MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1733290 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate bogdan10

Dominatrix wrote:
@andreym24 si @bogdan10: ... Deci ideile cu betonul de calitate inferioara, santurile mai adanci sau mai putin adanci etc. = povesti....

De aceste lucruri m-am lovit de ele cu ani in urma (spre sfarsitul anilor '90) si nu sunt spuse din auzite (povesti)! Firmele de constructii (cunoscute pe piata nu SRL-uri de apartament) au facut astfel de "misculatii" dar au fost depistate in timp util!

Dominatrix wrote:
@andreym24 si @bogdan10: ...La o lucrare de asemenea anvergura, este normal sa apara unele majorari de costuri. Asta se intampla oriunde in lume.

In mod normal valoarea Devizului General al unei lucrari de investitii este batuta in cuie! Aceasta se actualizeaza la inceputul fiecarui an, pt. restul de lucrari, in functie coeficientii de inflatie publicati de INS! Costurile lucrarilor suplimentare care apar trebuie sa se incadreze in valoarea care apare la Capitolul "Diverse si neprevazute"!
Ceea ce se face in Romania prin umflarea Devizului General aprobat initial este deja "furt pe fata"!

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate bogdan_marius

La parc Drumul  Taberei cand se deschide santier?

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

Rabdare...si tutun! :lol:  (tabacioc na turbinca...) :mrgreen:

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate ByOnu

Daca o sa fie doua tunele separate (1/sens), cum se va proceda? 2 cartite vor pleca simultan sau termina un tunel si se intoarce?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Utilizator anonim

Aoleu aoleu  :lol: , am explicat ce si cum inca de prin septembrie. Sunt 3 cartite, toate pleaca din Razoare, doua pentru fiecare sens spre Raul Doamnei si una se duce si se introarce la Eroilor (in fata Operei).

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate ByOnu

Daca mi-as umple eu gandurile cu toate chestiunile astea... :twisted:

Nu-i nimic, in urmatorii 10 ani, pana cand o sa fie gata, o sa am tot timpul sa va mai intreb. :lol:

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Aron

Putin off, dar are legaura cu statia V. Ialomitei. Dorel loveste din nou in aceasta statie si a taiat cateva fire care i-au parut inutile drept pentru care ,cel putin in cartieru meu, oamenii au ramas fara internet de la ora 14-15 si abia acum a fost reparata... :lol:  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pregateste-te pentru mai mult  :lol: Niste provizii de apa, paturi, mancare, cursuri de supravietuire etc  :ugeek:

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate verdiuc

Deci.
Ce cauta aici topicul asta ???

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Da, organizarea de santier de la 13 Septembrie - Sos. Progresului este noul cartier general al Astaldi&FCC.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate cristapone

Sa speram ca unele statii nu vor ramane asa.
Mai ales cele din Drumul Taberei care dupa parerea mea sunt prea apropiate.

Am vazut o poza din reportajul de astazi al lui Utilizator anonim, si dupa ce m-am chinuit sa descifrez ce statie urmeaza dupa Universitate am spus ca este o gluma proasta. Dupa mine statia de metrou C.A. Rosetti dupa Universitate mi se pare o aberatie, avand in vedere ca intre Universitate si Rosetti este doar o statie de autobuz cu o lungime de doar 450m !!!

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate aztec

La universitate trebuie aflat unde o vor face, in fata univ. sau la agricultura, am aflat ca nu sunt 100% hotarati.
Exista planul acela cu Valea Ialomitei din poza la o rezolutie mai buna?

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate andrei11

Hai sa ne concentram pe sectiunea pana la Eroilor. Dupa Eroilor mai mult ca sigur va  fi in alte vremuri, alte perspective, alta gandire.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Dominatrix

cristapone wrote:
Sa speram ca unele statii nu vor ramane asa.
Mai ales cele din Drumul Taberei care dupa parerea mea sunt prea apropiate.
Cele din Drumul Taberei sunt licitate, adjudecate etc. deci se vor face. Cum s-ar spune: "The train has left the station".... Si nu vad nici o problema cu statiile dese, mai ales intr-un cartier ca Drumul Taberei, hiperaglomerat si cu o populatie cat a unui oras mare de provincie.

Go to page:  1  ... 55 56 57 58 59 60 61  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464210 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”