MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 537078 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 136

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Noroc cu noile panouri publicitare si cu noile indicatoare pentru hidranti (care sunt luminoase), asa s-a imbunatatit putin iluminatul in statia Izvor. Ca in nadejdea Metrorex...Au alte preocupari...
p.s. Este asa de greu sa curete peretii statiilor de praful si mizeria adunate in zeci de ani ? Un aparat de spalat cu presiune ar rezolva problema... :(

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou Utilizator anonim

Dupa ce au dat jos panurile alea parca arata mai bine in tunel decat in statie....

Re: Modernizarea statiilor de metrou ByOnu

Utilizator anonim wrote:
Dupa ce au dat jos panurile alea parca arata mai bine in tunel decat in statie....

Nu te teme, la fel a fost si la Victoriei M1 (atasez foto before&after - de remarcat cat s-au zgarcit la vopsea!) in primavara cand au renuntat la vreo 4-6 panouri pentru a monta placutele. ;)

+ ca sa fiu putin carcotas, ;), pe tine in general vad ca te intereseaza doar de trenuri, nu vrei IVE, desi ar trebui sa faca mai intai infrastructura sa merite garnituri noi.
Copy of scoase_27.02.2011 001.jpg (339.5 KB; downloaded 3744 times)
Copy of scoase_21.03.2011 010.jpg (294.56 KB; downloaded 3747 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou Utilizator anonim

Infrastructura (linii, macaze, alimentare, substatii, sisteme de siguranta etc) este foarte buna si pot sa zic performanta pentru circulatia noilor rame, faptul ca statiile arata ca naiba tine pur si simplu se interesul conducerii fata de estetica si intretinere.

Nu stiu cat de 'foarte bun' e faptul ca ploua in tunel mai rau ca afara, cel putin pe M2. Ce sa-i faci... toate la timpul lor. :)

Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

Aici da-mi voie mie sa nu fiu de acord cu tine ci cu #Utilizator anonim.
Atata timp cat 'ploaia' in tunel nu depaseste stadiul de 'bura', sub limitele prevazute si anticipate de la bun inceput, care-i problema?
Am mai zis de curand ca un sistem bine proiectat si intretzinut 'in partzile critice' functzioneaza perfect fara sa se impiedice de un 'pishu'...e chiar 'absurd' din punct de vedere 'eficientza economica' sa te stradui 'dea-n boulea' sa-l faci 'perfect uscat', doar asa, de amorul artei, ca sa trebuiasca sa-l stropesti dup'aia ca sa nu se ridice praful...
In ce priveste spatziile publice din statzii, e alta treaba, alta discutzie, alt standard si alte 'criterii'...
Si ca sa te convingi ca problema nu e 'lasata in ploaie' vezi te rog aici:
Anunt de participare - Servicii de prelevare probe si analize fizico-chimice pentru apa uzata din statiile si interstatiile de metrou.
http://www.metrorex.ro/Resources/Achizi ... ta%20_.pdf
si aici: http://www.metrorex.ro/Resources/Achizi ... P_2011.pdf
poz. 17 Reparaţii conducte evacuare apă uzată la canalizarea orăşenească
poz. 20 Montare echipamente măsură debit la staţiile de pompare ape uzate

Re: Modernizarea statiilor de metrou Fallen

Ma puteti ajuta cu o informatie privind costurile aproximative ale modernizarii statiei de metrou Obor (renovarea facuta acum cativa ani) ?Multumesc!

Re: Modernizarea statiilor de metrou Slasher1985

O intrebare daca se poate. Cand vor fi finalizate "combo"-urile <<Harta retea - Schema retea - Harta regiune invecinata statie>> ce trebuiesc plasate pe panourile din 3 parti acum prin toate statiile de metrou ? Nu de alta, dar vad ca unii deja le confunda cu panouri publicitare (la Unirii intrarea D (magazinul Unirea)), altii le confunda cu panouri de graffiti, etc. Multumesc.

Incepe o noua etapa in modernizarea metroului nostru:
Schimbarea scaunelor din incinta statiilor...

