MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

427 posts, 151116 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 31

📖 Pagination options
Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Celestin Draganescu

subway guru wrote:
Cele doua saptamani incep din clipa in care se hotareste Astaldi sa si vrea... :cry:

Ce treaba are Astaldi cu reintregirea retelei de troleibuz ? Sau tocmai ei trebuie sa o si execute ?

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Dominatrix

Daca reteaua noua de troleibuz pe str. lt. Gaina si dublarea retelei pe str. Valea Oltului au fost lucrari executate de RATB, de ce nu s-ar putea ocupa ei si de cea de la Razoare, evident, pe baza de avize de la constructor (Astaldi), Comisia de Circulatie etc.?

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar subway guru

RATB e simplu executant...'de fitze'...
Lucrarea de la Valea Oltului e in responsabilitatea MaxBoegl, cea de la Razoare in responsabilitatea Astaldi...cine executa?...cui pasa???

Am priceput. Dar lucrarea pe lt. Gaina nu a fost facuta de RATB in "regie proprie"?
Asta era intrebarea, daca nu ar fi mai indicat ca RATB sa execute si reteaua de la Razoare, din moment ce Astaldi are probleme de intarziere mult mai "grave" in ceea ce priveste lucrarile decat o amarata retea de troleibuz.

'Galinaceele' chiar nu ma 'pasioneaza' e problema PMB-RATB...
La Razoare, ti-am zis ca RATB e 'executant de fitze', desi s-au angajat si mai mult 'au impus' ca toate devierile de trolee sa le faca ei, aici 'fac nazuri' si zic ca ei vor doar 'sa proiecteze', de executat sa execute 'altzii'...sa nu le zici ceva 'de dulce' si de 'mamicile lor'???...ca 'se merita'...
Sunt asa de 'preocupatzi' de bunul mers al transportului in comun ca-i doare...taman in pix...

subway guru wrote:
'sa nu le zici ceva 'de dulce' si de 'mamicile lor'???...ca 'se merita'...
Da, bineinteles ca si RATB'ul merita ceva "de dulce" si chiar mai mult. Acum am inteles ce ai vrut sa spui prin "executant de fitze". Dar e clar ca partial e si vina Astaldi, din moment ce ei trebuie sa o execute si nici macar nu s-au apucat.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar linia 69

Pentru ca troleibuzele sa nu mai reduca viteza, firele incrucisarii care fac stanga pe str. Dr. Carol Davila (sens Academia Militara) din intersectia cu Bd. Eroii Sanitari au fost trecute peste cele ce merg pe sensul opus spre P-ta Operei, asemanator cu ce s-a facut in intersectia Drumul Taberei - Vasile Milea sens Orizont.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar aztec

Se lucreaza la un sant destul de lat si adanc dupa Razoare spre academia militara imediat dupa noua deviere.
A ramas o singura banda practicabila la iesirea din cartier.
Cred ca lucreaza cei de la electrica.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar linia 69

Cateva poze de azi 29.11.2011 de la Valea Argesului.

Vineri 25.11.2011 a aparut si macazul prin care vor trece troleibuzele spre depoul Bujoreni via Valea Oltului. Deocamdata nu functioneaza, dar nu mai dureaza mult si isi va arata utilitatea.
DSC04208.JPG (155.85 KB; downloaded 2665 times)
DSC04209.JPG (152.25 KB; downloaded 2666 times)
DSC04210.JPG (152.33 KB; downloaded 2664 times)

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar WAYNEN

Stie cineva cand vor fi deviate troleibuzele liniilor 90,91,93 si care va fi noul lor traseu?

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar andreym24

Eu merg in fiecare dimineata cu 168,268 sau 368 pe relatia Razoare, Dr. Rainer, Eroilor. Am observat ca s-a infiintat statia Carol Davila pentru  autobuze (vechea statie unde opreau 90,91 etc). Cu toate acestea autobuzele nu opresc desi exista placa cu numerele autobuzelor in acea statie iar multi calatori se cearta cu soferul in fiecare dimineata pe aceasta tema. Care este explicatia? Nu s-a comunicat noua statie soferilor?  :shock:

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Costin89

In statia Carol Davila sens eroilor nu opresc toate autobuzele, doar 138 si 368.

aztec wrote:
Se lucreaza la un sant destul de lat si adanc dupa Razoare spre academia militara imediat dupa noua deviere.
A ramas o singura banda practicabila la iesirea din cartier.
Cred ca lucreaza cei de la electrica.

E o canalizare...

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”