MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)

1661 posts, 439003 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Dominatrix

Evident. :roll: S-a mai discutat asta de mai multe ori aici.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie bogdan_marius

Observa ca se adevereste ce s-a vorbit mai devreme si anume ca trolebuzele nu vor mai circula pe la Razoare ci pe la Vasile Milea- Bulevardul  Iuliu Maniu-Soseaua Cotroceni-Bulevardul Eroii Sanitari

Da, pentru ca nu mai suntem in anii '70/'80, cand se tragea retea temporara chiar si pentru o deviere de cateva saptamani/luni, uneori pe distante considerabile.

Eu credeam ca face una noua pe noua strada

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie Utilizator anonim

Se face retea pe noua strada, decizie luata saptamana trecuta !

Imi poti pune linkul pe forum ca sa citesc si eu

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie linia 69

Utilizator anonim wrote:
Se face retea pe noua strada, decizie luata saptamana trecuta !

Ahaaa, deci s-a schimbat schimbarea !!! Asta e de bine .... sau poate nu ? Da, da, da ....  e de bine clar ca si pe la Cotroceni ce aglomeratie e !!! S-ar putea sa scapi putin mai repede pe aici pe la Razoare.

Eu zic ca e de bine. Ma bucur ca la conducerea Directiei Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulaiei este o persoana care a lucrat "o viata" la RATB si intelege cu ce se mananca transportul public.  ;) Ma refer la Ion Dedu, evident.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie George

Am totusi o mare dificultate de a intelege care va fi traseul parcurs de autovehicule, indeosebi catre oras...poate face cineva o schema (inclusiv pt. transportul public), pentru de-astia mai inceti la capitolul reprezentare grafica...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

.....
Razoare.jpg (261.26 KB; downloaded 3620 times)

Eu am o mare dificultate in a intelege traseul viitorului pasaj rutier Oriziont - Eroilor, asta daca se va mai face vreodata...
Poza, asa cum v-ati dat seama, este "imprumutata" de la colegul M.A, nu mai avea rost sa mai fac eu odata o schita.

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie aztec

TEORETIC devierea trebuie sa fie definitiva, adica va ramane si dupa terminarea lucrarilor...
Iar PLS-ul marcat cu albastru in poza pare putin stramb asezat pt ca nu corespunde cu statia, daca o sa am timp acasa o sa suprapun imaginile si sa vedem mai exact. Iarasi TEORETIC la final ar trebui sa dispara rondul.. sa vedem daca si pana atunci...

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie andrei11

E ceva neclar in toata filozofia asta. Asa cum ne-a spus si guru "cartita" are aproximativ 120 metri, deci e "lunga" cat o statie de metrou. Este total ilogic sa faci un PLS / respectiv un PSS ( pentru cartita care va "pleca"  la Opera) in unghi fata de statie. 99,99 % PLS - ul ( PPS - ul ) va fi chiar groapa unde se va construi statia "Academia Militara". Singurul "necaz" e cartita de la Opera care in aproximativ jumatate de an se va reintoarce pe celalalt sens la "Academia Militara", dar probabil ca i se va lasa loc pentru "extragere". Si asa o asemenea cartita se monteaza/ demonteaza la fata locului, asadar sensul pe unde se va scoate cartita nu trebuie lasat "gol" pe toata lungimea de 120 metri, ci trebuie lasat un spatiu mult mai mic. Vezi si macaraua de la "Basarab" care a fost "extrasa" printr-o gaura extrem de mica, lasata in sosea.
Postez mai jos amplasamentul initial al statiei "Academia Militara" ( cu galben ) suprapus cu amplasamentul indicat de Utilizator anonim.
Razoare.jpg (262.06 KB; downloaded 3587 times)

Re: Discutii - Lucrari PLS Razoare si statia Academie rosetti61

Chiar daca raman si troleibuzele, nu se stie ce se intampla mai incolo in cartier; se pot lua decizii ca aici. Cu galben este amplasamentul statiei in cazul in care se facea strapungerea prin Lt Gaina, asa tunelul va face un s ca sa se incadreze spre Razoare, apoi trebuie sa fie mai lin spre Eroilor.

Astazi la ora 13 era foarte multa agitatie in primetrul de lucru de la Razoare>Erau multi oameni in costum si la cravata oare era vreun control .Deja au inceput sa se puna bete in roate la proiect prin inspectii si controale de la toate institutiile abilitate in domeniu.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433559 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”