Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400499 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 143

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Graficul evolutiei pentru zona Vasile Milea, acesta este ultimul update cu zona inainte de finalizare.

GALBEN - segmente ce se finalizeaza in luna mai
ALBASTRU - segmente ce se incep in luna mai, cu finalizare in mai-iunie
ROSU - segmente ce se incep in luna iunie cu finalizare in iunie-iulie
NEGRU - segmente ce se incep in luna iulie, finalizare iulie-august

Concomitent cu finalizarea segmentelor va incepe realizarea liniilor de tramvai si carosabilului la sol.
1.grozavesti.JPG (131.08 KB; downloaded 2541 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Graficul de executie pentru zona Giulesti - IDM, nici aici nu mai revin pana la finalizare.

GALBEN - zone in lucru, finalizare in luna mai
ROSU - zone cu finalizare in luna mai
ALBASTRU - zone cu finalizare in iunie - iulie
NEGRU - zone cu finalizare in iulie - august

Aici deja a inceput realizarea liniilor de tramvai la sol si a zonelor carosabile in zona IDM.
2.orhideelor.JPG (106.54 KB; downloaded 2549 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

Andrei,

exista cumva si un grafic de finalizare a zonei de la sol? sunt interesat in mod special de podul Grozavesti si legatura dintre acesta si Orhideelor;

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Utilizator anonim wrote:
Cladirea din poza se demoleaza in cel mai scurt timp, cel putin jumatate din ea, apoi CFRul isi va muta jucariile in alt loc si va fi demolata de tot.

ÎÎn clădirea aia nu sunt câteva birouri cu câteva calculatoare, sunt sute, poate chiar mii de echipamente, care nu se pot muta în câteva zile (pe lângă echipamentele propriu-zise e şi căblăria de rigoare, legăturile cu fiecare macaz şi fiecare semnal). Mă întreb unde le vor muta... probabil în clădirea - acum dezafectată - a fostului institut, însă asta va implica un buget ţăpănos. Mă întreb cine suportă pierderile CFR-ului? Primăria (adică noi) sau Ministerul Transporturilor (deci tot banii noştri)...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Si uite cum se impiedica pasajul basarab in cladirea cfr.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului 2009

Pai asta e problema acolo sunt echipamente de nu stiu cate milioane de euro a CFR-ului, mai ales ca au fost modernizate odata cu coridorul IV

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Eu nush dc va faceti probleme pt ca din cate stiu se stia de demolarea cladirii CFR si echipamentele au fost mutate de mult de acolo... cel putin o mare parte din ele. Eu asa am auzit!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Dupa cum am zis, cladirea in mare parte nu mai este folosita.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sloppy

ce se stie ce tipuri de tramvaie baga pe calea giulesti dupa terminare lucrarilor la pasajul basarab si cate tramvaie or sa aiba capatu in catier 16 februarie  stiu ca inainte avea capatu 44 ,11 si 2  acum ce tramvaie mai vin la capat de Calea Giulesti .mrs :D  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului adn2377

Eu as fi curios sa stiu pana unde ar prelungi ei linia 34 daca ar fi sa o treaca peste Basarab, ca nu vad unde ar putea sa intoarca mai aproape decat Ghencea... sau Militari... desi tare ma indoiesc :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului blazeady

Am si eu o curiozitate cum vor deplasa ei structura de metal peste liniile de tren?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

blazeady wrote:
Am si eu o curiozitate cum vor deplasa ei structura de metal peste liniile de tren?

Cu ajutorul sistemului de lansare deja instalat, bazat pe role si suspensii hidraulice care vor impinge tablierul la locul lui.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului blazeady

Pai si rolele unde sunt?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

blazeady wrote:
Pai si rolele unde sunt?

Uitate atent la pozele din data de 27.04.2010 si ai sa vezi si rolele

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”