Topic: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou
2619 posts, 601476 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou
andrei11
Cred ca# Domix are dreptate. Uite ce spune satelitul :
Cred ca# Domix are dreptate. Uite ce spune satelitul :
Ionescu 63.jpg (223.72 KB; downloaded 2885 times)
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
In zona incercuita cu albastru ce este? Poate fi expropriat?
In zona incercuita cu albastru ce este? Poate fi expropriat?
Ionescu%2063.jpg (303.85 KB; downloaded 2875 times)
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
Un articol pe aceasta tema si in ZF. http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclusiv/ ... ta-8963924
Un articol pe aceasta tema si in ZF. http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclusiv/ ... ta-8963924
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Zona Albastra se numeste "Zona 6" si este un talcioc unde se vinde orice la pret rezonabil. Nu stiu cat de legala este provenienta marfurilor...
Cat priveste linkul, iar îmi cere sa ma loghez, sa-mi fac cont, sunt satul de conturi de astea care le fac pentru o singura logare...Si dupa aceea îmi trimit saptamanal promouri de ma satur. Mai degraba copie si tu textul si scrie-l inclinat. Pe cuvant de onoare ca am alergie la logari din astea pentru orice.
Zona Albastra se numeste "Zona 6" si este un talcioc unde se vinde orice la pret rezonabil. Nu stiu cat de legala este provenienta marfurilor...
Cat priveste linkul, iar îmi cere sa ma loghez, sa-mi fac cont, sunt satul de conturi de astea care le fac pentru o singura logare...Si dupa aceea îmi trimit saptamanal promouri de ma satur. Mai degraba copie si tu textul si scrie-l inclinat. Pe cuvant de onoare ca am alergie la logari din astea pentru orice.
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
"Zona 6" se preteaza atunci pentru o eventuala extindere/racor Metrou -CF.
"Zona 6" se preteaza atunci pentru o eventuala extindere/racor Metrou -CF.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Dupa ce semnam acordul de finantzare cu BEI la sfarsitul acestei luni, vorbim 'pe bune'!
ionescu63 wrote:
Sunt curios ce parere are #subway despre harta MTI.
Dupa ce semnam acordul de finantzare cu BEI la sfarsitul acestei luni, vorbim 'pe bune'!
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
Mai mult de doi kilometri de rețea de metrou pe an
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 56709.html
Mai mult de doi kilometri de rețea de metrou pe an
Acesta este bilanțul Metrorex pentru cei 32 de ani de existență pe care regia îi marchează astăzi prin evenimentul ”Ziua Porților Deschise la Metrou”. Statisticile arată că, în prezent, circa 600.000 de călători utilizează zilnic acest mijloc de transport. Deşi acoperă doar 3,7 la sută din lungimea întregii reţele de transport public a Capitalei, metroul preia, în medie, între 20 şi 25 la sută din volumul total de călători care utilizează mijloacele de transport în comun.
Metrorex estimează că lungimea totală a reţelei de metrou va fi într-un viitor nu prea îndepărtat de circa 160 km cale dublă, iar procentul de călători ce vor utiliza metroul va reprezenta peste 50 % din numărul total al călătorilor ce folosesc mijloacele de transport în comun din Municipiul Bucureşti.
Linia 4 de metrou, într-un orizont apropiat, va fi extinsă cu încă două staţii: Laminorului şi Lac Străuleşti, iar în viitorul nu prea îndepărtat cu tronsonul Gara de Nord - Gara Progresul.
Urmează Linia 5 de Metrou ( Drumul Taberei - Universitate - Pantelimon, Linia 6 de Metrou), legătura reţelei de metrou a Municipiului Bucureşti cu Aeroportul Henri Coandă Otopeni pe traseul Gara de Nord - 1 Mai - Aeroportul Henri Coandă Otopeni, şi Linia 7 de Metrou (Bragadiru - Rahova - Piaţa Unirii - Moşilor - Obor - Colentina - Voluntari).
Bucureşti a fost printre primele 60 de oraşe ale lumii care au introdus transportul subteran
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 56709.html
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Sa mai radem si noi unpic.
Cum ar fi M7: Crangasi - Giulesti.
Sa mai radem si noi unpic.
Cum ar fi M7: Crangasi - Giulesti.
Harta M7 CRANGASI GIULESTI.jpg (32.99 KB; downloaded 2662 times)
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
# subway guru; #Dominiatrix
Ceva sperante pentru 2014-2020?
# subway guru; #Dominiatrix
Dominatrix wrote:subway guru wrote:
Metroul nu e finantabil prin fonduri nerambursabile UE pentru simplul motiv ca nu e 'prins' in nici un 'POS'.
Atat au stiut, atat au facut...
Restul consideratiilor nu sunt decat 'fumuri trase pe nas' pentru 'ametirea prostimii'...
Mai bine de atat cred ca nu se poate rezuma. Asa cum s-a mai spus aici, pe nimeni nu il doare gura sa promita...ce e foarte trist e ca unii mai "pun botul" la tot felul de fantasmagorii, ba mai si voteaza cu omul care minte cel ma bine...
subway guru wrote:
Doamne Ajuta sa le dea 'mintea cea de pe urma' a romanului...
Bulgarii si-au 'bagat' de la bun inceput metroul pe 'POS-ul' de mediu...or fi avand ei ceafa ceva 'mai groasa' dar la asta 'ne-au luat fata' si s-au dovedit o leaca ceva mai 'inteligenti'...
Ceva sperante pentru 2014-2020?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se pare ca in noul POS-T e prins si metroul...sau cel putin asa se doreste...
- ionescu63
-
Posted:
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Abia dupa elaborarea acestui plan, se poate incepe negocierea pentru POS-T 2014-2020, in colaborare cu Ministerul de Resort...
subway guru wrote:Bine spus se doreste, fiindca deocamdata nici macar nu s-a atribuit licitatia de consultanta pentru elaborarea unui Master Plan General de Transport. http://www.e-achizitii.com/view_anunt.p ... unt=386169
Abia dupa elaborarea acestui plan, se poate incepe negocierea pentru POS-T 2014-2020, in colaborare cu Ministerul de Resort...
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
O intrebare pentru Dominatrix sau subway_guru. Ce se mai aude de prelungirea lui M3 dincolo de Preciziei ? Se mai ia in calcul Depoul Militari, sau se renunta complet la aceasta statie, datorita prelungirii de la Pacii prevazuta in documentul MTI ? Multumesc.
O intrebare pentru Dominatrix sau subway_guru. Ce se mai aude de prelungirea lui M3 dincolo de Preciziei ? Se mai ia in calcul Depoul Militari, sau se renunta complet la aceasta statie, datorita prelungirii de la Pacii prevazuta in documentul MTI ? Multumesc.
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Prelungirea M3, in lungime de circa 3,8 km se va face de la statia Pacii si va avea 4 statii. Oricum aproape 200 de milioane de euro pentru o linie periferica, in conditiile in care sunt destule zone centrale in Bucuresti mult mai prioritare pentru metrou, nu mi se pare o cheltuiala prioritara...
Prelungirea M3, in lungime de circa 3,8 km se va face de la statia Pacii si va avea 4 statii. Oricum aproape 200 de milioane de euro pentru o linie periferica, in conditiile in care sunt destule zone centrale in Bucuresti mult mai prioritare pentru metrou, nu mi se pare o cheltuiala prioritara...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination