Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discuții după inaugurarea pasajului

1568 posts, 448078 views

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 112

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului George

Azi am trecut cu bicicleta pe pasaj (pentru prima oara). A iesit foarte fain, imi place. Din pacate, n-am putut admira peisajul pe indelete, fiind atent la trafic. Nu e foarte comod pentru biciclisti, intr-o zi de lucru sigur nu recomand. O jumatate de metru in plus pe fiecare parte si ar fi iesit o banda de biciclisti pe cinste, dar asta este, "beneficiarului" nu i-a trecut prin minte asa ceva.

In orice caz, 10 minute Piata Victoriei - Apaca cu bicicleta e o chestie care trebuie notata, inainte ar fi fost imposibil.

Ca sa nu uit, si statia aia arata foarte bine, sa speram ca vom vedea niscaiva Imperio si niste linii utile, gen Pasaj - CET VEST, cat de curand...

A venit și octombrie... misterr

andrei11 wrote:
cred ca prin Octombrie deja "ne dam cu tramvaiul" pe acolo. ( prin statie, ca pe linie deja "alergam" ).

GAC wrote:
sper ca macar sa urcam in statia de tramvai la 1 octombrie.
Numarul de muncitori nu era prea mare. Cel mult 10 insi. daca se va mentine ritmul actual, 1 octombrie in cel mai fericit caz.

dj_exemplar wrote:
De statie ce se mai aude???
Acum care va fi data deschiderii, 1 octombrie??
Ce "fenomen" intarzie deschiderea?

andrei11 wrote:
Nici un fenomen nu intarzie deschiderea !! Asa a fost programat de la inceput, habar n-am cand, dar prin vara v-am spus si eu ca pana - n  Octombrie imposibil sa se deschida statia.

Ei, a venit și octombrie... Se pare că lucrurile sînt împinse ușor-ușor spre o nouă deschidere festivă, cu tot cu recepție, de ziua națională, 1 decembrie...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului subway guru

Nici chiar asa! ;)

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului shoppy

De 1 decembrie e programat Pipera, asta o sa fie pe 24 octombrie ca sa para mai multe.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Utilizator anonim

Si in noiembrie dam primu tarnacop la Presei  :lol:  :lol:

@Utilizator anonim:
Ceva imagini de la 'vizita'?...nu de alta, dar suntem curiosi...din fire 8-) (pardon, HOBANE... :lol:  :lol:  :lol: )

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului GAC

Astazi am trecut pe pasaj cu tramvaiul si am observat ca deasupra casei scarilor, s-au pus barne de lemn si pe acestea s-au montat niste schele. De asemenea, am observat ca se montau ultimele placi de marmura in dreptul scarilor. (desi acel mortar folosit parea cam "deshidratat").
Problema este ca astazi chiar as fi avut nevoie sa cobor la statia de pe pod, dar din pacate "inca nu e gata". Mai mult decat atat, astazi am vazut lucrarnd cativa oameni nu mai mult. Indiferent cat de optimisti ar fi fost Guru si MA (cand au anuntat diferite termene perfect realiste), un lucru este foarte evident: lipsa de interes a constructorului, care trage de timp, dupa modelul celor 2 bretele de la podul Chitila. Aceasta atitudine este strigatoare la cer, si cred ca trebuie combatuta in cel mai drastic mod, intrucat daca toleram aceasta atitudine, e posibil ca statia sa mai dureze mult si bine. Nu am nici cea mai mica indoiala ca daca constructorul ar fi adus inca din primavara, de cand au inceput mai serios lucrarile la sol pentru statia suspendata, sa zicem 100 de muncitori, care sa fie supravegheati in asa maniera incat acestia sa lucreze cu TRUP si SUFLET, cu siguranta ca statia ar fi fost inaugurata din august.
Chiar si acum, daca s-ar aduce 50 de oameni, care sa lucreze, sunt convins ca ar termina in cateva ORE. Dar din pacate, lucreaza 5 muncitori si astfel ceea ce ar trebui sa dureze ore, dureaza saptamani. Dar asta e. Asa se intampla in satele fara caini.

Draga GAC,
n-ai vrea sa-ti trimit ultima factura a lui Astaldi pentru plata?
Ca de la primarie...canci...bugetul se 'epuizatara'...
Ia mai rememoratzi voi niste 'lozinci' dintr-alea vechi, comuniste, ca Marx e din nou 'la moda': 'Nici paine fara munca, nici munca fara paine'... ;)
(acum vorbesc in numele muncitorilor aia de-i vazusi tu...)
Nu e cu 'rautate', dar daca nu ai la indemana toate informatiile 'pertinente', poti cadea foarte usor 'in greseala neintentionata'...
Toate cele bune...si fitzi siguri ca 'se pune in functziune' in pofida tuturor 'adversitatilor'... :mrgreen:

Cine nu pîine nu muncă misterr

Deci pînă la urmă s-a ajuns și aici la blocarea lucrărilor din lipsa banilor... Era singura investiție de infrastuctură care mergea cît de cît bine. Chiar Oprescu spunea sus și tare că nu e nici o problemă cu finanțarea, plățile sînt la zi etc. Că pe restul șantierelor banii s-au terminat demult (vezi centura etc...)

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului telvanni

S-au discutat atat de multe discutii aici incat am pierdut si firul (pardon, HOBANA!) si de aceea va intreb: care mai e statusul la mult trambitatul trotuar rulant?

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului ByOnu

telvanni wrote:
S-au discutat atat de multe discutii aici incat am pierdut si firul (pardon, HOBANA!) si de aceea va intreb: care mai e statusul la mult trambitatul trotuar rulant?

Pe hartie depaaartee...
Pe viu nimic...

Se lucreaza cu meticulozitate la 'conservarea de iarna', ca ar fi si pacat sa rugineasca in zapada  'mandretze' de trotuare rulant si sa se transforme in trotuare 'rulate' prin nefolosire...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului telvanni

subway guru wrote:
Se lucreaza cu meticulozitate la 'conservarea de iarna'
Vorbesti serios?
Pacat!

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului danielstan

Eu inteleg ca primaria lui Oprescu, care a aprobat in decursul timpului contracte aditionale de scumpire a pasajul Basarab,
scandalos de mari, a ajuns la fundul sacului!
Probabil ca anularea subventiei guvernamentale la gigacalorie, urmata de o preluare partiala de catre primarie a respectivei subventii, a lovit rau bugetul si se taie de la capitolul 'investitii'.

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 112

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”