Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353072 views

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

florin_obs wrote:
nu inteleg de ce au facut statia de tramvai spre elvila in dreapta podului reusind sa gatuie incredibil circulatia acolo;credeam ca dimpotriva,fac o banda separata pentru facut dreapta de pe Pipera-Tunari dar pare ca acolo au marcat din borduri viitorul trotuar. Cred ca pozitia vechiului refugiu era mult mai buna,mai ales ca acolo se face o a treia banda pentru dreapta de pe B Vacarescu pe Pipera-Tunari

S-a mai discutat --- intersectia se va reconfigura total ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului telvanni

E durere in intersectia de sub pasaj. Puteau sa se miste mai repede cu zona asta critica astfel incat sa se circule mai usor. Acum abia pun bordurile pentru refugiile tramvaielor, ma uitam ca au loc sa sigure circulatia pe 2 benzi in ambele sensuri dar e mai usor pentru ei sa ne lase sa ne inghesuim pe o banda. Bataie de joc.
Au decopertat asfaltul de mai bine de 2 sapt si nu s-a intamplat nimic de atunci, tare mi-e ca va veni zapada s-o sa "inghete" si stadiul lucrarilor pana la primavara. Daca nu forteaza un pic in urmatoarele 2-3 saptamani nu mai sunt sanse sa termine la sol tot ce eu de facut, iar pasajul nici atat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin_obs

eu personal as fi realizat noile refugii ultimele,nu sa nenorocesc situatia pe 2 luni minim

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ionescu63

Pasajul Pipera, motivul de nervi din Nordul Capitalei
Claxoane, aglomerație, moloz,  praf, pietoni care-ți sar în față de te miri de unde. Nervi. Că este 8, 9 sau 9.30 dimineața, tabloul este identic. Deși șoseaua este prevăzută cu două benzi pe sens, de mai bine de un an de zile se circulă pe trei-patru, reducându-se la una când găurile și săpăturile din asfalt se întâlnesc cu refugiul de tramvai. Și atunci, din nou nervi. Cine trece primul? Mașina sau pietonul? Nu se știe niciodată, însă cu siguranță, Poliția Rutieră nu pune piciorul în zonă
Situația descrisă mai sus nu e de ieri, de azi; durează de 19 luni și, cel mai probabil, va mai dura încă trei luni. În urmă cu doi ani, Primăria Capitalei promitea locuitorilor – negru pe alb pe panourile metalice amplasate în apropierea intersecției Pipera cu Barbu Văcărescu - contruirea pasajului Pipera în 18 luni. Deadlineul perioadei era octombrie 2011. Șoferii și trecătorii care au drum zilnic pe Barbu Văcărescu mai au de așteptat pentru că primarul Sorin Oprescu a mutat termenul de finalizare către finalul anului 2011, însă, uitându-ne la stadiul lucrărilor, cel mai realist termen pare a fi februarie 2012, de altfel termenul din contract.
Până atunci, nervii sunt întinși la maximum, iar situația va fi mult mai dificilă odată cu venirea iernii. În prezent, municipalitatea se chinuie să refacă refugiile de tramvai.  Linia de tramvai a devenit în ultimul an și jumătate o bandă în sine, spre dezamăgirea călătorilor obligați să aștepte în stație, în orele de vârf, chiar și jumătate de oră. Spre exemplu, dimineața între orele 8 – 9.30, tramvaiul parcurge o stație (de la Crystal Palace la intersecția Pipera cu Barbu Văcărescu) în 15 minute.  Seara, când corporatiștii din nordul Capitalei se retrag de la job, autobuzul se deplasează la fel.

http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... 56674.html

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

Termenul contractual a fost intotdeauna februarie 2012, deci deocamdata nu e vorba de o "intarziere". Declaratia lui Dr. Oetker cu pasajul gata in octombrie a fost de la bun inceput o minciuna, aruncata probabil in scop electoral.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ionescu63

Eu personal ma asteptam sa se dea drumul la circulatie inca din acest an iar receptia finala sa se faca in februarie 2012.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Utilizator anonim wrote:
In toamna ne plimbam pe pasaj  8-)

Ce-i spuneam eu admin-ului nostru astă vară...

bekxy wrote:
O să te plimbi tu, ca să faci poze cu stadiul lucrărilor...  :D  Noi mai târziu. Mai vorbim, la toamnă!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Ei, asta-i buna, #MA e de vina...
Hai, nu-l luatzi 'in balon' degeaba...el incerca doar sa va transmita cat optimism strabatea din 'intentziili' si 'dorintzili' autoritatzilor 'responsabile'...ca n-a fost sa fie...e cu totul si cu totul 'altceva'... :lol:  :lol:  :lol:

Minune mare, azi de dimineata nu a mai fost aglomerat inainte de pasaj (dinspre Fabrica de Glucoza). De ce? Simplu: dat fiind faptul ca aproape au terminat noul refugiu, l-au 'ras' de de pe fata asfaltului pe cel vechi, in acest fel a rezultat o banda in plus pentru masini si un trafic mai civilizat.Vedeti ca se poate domnilor constructori. Tot nu va iert pentru ca m-ati chinuit o vara s-o toamna intreaga. Am sa va blestem pana veti termina lucrarea!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex230ro

pe partea cealanta se merge tot prost,in fata la Skoda(unde au facut noua statie) e decat o banda .

alex230ro wrote:
pe partea cealanta se merge tot prost,in fata la Skoda(unde au facut noua statie) e decat o banda .

E doar una in conditiile in care e loc berechet pentru doua, nu trebuie decat sa delimiteze trotuarul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

S-a delimitat azi trotuarul, dar inca e un sant acolo. Pe pasaj au inceput sa puna stalpii de iluminat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

ionescu63 wrote:
Eu personal ma asteptam sa se dea drumul la circulatie inca din acest an iar receptia finala sa se faca in februarie 2012.

Am trecut azi dupa amiaza prin zona, era zor mare sub pod in dreptul caii Floreasca intersectia cu Pipera si str.Avionului. Sunt sanse sa se dea drumul pe sub pod pana la finele anului. Cu conditia sa se lucreze in ritm alert, asa ca astazi. Portiunea dintre cal.Floreasca si BV e ramasa in urma, cred ca mai au de sapat ceva la retele, in special pe partea cu Porsche.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului earthchild

Serban wrote:
S-a delimitat azi trotuarul, dar inca e un sant acolo. Pe pasaj au inceput sa puna stalpii de iluminat.

Pe web camera se vad primii stalpi de iluminat.

Go to page:  1  ... 62 63 64 65 66 67 68  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463820 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”