Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808142 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 444

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Gabi23

Geniala denumirea "Cartier Militari"  :geek:. Ei s-au uitat cat naiba este suprafata Cartierului Militari? Trebuia ceva mai precis... Asa te uiti ca strain de la Universitate, sa zicem, "aa pai ajunge in Cartierul Militari..." dar te trezesti ca nu te duce unde vrei.

Re: Stiri, noutati, perspective alchimistul

Lipsa de consecventa. In cazul lui 302 nu i-a oprit nimic sa scrie "Fortuna RESIDENCE", de ce evita cuvantul "capitalist" in cazul lui 138 ? Parca s-au luat dupa Metrorex si numele total neinspirat al statiei Berceni, in conditiile in care cartierul omonim incepe de la Pieptanari, cu 5 statii mai devreme.

Re: Stiri, noutati, perspective Dominatrix

Poate au vrut sa scrie "Cartierul Militari Residence" si au vazut ca nu incape si cuvantul "Residence" pe afisaj...Evident, puteau sa scrie simplu "Militari Residence".

In alta ordine de idei, vad ca site'ul RATB a inceput sa isi revina: s-a publicat programul de sarbatori. Despre liniile nou-infiintate 254, 216 si prelungirea liniei 138 nimic deocamdata in sectiunea de Stiri.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Chev Celios

Pot sa spun linistit ca linia 254 este un succes. Am mers astazi de la Sportului pana la Nicolae Canea (doua stati), iar masina era destul de plina,toate scaunele fiind  ocupate

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB WAYNEN

Ieri am mers cu tramvaiul 46 de la statia Iacob Felix pana la Morarilor si vreau sa spun ca tramvaiul vine foarte greu..Pe langa faptul ca am stat vreo 20 de minute in statie pana sa vina,am facut vreo 40 de minute pana la Morarilor.Totodata am observat ca linia are trei tramvaie pe traseu.Primul tramvai era ala in care ma aflam,al doilea tramvai l-am intalnit la Lizeanu si al treilea tramvai era la intersectia Iancului-Pantelimon.Eu as vrea prelungirea liniei 46 pana la CET VEST MILITARI si cu-n parc circulant de vreo 18 tramvaie ca sa reduca intervalul de succedare dintre vehicule.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB andrei11

In timpul saptamanii cred ca sunt mai mult tramvaie. In perioada asta multe trasee - inclusiv acesta - circula in regim de Duminică.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

WAYNEN wrote:
Ieri am mers cu tramvaiul 46 de la statia Iacob Felix pana la Morarilor si vreau sa spun ca tramvaiul vine foarte greu..Pe langa faptul ca am stat vreo 20 de minute in statie pana sa vina,am facut vreo 40 de minute pana la Morarilor.Totodata am observat ca linia are trei tramvaie pe traseu.Primul tramvai era ala in care ma aflam,al doilea tramvai l-am intalnit la Lizeanu si al treilea tramvai era la intersectia Iancului-Pantelimon.Eu as vrea prelungirea liniei 46 pana la CET VEST MILITARI si cu-n parc circulant de vreo 18 tramvaie ca sa reduca intervalul de succedare dintre vehicule.
Problema e foarte simpla: Buget mic (Danke, Dr. Oetker!) => Economie la sange la RATB => mai putine vagoane in circulatie => consum mai mic de energie electrica etc. etc. Na, ca ne-a ciuruit! Daca aruncam un ochi pe planurile de modernizare a bulevardului Timisoara (la pachet cu strapungerea pana in Sos. de Centura), vom observa ca linia de tramvai nu este "in schema". Daca adaugam la asta si faptul ca tramvaiele merg oricum aproape goale Cet Vest si strada Valea Cascadelor, concluzia e clara. Parca a pus Gabi23 sau Utilizator anonim cu ultimele tramvaie Tatra de pe linia 47 in ultima seara in care s-a circulat cu tramvaiul la Cet Vest. Uitati-va bine de tot la ele, ca s-ar putea sa nu mai puteti face altele vreodata...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Se pare ca traseul liniei 135 a fost prelungit cu 1 statie, de la CFR Constanta pana la giratoriul din Pipera cu benzinaria OMV. Cel putin asa apare pe site la pagina liniei 135 - la Stiri nu s-a mentionat nimic. Era si timpul!

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

alch3mist wrote:
Se pare ca traseul liniei 135 a fost prelungit cu 1 statie, de la CFR Constanta pana la giratoriul din Pipera cu benzinaria OMV. Cel putin asa apare pe site la pagina liniei 135 - la Stiri nu s-a mentionat nimic. Era si timpul!

Da intradevar dar observ ca 112 a ramas la C.F.R. Constanta. :shock:  :roll:
Linia 254 nici acum nu apare pe sait. :evil:
Ar trebui facut ceva ca-i bataie de joc pentru calatori plus ca creaza si stres soferilor/vatmanilor care ei sunt injurati ca de ce nu au anuntat de linia X sau devierea Y. :twisted:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Nu s-a schimbat nimic in traseul lui 135. Intoarce tot la CFR Constanta (vazut acum o ora).
254 nu apare pentru ca nu are inca hotarare de la CGMB  :twisted: E un pic cam ilegala si de aceea inca nu se face valva.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Dar celelalte trasee au hotărâri? Unde sunt?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Robert24 a facut o gluma... :) Este evident ca RATB exploateaza in legalitate numai cele cateva trasee preorasenesti...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB autob368

De ce nu procedeaza si RATB precum se intampla la Galati, acolo unde toate traseele S.C. TransUrb S.A. Galati si cele de maxi - taxi circula conform unei hotarari a C.L. din 2009. Acolo nu se poate face o modificare mai mare de traseu / infiintarea / desfiintarea unei linii etc. fara vreo hotarare legala in acest sens. Vor dubarii sa li se modifice traseul? Foarte bine... cer in sedinta C.L. acest lucru, se supune la vot si apare decizia legala...  :D
Dar evident ca aici foecare face ce vrea... iar RATB are trasee nerentabile cu duiumul.... cand ar putea foarte bine sa renunte la traseele fantoma, eventual sa mai modifice din cele existente, iar parcul zilnic circulant sa creasca pe la 75-80%, iar in afara orelor de varf sa nu mai fie bataia asta de joc ( a se vedea orarul 13-18)  :twisted:
Bineinteles ca prima intrebare era retorica...  :twisted:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

1.01.2012.  

Am intrat in anul 2012 si in curand se vor produce urmatoaerele modificari de trasee.

In curand liniile 96, 226,227,303,438. vor revenii in noul terminal RATB '' Depoul Alexandria '' :)   sau poate se v-a numii Hypermaketul X . :roll: ,dar si din cauza lucrarilor la Magistrala 5(Drmul Taberei) odata cu desfiintarea terminalului '' Valea Ialomitei '', liniile 90,91,93 vor fi in felul urmator:

Linia 90: Stadionul National - Depoul Alexandria.
Liniile 91,93 se desfiinteaza.
S-a luat hotararea asta deoarece 93 ar dubla 71 iar 91 pe 69 si 90 -ul ar supra-aglomera terminalul '' Valea Argesului '' plus ca ar dubla si 69-ul.
Este decat un zvon stirea cu liniile din Drumul Taberei. :)  :roll:
Caateva poze cu noul terminal '' Depoul Alexandria ''. :)  8-)
DSC05633.JPG (84.67 KB; downloaded 2402 times)
DSC05630.JPG (107.83 KB; downloaded 2404 times)
DSC05631.JPG (91.96 KB; downloaded 2403 times)
DSC05621.JPG (74.26 KB; downloaded 2409 times)

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”