Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1639 posts, 566637 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
- nokia2110
-
Posted:
-
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: CENTURA BUCURESTI
Dominatrix
Parti desenate: http://www.cnadnr.ro/bypass/Centura%20B ... 0desenata/
cornel001 wrote:Parti scrise: http://www.cnadnr.ro/bypass/Centura%20B ... %20scrisa/
Are cineva schita podului de la cernica ? Nu-mi dau seama cum ar fi util giratoriu sus decat daca vom avea rampe urcare/coborare pe sensul de langa calea ferata.
Parti desenate: http://www.cnadnr.ro/bypass/Centura%20B ... 0desenata/
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, exact asta e proiectul, asa mi l-am imaginat si eu - de fapt nu prea iti trebuie imaginatie pentru ca nu sunt prea multe variante disponibile...
http://www.cnadnr.ro/bypass/Centura%20B ... d%2002.pdf
Da, exact asta e proiectul, asa mi l-am imaginat si eu - de fapt nu prea iti trebuie imaginatie pentru ca nu sunt prea multe variante disponibile...
http://www.cnadnr.ro/bypass/Centura%20B ... d%2002.pdf
-
- cornel001
-
Posted:
-
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Arata foarte bine giratorul suspendat. Acum vin si eu si intreb: la Pipera si Stefanesti nu se putea face la fel?
Arata foarte bine giratorul suspendat. Acum vin si eu si intreb: la Pipera si Stefanesti nu se putea face la fel?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Stie cineva cat costa "podul" asta de la Cernica si cat a costat Podul + anexele de la Stefanesti?
(subscriu la radare fixe + limitare de viteza la Stefanesti si Tunari, evident doar pe un singur sens)
Stie cineva cat costa "podul" asta de la Cernica si cat a costat Podul + anexele de la Stefanesti?
(subscriu la radare fixe + limitare de viteza la Stefanesti si Tunari, evident doar pe un singur sens)
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Costurile pasajului de la Stefanesti au fost incluse in costul total al supralargirii centurii. Pe langa asta, a existat si un studiu de fezabilitate pentru pasajul respectiv, elaborat de Proiect Bucuresti, care a costat 321,300 RON.
Costurile pasajului de la Stefanesti au fost incluse in costul total al supralargirii centurii. Pe langa asta, a existat si un studiu de fezabilitate pentru pasajul respectiv, elaborat de Proiect Bucuresti, care a costat 321,300 RON.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Revin la exemplul cu ghetele de firma care au un preţ in care pretul sireturilor si a cremei de ghete e inclus...si a ambalajului... Dupa ce se cumpara respectivele ghete cu "totul inclus" posesorul e liber sa-si ia de pe piata libero - capitalista cate sireturi doreste si cata crema de ghete are chef.
Alta era "nuanta" intrebarii : Este clar ca ideea de la "Cernica" e mai buna decat cea de la Stefanesti / Tunari. intrebarea era asa : de ce nu s-a aplicat si la Stefanesti / Tunari "ideea Cernica" ?
Revin la exemplul cu ghetele de firma care au un preţ in care pretul sireturilor si a cremei de ghete e inclus...si a ambalajului... Dupa ce se cumpara respectivele ghete cu "totul inclus" posesorul e liber sa-si ia de pe piata libero - capitalista cate sireturi doreste si cata crema de ghete are chef.
Alta era "nuanta" intrebarii : Este clar ca ideea de la "Cernica" e mai buna decat cea de la Stefanesti / Tunari. intrebarea era asa : de ce nu s-a aplicat si la Stefanesti / Tunari "ideea Cernica" ?
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Cât a costat studiul de fezabilitate?
3 miliarde de lei vechi?
Păi cred că alţii îl făceau cu 50.000 RON (500 de milioane lei vechi).
Cât a costat studiul de fezabilitate?
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Serios, eu il faceam pe 1 leu in acte si 1 miliard de euro comision din care as fi platit o firma serioasa si de restul banilor m-as fi dus in cine stie ce insula tropicala
Lasand gluma la o parte - studiile de fezabilitate presupun tot felul de activitati greu de cuantificat a-priori si pot fi metode de spalat bani insa acest detaliu e aproape imposibil de probat.
Cât a costat studiul de fezabilitate?3 miliarde de lei vechi?
Păi cred că alţii îl făceau cu 50.000 RON (500 de milioane lei vechi).
Serios, eu il faceam pe 1 leu in acte si 1 miliard de euro comision din care as fi platit o firma serioasa si de restul banilor m-as fi dus in cine stie ce insula tropicala
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pe Google Maps a aparut autostrada Bucuresti Ploiesti... dar nu are racordurile la CB si la Centura Ploiesti...
Au mai aparut si A2 cu sectorul dintre Cernavoda si Megidia... Precum si A3, Suplacu de Barcau - Bors...
S-au cam grabit cei de la Google.... si s-au grabit ... gresit...
Macar de puneau si A1 dintr Arad si Timisoara.... (care mai are putin si e gata...)
Pe Google Maps a aparut autostrada Bucuresti Ploiesti... dar nu are racordurile la CB si la Centura Ploiesti...
Au mai aparut si A2 cu sectorul dintre Cernavoda si Megidia... Precum si A3, Suplacu de Barcau - Bors...
S-au cam grabit cei de la Google.... si s-au grabit ... gresit...
Macar de puneau si A1 dintr Arad si Timisoara.... (care mai are putin si e gata...)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pt ce ar trebui pe centura...sagetzi albastre...Nicht!
Mai degraba niste 'tram/train'...
Pt ce ar trebui pe centura...sagetzi albastre...Nicht!
Mai degraba niste 'tram/train'...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
S-Bahn de la nemti... pe centura feroviara... si prin imprejurimi...
Cred ca o sa ne ratacim pe la intersectia CB cu DN1... arata destul de complicat...
Are cineva design-ul final??? (Domi????)
La Lukoil e clar cum va fi...
S-Bahn de la nemti... pe centura feroviara... si prin imprejurimi...
Cred ca o sa ne ratacim pe la intersectia CB cu DN1... arata destul de complicat...
Are cineva design-ul final??? (Domi????)
La Lukoil e clar cum va fi...
📖 Pagination options