la posta Dr. Taberei pentru a deservi in continuare ramura de nord cu troleibuze, si le-as fi adus pe toate la Valea Argesului(ma refer la 90,91,93).

In primul rand oprirea circulatiei troleibuzelor pe strada Valea Ialomitei si desfiintarea capatului Valea Ialomitei este definitiva (s-a mai scris pe forum pe undeva), tocmai pentru a nu incurca lucrarile. Nu se stie daca dupa finalizarea lucrarilor la M5 se va mai reintroduce linia 93 pe ramura de Nord (desi asa ar fi normal). Si eu sunt socat si tot nu pot sa inteleg de ce au ales desfiintarea lui 71 si inlocuirea lui pe acelasi traseu cu linia 93  :!: , plus gluma proasta a RATB-ului numita 668... Nu cred ca ar trebui sa fie acesta un criteriu, faptul ca 93 e mai "vechi" decat 71. O fi, dar linia 71 a circulat de la infiintarea ei pe acelasi traseu (ma refer la circulatia in cartierul Drumul Taberei) si populatia era obisnuita sa vina 71... Cum am mai spus si in alte topice, eu as fi mers pe desfiintarea unor trasee de troleibuze si suplimentarea parcului pe liniile ramase. Macar cu troleibuzele sa fi inceput RATB-ul "curatenia" in ograda proprie in ceea ce privesc liniile dublate sau inutile.

Dorind sa aflu amanunte mai multe de TAMPENIA asta cu modificarile de traseu, eu inca nefiind impacat cu suspendarea liniei 71 si inlocuirea cu 93,... am reusit dupa ceva telefoane sa aflu numarul de la serviciu circulatie. Sper sa fie si corect.
0213183401.
Momentan NU raspunde nimeni.
Daca aveti timp si nerv, si sunteti la fel de nemultumiti, poate insistati si voi, ca pana maine mai e timp.

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463809 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”