Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Pasajul CFR Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2012)

867 posts, 254452 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 62

📖 Pagination options
Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon andrei11

Astazi s-a mers greu in tot Bucurestiul, nu stiu de ce...( ma refer pe seara, acum probabil ca e "limpede" )

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Slick

Cum naiba incarc o poza mai mare pe site-ul asta? Ca am facut poza, dar are aproape 3Mb.

Acesta e panoul! Sa fie intr-un ceas bun...:D
Pasaj.JPG (36.98 KB; downloaded 2488 times)

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon subway guru

O reduci cu 'paint' la 800 pixeli maxim...si-l rotesti cu 90 de grade...
Pune ceva 'lizibil', sa vedem cine e constructor, cine e proiectant, cine e consultant...etc...
sau pui imaginea la rezolutie maxima 'zipata'...

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Chev Celios

telvanni wrote:
Poate vor incepe odata s-odata si pasajul peste Colentina (D-na Ghica) pentru ca azi am facut 45 de minute pe Petricani intre Fabrica de Glucoza si D-na Ghica. De la 18:05 la 18:50. Asta dupa ce am stat aproape 10 min la bariera in Pipera.

Asa putin ai facut???

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon andrei11

Sau cu Microsoft Picture Manager, sau cu Snagit 10, sau cu ce vrei tu... ( eu astea 2 programe le folosesc ).
Te-am ajutat eu, desi nu e prea clar...
delfinului.jpg (53.92 KB; downloaded 2484 times)

Constructor intzeleg ca e SCT-ul...

Gata, ca exagerez! Cred ca se vede bine acum!
Constructorii sunt SCT Bucuresti si Tecnic Consulting Ingineering Romania.

Mdeah...cam aceiasi 'abonatzi de seviciu'...pentru lucrari 'de bani putzini' platite cu 'bani multzi'... Tecnic, Search si altzi 'mormoni'...SCT...e ok...:cry:

subway guru wrote:
Mdeah...cam aceiasi 'abonatzi de seviciu'...pentru lucrari 'de bani putzini' platite cu 'bani multzi'... Tecnic, Search si altzi 'mormoni'...SCT...e ok...:cry:

Macar sa termine! Nu prea conteaza cine executa, era clar ca vor fi niste "prieteni"!

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Dominatrix

danutzu_2910 wrote:
Sau pe Centura - Andronache

Asta nu cred, pentru pe sensul spre Bucuresti n-ai cum sa faci stanga spre Voluntari in actuala configuratie a CB.... Trb sa faci dreapta pana la Tunari si abia acolo poti intoarce...
Nu cred ca e nimeni nebun sa faca asa...
Actuala configuratie e irelevanta. Dupa ce va fi gata nodul A3-Centura, se va putea efectua aceasta manevra. Atasez mai jos o schema a viitorului nod ca sa fie clar.

nod-rutier-centura-capitalei-a3.jpg (59.17 KB; downloaded 2964 times)
danutzu_2910 wrote:
Ca sa revenim la pasajul in discutie.... nu vad cum se va va face accesul in rondul de la Delfinului...Nu mi se pare elegant sa serpuiasca....
Rondul de la Delfinului ramane asa cum este. "Serpuirea" aceea oricum este mic copil fata de serpuirea care va ramane pe langa Circul Foamei...

Dominatrix wrote:
danutzu_2910 wrote:
Rondul de la Delfinului ramane asa cum este. "Serpuirea" aceea oricum este mic copil fata de serpuirea care va ramane pe langa Circul Foamei...

Este loc sa o faca mai lina! Este destul de multa latime pentru a nu fi chiar la 90 de grade! Va fi cam ca ao sicana la formula 1, dar putin mai larga...:)! Abia nu mai vin smecherii noaptea cu viteza, mai ales ca e si un parculet exact in colt.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463878 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”