Topic: Locomotive clasa 400 (ex 40) (Electroputere Craiova România)
2731 posts, 895988 views
📖 Pagination options
- DrulaM
-
Posted:
-
Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania)
DrulaM
da ce te aprinzi asa ? unde ? pana unde ? care ? ce?
trec si cele rosii si cele in schema clasica ( daca vrei iti zic cateva)
pana unde ? pana in cehia cel mai mult
Nu ti-am raspuns mai repede ca am fost la Arad cu EA 792 si sunt umpic obosit ( alta epava)
florin.lifticariu wrote:
EA 260 azi pleaca la Unguri
Pleaca la unguri ? puteti da mai multe detalii ?
Si inca o intrebare legata de acest subiect....in prezent locomotivele CFR Marfa (sau cel putin o parte din ele, cele rosii) intra in Ungaria ? daca da pina unde ?
Multumesc !
da ce te aprinzi asa ? unde ? pana unde ? care ? ce?
trec si cele rosii si cele in schema clasica ( daca vrei iti zic cateva)
pana unde ? pana in cehia cel mai mult
Nu ti-am raspuns mai repede ca am fost la Arad cu EA 792 si sunt umpic obosit ( alta epava)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai nu am zis ca sunt de Craiova, ci ca a ajuns sa faca personalul Craiova - Bucuresti.
Pai nu am zis ca sunt de Craiova, ci ca a ajuns sa faca personalul Craiova - Bucuresti.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
792 aia am prins-o si eu pe la Baneasa la inceputul lui octombrie 2011 si... scotea un zgomot ciudat cred compresorul + ca ziceai ca se dezmembreaza carand vreo 40 de cisterne .
792 aia am prins-o si eu pe la Baneasa la inceputul lui octombrie 2011 si... scotea un zgomot ciudat cred compresorul + ca ziceai ca se dezmembreaza carand vreo 40 de cisterne .
40-0792-8 - Bucuresti Baneasa - 02.10.2011.JPG (415.78 KB; downloaded 2424 times)
- DrulaM
-
Posted:
-
DrulaM
o lasa-ma mai bine nu mi-o aratai
compresorul si acum bate foarte urat , trage sa moara , are zgomote anormale si alte 1000 de defectiuni si pierderi si lipsuri
Daca doriti postez bordul si ce e prin ea
o lasa-ma mai bine nu mi-o aratai
compresorul si acum bate foarte urat , trage sa moara , are zgomote anormale si alte 1000 de defectiuni si pierderi si lipsuri
Daca doriti postez bordul si ce e prin ea
- Dr2005
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Eu vreau una din placile cu seria si una cu producatorul
Eu vreau una din placile cu seria si una cu producatorul
- didi
-
Posted:
-
didi
Depoul Craiova este de marfa.Trenurile de calatori se fac cu locomotive de Arad si de Ploiesti.In ultima perioada Ploiesti a stat cam prost cu ea uri(A imprumutat si el de la altii incepand cu noul mers ) de aceea s-au mai nimerit locomotive de Arad pe la Basarab.
shoppy wrote:
Depoul Craiova este de marfa.Trenurile de calatori se fac cu locomotive de Arad si de Ploiesti.In ultima perioada Ploiesti a stat cam prost cu ea uri(A imprumutat si el de la altii incepand cu noul mers ) de aceea s-au mai nimerit locomotive de Arad pe la Basarab.
- DrulaM
-
Posted:
-
DrulaM
sa vedem dupa restructurarea asta cum va fi ca s-ar zice ca depoul Simeria sa-l faca remiza si sa ramana doar Craiova de Marfa si Timisoara de calatori restul remize
sa vedem dupa restructurarea asta cum va fi ca s-ar zice ca depoul Simeria sa-l faca remiza si sa ramana doar Craiova de Marfa si Timisoara de calatori restul remize
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- DrulaM
-
Posted:
-
DrulaM
nu-ai pentru ce . Daca voi ramane pe forumul asta la 2 zile aduc poze de pe locomotive si zilnic poze cu ele .
nu-ai pentru ce . Daca voi ramane pe forumul asta la 2 zile aduc poze de pe locomotive si zilnic poze cu ele .
- DrulaM
-
Posted:
-
DrulaM
Sistem INDUSI pentru Ungaria
030 by MariusD2011, on Flickr
Blocul S 10
025 by MariusD2011, on Flickr
Compresorul
023 by MariusD2011, on Flickr
Alte poze
022 by MariusD2011, on Flickr
021 by MariusD2011, on Flickr
Sistem INDUSI pentru Ungaria
030 by MariusD2011, on Flickr