Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1808548 views
📖 Pagination options
-
- 3mil
-
Posted:
-
-
- Axel
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Axel
Ieri 13.12.2011.-ora 14:30 in linia 42 pe portiunea Piata Presei - Clabucet s-a inregistrat un numar mare de calatori care au folosit linia 42 pana la Clabucet.
Ieri 13.12.2011.-ora 14:30 in linia 42 pe portiunea Piata Presei - Clabucet s-a inregistrat un numar mare de calatori care au folosit linia 42 pana la Clabucet.
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere.
Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere.
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Probabil nu mai venise de mult autobuzul 105. 
Legat de 460, dincolo am citit ca a fost prelungit pana la Clabucet de ceva vreme. E adevarat?
Axel wrote:Intr-adevar impresionant numarul de calatori.
Legat de 460, dincolo am citit ca a fost prelungit pana la Clabucet de ceva vreme. E adevarat?
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
In wekend intoarce la Clabucet.
Dominatrix wrote:Axel wrote:Intr-adevar impresionant numarul de calatori.
Ieri 13.12.2011.-ora 14:30 in linia 42 pe portiunea Piata Presei - Clabucet s-a inregistrat un numar mare de calatori care au folosit linia 42 pana la Clabucet.Probabil nu mai venise de mult autobuzul 105.
In wekend intoarce la Clabucet.
- SprinterXP
-
Posted:
-
SprinterXP
Din ciclul "site-ul RATB doarme", incepand de ieri 15.12.2011, linia 460 circula intre Cartier Damaroaia si Preventoriul Mogosoaia.
Axel wrote:
Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia![]()
![]()
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere.![]()
Din ciclul "site-ul RATB doarme", incepand de ieri 15.12.2011, linia 460 circula intre Cartier Damaroaia si Preventoriul Mogosoaia.
-
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Din nou sunt rugat sa scriu de Linia Periferica 449 sa fie prelungita pana la Prisma deoarece e periculoasa iesirea pe D.N.1 la C.F.R. Balotesti.
Pierzi chiar si 15 minute pana te lasa cineva sa intri.
Din nou sunt rugat sa scriu de Linia Periferica 449 sa fie prelungita pana la Prisma deoarece e periculoasa iesirea pe D.N.1 la C.F.R. Balotesti.
Pierzi chiar si 15 minute pana te lasa cineva sa intri.
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Linia asta nu prea mai are călători. Din motive de dube
Linia asta nu prea mai are călători. Din motive de dube
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Prisma (adică ce a mai rămas din ea) aparţine Comunei Corbeanca. Nu există baza legală pentru a se prelungi acest traseu fără a se încheia un acord şi cu Primăria Corbeanca.
O soluţie mai convenabilă, dar inaplicabilă într-o republică bananieră, ar fi un semafor comandat de autobuz. Dar ori s-ar fura bucla de acţionare, ori ar fi folosită şi de alte vehicule, ori şoferii de pe DN1 s-ar ştere undeva cu semaforul.
Prisma (adică ce a mai rămas din ea) aparţine Comunei Corbeanca. Nu există baza legală pentru a se prelungi acest traseu fără a se încheia un acord şi cu Primăria Corbeanca.
O soluţie mai convenabilă, dar inaplicabilă într-o republică bananieră, ar fi un semafor comandat de autobuz. Dar ori s-ar fura bucla de acţionare, ori ar fi folosită şi de alte vehicule, ori şoferii de pe DN1 s-ar ştere undeva cu semaforul.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Au fost updatate porgramele liniei 460, dar nimic la capitolul stiri...ca de obicei.
http://www.ratb.ro/docpdf2/460%20CARTIE ... AROAIA.pdf
SprinterXP wrote:Axel wrote:
Mai multi colegi mi-au semnalat faptul ca de cateva zile Linia Periferica 460 ar intoarce la Cartierul Damaroaia![]()
![]()
Zilele acestea o sa incep cercetarile deoarece eu cred ca a fost surprins vreun tur de retragere.![]()
Au fost updatate porgramele liniei 460, dar nimic la capitolul stiri...ca de obicei.
http://www.ratb.ro/docpdf2/460%20CARTIE ... AROAIA.pdf
-
- linia 69
-
Posted:
-
linia 69
Linia 460 este data si de RATB pe traseul CARTIER DAMAROAIA - PREVENTORIUL BUFTEA.