La Unirii 2 ultimele ramasite de IVA au disparut deja, scaunele au fost schimbate cu scaune model M4-2011. Permiteti-mi sa mentionez ca 'sub scari' la mijlocul statiei erau 4 banci cu cate 5 locuri fiecare, acum sunt 6 cu cate 3. 4x5=20 si 6x3=18, deci s-au redus efectiv locurile, sa nu mai spun ca in capetele peroanelor erau 3x5, acum sunt 2x5. Dupa calculul meu s-au pierdut MINIM 22 de locuri -- poate chiar mai mult cu 5 sau 10 avand in vedere ca unele colturi aveau chiar 4x5.

Sa mai spun si ca sunt atat de proaste incat s-a cojit deja vopseaua de pe ele? :(

Nu MAI BINE se apucau de tavan ca l-au lasat in paragina de 4 ani? Va raspun eu, BA DA! Sunt atatea aspecte si probleme care trebuiesc rezolvate si noi schimbam scaunele. Logic mai intai 'zugravesti' si abia dupa 'pui mobila'. :evil:

Re: Modernizarea statiilor de metrou telvanni

Am trecut si eu vineri prin statia de la Unirii, intr-adevar tavanul acela este sinistru. Din cauza faptului ca tavanul este acum inchis la culoare (beton) toata zona e prost iluminata. Incerc sa-mi imaginez ce-o fi in mintea unui turist strain care vrea sa viziteze un mare magazin bucurestean si coboara din metrou la Unirii.
Macar statiile ultracentrale sa arate cat de cat mai acatarii ca ne facem dracului de ras.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Gabi23

Lasa domne' ca noi construim magistrale noi si mancam turta dulce pe la televizor ca facem si dregem, dar sunt foarte multe din statiile actuale care arata ca niste pesteri  :roll:. Imi vin in minte statiile: Piata Unirii 1 si 2, Eroilor, Distor 1, Crangasi, Piata Romana, Piata Muncii si exemplele pot continua... Ii doare-n stilourile cu care semneaza contractele de fezabilitate si alte alea conform "procedurilor"  :evil:.

Gabi23 wrote:
...Imi vin in minte statiile:....

Daca e sa ne gandim mai bine majoritatea statiilor au probleme mari cu:
1. iluminatul (desi au un buget imens nu-s in stare nici macar sa schimbe niste neoane amarate, dintr-un salariu de mecanic ai shcimbat neoanele pe o magistrala intreaga)
2. infiltratiile... dar nu mai comentez ca iar sare Mr. Guru ;)
3. mizeria
4. afisele publicitare (daca exista o companie care in baza unui contract administreaza publicitatea din metrou pe niste panouri speciale, de ce mai pune si Rex toate gunoaiele lipite cu o flegma si scoci pe pereti?
5. cutiile de ziare nefolosite (albastre si portocalii) devenite tomberoane infecte
6. tagurile
7. mai are rost sa continui?

Re: Modernizarea statiilor de metrou subway guru

ByOnu wrote:
2. infiltratiile... dar nu mai comentez ca iar sare Mr. Guru ;)

La spatiile publice...n-am sarit niciodata 'cu gura', remarcile mele s-au referit intotdeauna la pretentiile 'absurde' privind tunelele... :mrgreen:
Te rog eu mult, citeste si interpreteaza cu maxima atentie ce spun, ca imi 'cantaresc' bine de tot interventiile inainte de a le face 'publice'... :ugeek:
Toate cele bune!
P.S.
Daca iei la mana ce s-a zis deja, ai sa constati ca de cele mai multe ori suntem 'pe aceeasi lungime de unda' chiar daca exprimarea e 'usor' diferita... ;)

Ce se întîmplă cu tavanul fals din stații? misterr

Și la Apărătorii Patriei au dat jos tavanul fals cu mai multă vreme în urmă (a rămas doar betonul), după care... nu s-a mai întîmplat nimic. Au ceva în cap, există vreun plan de modernizare, sau asta e noua „viziune artistică” (mai degrabă... „vizuină artistică”)?

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”