Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808394 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 444

📖 Pagination options

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Ieri 13.12.2011.-ora 14:30 in linia 42 pe portiunea Piata Presei - Clabucet  s-a inregistrat un numar mare de calatori care au folosit linia 42 pana la Clabucet.

Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia  :shock: :roll:
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere. :P  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Axel wrote:
Ieri 13.12.2011.-ora 14:30 in linia 42 pe portiunea Piata Presei - Clabucet  s-a inregistrat un numar mare de calatori care au folosit linia 42 pana la Clabucet.
Intr-adevar impresionant numarul de calatori.  :P Probabil nu mai venise de mult autobuzul 105. :twisted:
Legat de 460, dincolo am citit ca a fost prelungit pana la Clabucet de ceva vreme. E adevarat?

Dominatrix wrote:
Axel wrote:
Intr-adevar impresionant numarul de calatori.  :P Probabil nu mai venise de mult autobuzul 105. :twisted:
Legat de 460, dincolo am citit ca a fost prelungit pana la Clabucet de ceva vreme. E adevarat?

In wekend intoarce la Clabucet. ;)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB SprinterXP

Axel wrote:
Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia  :shock: :roll:
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere. :P  

Din ciclul "site-ul RATB doarme", incepand de ieri 15.12.2011, linia 460 circula intre Cartier Damaroaia si Preventoriul Mogosoaia. :roll:

Din nou sunt rugat sa scriu de Linia Periferica 449 sa fie prelungita pana la Prisma deoarece e periculoasa iesirea pe D.N.1 la C.F.R. Balotesti. :?
Pierzi chiar si 15 minute pana te lasa cineva sa intri. :twisted:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB nokia2110

Linia asta nu prea mai are călători. Din motive de dube  :x

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Prisma (adică ce a mai rămas din ea) aparţine Comunei Corbeanca. Nu există baza legală pentru a se prelungi acest traseu fără a se încheia un acord şi cu Primăria Corbeanca.

O soluţie mai convenabilă, dar inaplicabilă într-o republică bananieră, ar fi un semafor comandat de autobuz. Dar ori s-ar fura bucla de acţionare, ori ar fi folosită şi de alte vehicule, ori şoferii de pe DN1 s-ar ştere undeva cu semaforul.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

SprinterXP wrote:
Axel wrote:

Din ciclul "site-ul RATB doarme", incepand de ieri 15.12.2011, linia 460 circula intre Cartier Damaroaia si Preventoriul Mogosoaia. :roll:

Au fost updatate porgramele liniei 460, dar nimic la capitolul stiri...ca de obicei.

http://www.ratb.ro/docpdf2/460%20CARTIE ... AROAIA.pdf

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB linia 69

Linia 460 este data si de RATB pe traseul CARTIER DAMAROAIA - PREVENTORIUL BUFTEA.
La capatul CARTIER DAMAROAIA la TUR apare : 304, 331, 460.
La retur doar 331, 460.

Priviti ce harababura apare la linia 304 ....
Linia de Autobuz 304

Program circulaţie Terminal 1 (tur)  CARTIER DAMAROAIA
Program circulaţie Terminal 2 (retur)  LAROMET

TUR
0 CARTIER DAMAROAIA 304,331,460. STR. PIATRA MORII

22 LAROMET 304,460. BD. BUCURESTII NOI

RETUR
0 LAROMET 97,304,460. BD. BUCURESTII NOI

24 PIATA PRESEI 148,149,261,304. BD. EXPOZITIEI

Pentru mai multe detalii si lamuriri vizitati site-ul http://www.RATB.ro  :lol:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Cu 304 e clar o tampenie pe site, dar partea cu 460 ma depaseste. Sa inteleg ca a fost modificat traseul in "fundatura" Damaroaia, pentru a se putea gasi mai usor un pretext pentru viitoarea desfiintare a tramvaiului 24?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alex1968

Confirm: 460 are capatul comun cu 331 in Damaroaia. Dar nu are acelasi  traseu cu 24 deoarece merge la Mogosoaia in timp ce tramvaiul 24 ajunge in piata Victoriei. E foarte buna ideea, de multe ori din Damaroaia (super aglomerat acum datorita Petrom City) pentru a ajunge in Bucurestii Noi trebuia s-o iei pe jos inainte intrucat 24 vine destul de rar!

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Bucureştiul e singurul oraş în care plăteşti tarif diferenţiat pentru aceeaşi călătorie... ca să mergi cu 460 trebuie să plăteşti 1,5 RON pe bilet, iar cu abonamentul urban rişti să iei o amendă de 50 RON. Aşa că nu o să ajute nimic, cel mult o să aibă mai mult loc 304-urile la Laromet.

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”