Topic: Discuții după inaugurarea pasajului
1568 posts, 448463 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului
subway guru
OK, acum cred ca e mai limpede pt toata lumea...
OK, acum cred ca e mai limpede pt toata lumea...
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Merci mult de explicatii Domix... Eram curios caci auzisem acum ceva timp la Rtv ca nu a fost facuta receptia sau inca nu reconsc receptia partiala facuta de catre pmb... O tampenie de genul asta... Oricum merci pentru info
Merci mult de explicatii Domix... Eram curios caci auzisem acum ceva timp la Rtv ca nu a fost facuta receptia sau inca nu reconsc receptia partiala facuta de catre pmb... O tampenie de genul asta... Oricum merci pentru info
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cand
se da drumul la statia aia superdotata de pe pasaj ? Daca citesc unii de la primarie forumul asta, trebuie sa le comunic ca doctorasul mai are un vot lipsa, indiferent cu cine va concura.
Cand
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Si uite asa, a trecut anul si vestita statie nu e gata. Parca vad ca si la Pipera o sa-i dea drumul la pod iar cu asfaltarea si supralargirea soselei precum si finalizarea bretelelor va mai dura nu stiu cate luni.
Si uite asa, a trecut anul si vestita statie nu e gata. Parca vad ca si la Pipera o sa-i dea drumul la pod iar cu asfaltarea si supralargirea soselei precum si finalizarea bretelelor va mai dura nu stiu cate luni.
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Nu este nici un motiv sa se grabeasca, pentru ca pasajul e in principal pentru soferi, in timp ce statia "intermodala" este pentru "amărâţii ăia". Detalii: viewtopic.php?f=24&t=97&p=85116#p85116
Nu este nici un motiv sa se grabeasca, pentru ca pasajul e in principal pentru soferi, in timp ce statia "intermodala" este pentru "amărâţii ăia". Detalii: viewtopic.php?f=24&t=97&p=85116#p85116
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Exact, asta pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, vorba jurnalistului de curte.
alex1968 wrote:
Exact, asta pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, vorba jurnalistului de curte.
-
- lucianxx9o
-
Posted:
-
lucianxx9o
Pasajul basarab mai este cel mai lat din europa dupa inaugurarea podului ada din Belgrad care are 45 m latime???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ada_Bridge
Pasajul basarab mai este cel mai lat din europa dupa inaugurarea podului ada din Belgrad care are 45 m latime???
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
'Recordurile' sunt facute doar pt a fi 'batute'!
P.S.
De azi, ne apucam de trotuarul rulant
lucianxx9o wrote:
Pasajul basarab mai este cel mai lat din europa dupa inaugurarea podului ada din Belgrad care are 45 m latime???![]()
P.S.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
P.S.
S-a 'predat amplasamentul'!!!
lucianxx9o wrote:
Pasajul basarab mai este cel mai lat din europa dupa inaugurarea podului ada din Belgrad care are 45 m latime???![]()
P.S.
S-a 'predat amplasamentul'!!!
- George
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lasa-i si pe ziaristi sa traiasca...si sa castige o paine cinstita si 'muncita'...noi doar le-am aruncat 'nada'...
Lasa-i si pe ziaristi sa traiasca...si sa castige o paine cinstita si 'muncita'...noi doar le-am aruncat 'nada'...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Saptamana viitoare incepem trotuarele, se incepe cu devierea retelelor din zona si apoi lucru initial.
Si destul de esential, in cateva saptamani se deschide statia
Saptamana viitoare incepem trotuarele, se incepe cu devierea retelelor din zona si apoi lucru initial.
Si destul de esential, in cateva saptamani se deschide statia
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
de impotenti mintali ! Imi fac nervi de fiecare data cand trebuie sa astept troleibuzul 86 in locul tramvaiului 1 ca sa ma duca acasa in Piata Iancului. Nu-mi spuneti ca am metrou la dispozitie, deocamdata nu ma incadrez in buget sa iau metroul.
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
...in sfarsit o veste buna pentru acest proiect urias, practic cu o statie de travai ultramoderna, dar blocata de ceva timp. Inteleg eu bine? In cateva saptamani va fi totul gata, inclusiv acele trotuare rulante?! Bravo lor daca se tin de cuvant!
...in sfarsit o veste buna pentru acest proiect urias, practic cu o statie de travai ultramoderna, dar blocata de ceva timp. Inteleg eu bine? In cateva saptamani va fi totul gata, inclusiv acele trotuare rulante?! Bravo lor daca se tin de cuvant!
📖 Pagination options