La capatul CARTIER DAMAROAIA la TUR apare : 304, 331, 460.
La retur doar 331, 460.
Priviti ce harababura apare la linia 304 ....
Linia de Autobuz 304
Program circulaţie Terminal 1 (tur) CARTIER DAMAROAIA
Program circulaţie Terminal 2 (retur) LAROMET
TUR
0 CARTIER DAMAROAIA 304,331,460. STR. PIATRA MORII
22 LAROMET 304,460. BD. BUCURESTII NOI
RETUR
0 LAROMET 97,304,460. BD. BUCURESTII NOI
24 PIATA PRESEI 148,149,261,304. BD. EXPOZITIEI
Pentru mai multe detalii si lamuriri vizitati site-ul http://www.RATB.ro
Linia 460 este data si de RATB pe traseul CARTIER DAMAROAIA - PREVENTORIUL BUFTEA.
La capatul CARTIER DAMAROAIA la TUR apare : 304, 331, 460.
La retur doar 331, 460.
Priviti ce harababura apare la linia 304 ....
Linia de Autobuz 304
Program circulaţie Terminal 1 (tur) CARTIER DAMAROAIA
Program circulaţie Terminal 2 (retur) LAROMET
TUR
0 CARTIER DAMAROAIA 304,331,460. STR. PIATRA MORII
22 LAROMET 304,460. BD. BUCURESTII NOI
RETUR
0 LAROMET 97,304,460. BD. BUCURESTII NOI
24 PIATA PRESEI 148,149,261,304. BD. EXPOZITIEI
Pentru mai multe detalii si lamuriri vizitati site-ul http://www.RATB.ro
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Cu 304 e clar o tampenie pe site, dar partea cu 460 ma depaseste. Sa inteleg ca a fost modificat traseul in "fundatura" Damaroaia, pentru a se putea gasi mai usor un pretext pentru viitoarea desfiintare a tramvaiului 24?
Cu 304 e clar o tampenie pe site, dar partea cu 460 ma depaseste. Sa inteleg ca a fost modificat traseul in "fundatura" Damaroaia, pentru a se putea gasi mai usor un pretext pentru viitoarea desfiintare a tramvaiului 24?
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Confirm: 460 are capatul comun cu 331 in Damaroaia. Dar nu are acelasi traseu cu 24 deoarece merge la Mogosoaia in timp ce tramvaiul 24 ajunge in piata Victoriei. E foarte buna ideea, de multe ori din Damaroaia (super aglomerat acum datorita Petrom City) pentru a ajunge in Bucurestii Noi trebuia s-o iei pe jos inainte intrucat 24 vine destul de rar!
Confirm: 460 are capatul comun cu 331 in Damaroaia. Dar nu are acelasi traseu cu 24 deoarece merge la Mogosoaia in timp ce tramvaiul 24 ajunge in piata Victoriei. E foarte buna ideea, de multe ori din Damaroaia (super aglomerat acum datorita Petrom City) pentru a ajunge in Bucurestii Noi trebuia s-o iei pe jos inainte intrucat 24 vine destul de rar!
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Bucureştiul e singurul oraş în care plăteşti tarif diferenţiat pentru aceeaşi călătorie... ca să mergi cu 460 trebuie să plăteşti 1,5 RON pe bilet, iar cu abonamentul urban rişti să iei o amendă de 50 RON. Aşa că nu o să ajute nimic, cel mult o să aibă mai mult loc 304-urile la Laromet.
Bucureştiul e singurul oraş în care plăteşti tarif diferenţiat pentru aceeaşi călătorie... ca să mergi cu 460 trebuie să plăteşti 1,5 RON pe bilet, iar cu abonamentul urban rişti să iei o amendă de 50 RON. Aşa că nu o să ajute nimic, cel mult o să aibă mai mult loc 304-urile la Laromet.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination