Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1816563 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 444

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

În general, se practică cenzura faţă de cei care fac la fel cu noi. Şi ăia sunt doar doi şi îi ştii.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Daca pe alte forumuri, administratorilor le place cenzura de tip "dick measurement contest", sper ca nu e cazul si aici. Suntem oameni in toata firea, nu copii cu mentalitati de gradinita si scoala primara.
Poza de care zicea @nokia in mesajul anterior e realizata de Catalin Ghita si o vedeti atasata aici.
200_46.jpg (91.26 KB; downloaded 3130 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB rosetti61

In fata aveau loc sa scrie lejer, pe doua randuri patru repere dar nu stiu de de prefera sa faca purici de calitatea sablonului. Incapea foarte frumos Gara de Nord-Bucur Obor-Sos Pantelimon-Granitul. E mai dificil cu afisajul lateral, mai scurt.
Afisaje pe placi mai au doar Tatra - care macar au avut prin traditie un font mai mare pentru cifre.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Propun revenirea lui 133 pe traseul de acum mai multi ani intre Basarab si Gara de Nord, direct prin Dinicu Golescu. Ocolul pe care il face acum lungeste inutil semicursa, iar traseul prin Plevnei nu are o prea mare utilitate, fluxul de calatori nefiind unul semnificativ sa justifice 2 linii de autobuz pe sensul catre Witing. Un 163 cu frecventa imbunatatita ar fi suficient.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

alch3mist wrote:
Propun revenirea lui 133 pe traseul de acum mai multi ani intre Basarab si Gara de Nord, direct prin Dinicu Golescu. Ocolul pe care il face acum lungeste inutil semicursa, iar traseul prin Plevnei nu are o prea mare utilitate, fluxul de calatori nefiind unul semnificativ sa justifice 2 linii de autobuz pe sensul catre Witing. Un 163 cu frecventa imbunatatita ar fi suficient.

Si linia 163 ar fi ceva daca ar intoarce aici. :roll:
DSC04964.JPG (81.91 KB; downloaded 2848 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Gabi23

Acolo introrcea in vremurile de mult apuse in care circula DACuri pe aceasta liniei. In acest moment exclus, sub nici o forma. Va ramane prin Rasanitei - Entuziasmului.

Re: Stiri, noutati, perspective 3mil

In aceasta seara era pe Sos. Colentina un autobuz Mercedes Citaro 2 (#46xx, nu mai retin) ce avea pe firma traseul
,,254 Bucur Obor - Complex Comercial Niro"  :shock: . Se deplasa pe sensul afisat. Avea si calatori destui, toate scaunele ocupate, plus cativa in picioare. Pe site la RATB n-am vazut niciun anunt, dar cred ca aceasta linie face parte din planul regiei de a-si extinde aria de deservire spre centrele comerciale...

Re: Stiri, noutati, perspective SprinterXP

Se pare ca apartine Autobazei Pipera aceasta linie, vazand-ul si eu in aceasta seara pe 4648 la Bucur Obor.

Re: Stiri, noutati, perspective Chev Celios

Hopa interesant.Auzisem ca au bagat linia dar pana la Gara de Nord si ca ar fi apartinut de Nordului.

Re: Stiri, noutati, perspective Robert24

Atentie, desi as fi crezut ca 254 merge pe traseul Obor - Fundeni - cap 182 - strada de langa calea ferata - Dragonul Rosu, nu este asa!
Traseul este: Obor - Pasaj Colentina (cap 21) - complex Europa - Dragonul Rosu. Asa cum e scris si pe acel print-sceen de mai sus.

Sunt maxim 4 autobuze pe traseu, la pranz raman doua, iar dupa-amiaza sunt 3. O cursa are pe hartie cam o ora, din care vreo 20 de min sta...

Re: Stiri, noutati, perspective WAYNEN

Am intrat pe site-ul RATB si n-am vazut nicio informatie despre liniile 254 si 182.

Re: Stiri, noutati, perspective rosetti61

Tot pe la Obor am vazut si doua autobuze "Cursa speciala" - unul era pe Cursa Speciala 1 Gara de Nord)6202) iar celalalt Cursa speciala 2 Bucur Obor. au legatura tot cu Dragonul chinezesc?

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

Nu, acelea sunt convenţii pentru RAR Voluntari, ţinute de Autobaza Militari.

Re: Stiri, noutati, perspective LArSON

De linia 361 nu zice nimeni nimic? P-ta Presei - P-ta Unirii? Din ce am vazut o ia pe Kiseleff de la Arcul de Triumf catre Victoriei (si are o statie prost amplasata la Arcul de Triumf, chiar inainte de intrarea in giratoriu, numai bine ca sa blocheze o banda...

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464136 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”