Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2151 posts, 562569 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 154

📖 Pagination options
Re: Repartizarea tramvaielor RATB Aron

Am auzit ca in ani, Dep Alexandria va avea numai CHPPC + CA, iar V3A-urile si FAUR-urile le va trimite la Militari sa inlocuiasca Tatrele, iar la randul sau si Dudestiul va trimite CHPPC la Alexandria.....Acum nu zic ca e ceva concret, dar asta m auzit de la un vatman... :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Utilizator anonim

Zvonuri, asa ziceau si prin 2006 ca vin 50 Bombardiere la B Noi.  :lol:  :lol:

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Aron

Ok...m-am lamurit :lol:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai eram in martie 2006 la Ghencea facand printre primele poze cu vagoane de 41 si mai multi vatmani au zis ca sa le pozez ca dispar in cateva luni, le vin Bombardiere la depou.  :lol:

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Lohengrin

A preluat depoul Dudeşti de astăzi ture pe linia 23 sau a fost trecut vagonul 104 la Titan ? Dimineaţă, acesta funcţiona pe linia 23. Celelalte vagoane ale liniei pe care le-am zărit erau toate de la Titan.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Posibil, ca Giurgiu a mai bagat 2 ture in 11 in locul Alexandriei care are doua in plus pe 41.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Lohengrin wrote:
A preluat depoul Dudeşti de astăzi ture pe linia 23 sau a fost trecut vagonul 104 la Titan ? Dimineaţă, acesta funcţiona pe linia 23. Celelalte vagoane ale liniei pe care le-am zărit erau toate de la Titan.

Intr-adevar Dudesti are 3 ture pe linia 23. Sunt titulare vagoanele 057, 104, 185, 254, 246. Dar normal ca vom vedea si alte vagoane pe acest traseu, nu m-ar mira sa vedem si CH PPC.  :lol:
Sunt in locul lui Giurgiu care a suplimentat turele din 11 datorita plecarii a 2 ture pe linia 41.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Dr2005

Iar pentru ca Dudeşti să preia acele ture, s-au scos din 1, care circulă acum la 10 (ZECE) minute... probabil cineva s-a prins că pe Trafic Greu şi Viilor se cară aer cu 1. Dar cu ăia din Mihai Bravu şi Obor ce facem?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Ciudat, pe 1 stiu ca au ramas aceleasi ture, chair azi am aflat cand ma interesam de turele din 23, 17+17 sau 15+15, nu mai stiu exact cum erau la 1 octombrie.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Dr2005

Pe ratb.ro sunt 6 minute dimineaţa şi 10 în rest, iar PDF-ul e uploadat ieri (31.10.2011).

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Dominatrix

Vedeti ca pe site'ul RATB mai apar si tampenii, de ex. informatia ca liniile de troleibuz 70 si 92 nu circula in weekend (cel putin asa scria acum vreo 2 saptamani). :lol:
Oricum, devine din ce in ce mai clar ca inventia cu linia circulara de tramvai este o simpla ambitie prosteasca a unor persoane, fiindca este ilogic sa ai un traseu cu care sa te plimbi in cerc si care sa aiba grade de incarcare atat de diferite pe tronsonul estic, comparativ cu cel sud/sud-vestic.
Pacat ca pentru ambitia asta, a fost sacrificata si linia 34, care pana relativ recent ramasese un traseu de tramvai acceptabil, cu frecventa buna (4-5 minute la orele de varf) si pe care te puteai baza.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

ByOnu wrote:
Bine ca mai sufla cineva praful p'aci... :| Va da Alexandria la schimb doua V3A-93 pt Dep Colentina?

Alexandria are de dat un vagon la Titan in prezent, Colentina s-a scos cu 105 venit de la Titan si cu Holecurile 192 si 361 moarte, acestea in cazul in care vor fi reparate clasic (contactori+controler) vor ramane la Colentina, daca primesc electronica si actionare in CA ca 205 se intorc la Alexandria urmand un nou schimb.

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Gabi23

Utilizator anonim wrote:
Alexandria are de dat un vagon la Titan

Nu va mai fi dat nici un vagon la Dep. Titan deocamdata. Dep. Alexandria a cedat Dep. Giurgiului, vagoanele 173 si 238 (aflate in prezent la URAC). Dupa RK-uri, din anul 2012 le vom vedea pe liniile Dep. Giurgiului.
Deasemenea in anul 2012 vor fi redistribuite catre alte depouri mai multe din vagoanele de FAUR (produse in perioada 1995-1997).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Alexandria pe masura ce mai primeste vagoane noi renunta la toate vagoanele de FAUR care au frana cu federe.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 154

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435062 posts in 5421 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”