Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534677 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 98 99 100 101 102 103 104  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia chevic

pana la oprescu trebuie luati la intrebari einstein-ii care chiar acum asfalteaza in jurul stalpilor ramasi pe viitorul carosabil.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ioan

pai asa le trebuie !! Au avut la dispozitie mai bine de un an sa se mute singuri si nimic..... Oamenii trebuie sa faca ceva

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rosetti61

Probabil ca nu arde de nu dau bice sa termine; lumea poate sa mai stea fara Berzei in viziunea unora, asa ca mai bine incet si poate bine decat repede cu sufletul la gura sa iasa o carpeala care trebuie reparata iar si iar.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia emilacke

Bine, mai era varianta cu repede si bine. La altii, nu la noi.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Serban

S-a asternut stratul de uzura pe ambele sensuri pe tronsonul Piata Victoriei - Polizu.
Ca parti negative:
- au ramas cativa stalpi in mijlocul drumului si daca nu-i muta urgent sigur se infige careva in ei pentru ca nu sunt semnalizati
- n-au ridicat niciun canal la cota, deci se va sparge ulterior

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia ionescu63

Daca chestia cu canalele e ceva obisnuit la noi (cred ca asa e "tehnologia"), nu inteleg ce tot intarzie cu stalpii aia... :!:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Serban

Nu e ceva obisnuit...Titulescu, Banu Manta, Aviatorilor, Pipera (ce am vazut eu in ultima perioada) au fost asfaltate f bine cu canalele ridicate de la inceput.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Serban wrote:
S-a asternut stratul de uzura pe ambele sensuri pe tronsonul Piata Victoriei - Polizu.
Ca parti negative:
- au ramas cativa stalpi in mijlocul drumului si daca nu-i muta urgent sigur se infige careva in ei pentru ca nu sunt semnalizati
- n-au ridicat niciun canal la cota, deci se va sparge ulterior

Se lucra azi (DUMINICA!!!) la refugiile si partea electrica subterana del a Polizu x Buzesti. Se astupa, se balasta, se tasa, se turna ... probabil ca sapt viitoare vor INCEPE sa finalizeze... sa speram ca pana la Craciun sa circulam normal intre Pta. Victoriei si Polizu ... cat priveste partea dinspre Polizu catre Hala-Infecta, au inceput sa aduca tehnica de semnalizare provizorie, deci posibil sa se apuce si acolo de ceva -- din cate am vazut, singurele utilitati ce trebuie finalizate tin de electrica, in rest n-ar mai fi probleme. Daca s-ar apuca de asta, in 2 sapt ar da gata cablaraia subterana din zona si ar putea sa deblocheze traficul pana la sf lunii ... VISEEEEE!!!

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia bercenicity

ionescu63 wrote:
Daca chestia cu canalele e ceva obisnuit la noi (cred ca asa e "tehnologia"), nu inteleg ce tot intarzie cu stalpii aia... :!:

Mi-aduc aminte de stalpul din mijlocul sinelor de tramvai de la Depoul Militari
http://transbuc.info/eurotrams/get_att.php?id=4686

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Dominatrix

LArSON wrote:
Potrivit primarului Sorin Oprescu, pana in prezent pe primul tronson al Diametralei Buzesti-Berzei-Uranus s-au executat lucrari de 80 de milioane de lei. Insa, in buget, la inceputul anului au fost prevazute doar 30 milioane lei. La ultima rectificare bugetara facuta de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in luna noiembrie au fost taiati si acestia. "Din pacate, fondurile pentru a achita aceste facturi au fost taiate inclusiv la ultima rectificare. O sa reluam bugetul", a declarat Oprescu.

Ce minciuna nesimtita! Si lumea te si crede. Curat murdar, coane Oprescu!

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus LArSON

A dat de la el din buzunar  :roll:

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus Robert24

Mdea, inaugurare cu fast, dar... pe langa ce s-a mai enumerat lipsesc urmatoarele:
- iluminatul stradal - a fost montat, dar NU FUNCTIONEAZA
- nu s-au montat semafoare la intersectia cu Plevnei - am vazut cateva accidente in ultimile saptamani
- in intersectia cu Stirbei Voda, desi a fost deviat traficul pe margini acum cateva luni, lipseste linia de tramvai
- cu 10m inainte de intersectia cu Stirbei Voda, nu s-a pus inca linia de tramvai, si ca sa nu arate urat gaura la inaugurare au pus pamant in ea! :(
- trotuarul din intersectia cu Stirbei Voda in jos pe partea dreapta nu este asfaltat

As mai putea sa enumar diverse, dar ma las pagubas pentru moment. Inca imi pare rau ca nu am iesit din birou sa-l injur pe nesimtit...

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus francezu72

"care să preia cablurile din zonă"

care cabluri ?
nu se baga toate in pamant ?

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus andrei11

Exact,se baga, nu s-au bagat.

Go to page:  1  ... 98 99 100 101 102 103 104  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463907 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”