Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1810221 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Dr2005 wrote:
Saint666 wrote:
Multumesc Crit pentru ca imi dai voie sa astept intre 15 si 35 de minute un 335 la Titan sau la Diham.

În schimb, la Presei ieri la 12:30 se târâiau 2 335-uri spre Băneasa. Evident, pe sensul opus se circula după program, aşa că după 10 minute (înţeleg că am fost norocos), am avut beneficiul să pot călători de la Mioriţa la Presei lipit de geamul jegos al uşii 3.

Acel trenulet de autobuze din 335 a fost creat din cauza blocajelor de pe Soseaua Stefan Cel Mare si la Televiziune.
Intervale:
4:40 - 11:00: 2-3 minute.
11:00 - 14:00: 5-7 minute.
14:00 - 16:00: 5 minute.
16:00 - 19:00: 5 minute.
19:00 - 21:00: 7 minute.  
21:00 - 22:35/23:35:10-12 minute. ;)
Stiu linia asta pe dinafara. 8-)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB RBC92

Dr2005 wrote:
Saint666 wrote:
Multumesc Crit pentru ca imi dai voie sa astept intre 15 si 35 de minute un 335 la Titan sau la Diham.

În schimb, la Presei ieri la 12:30 se târâiau 2 335-uri spre Băneasa. Evident, pe sensul opus se circula după program, aşa că după 10 minute (înţeleg că am fost norocos), am avut beneficiul să pot călători de la Mioriţa la Presei lipit de geamul jegos al uşii 3.

335 încă se ține bine față de stafia de 330 - oficial vine la 30 de minute între 13-18 și la 98 (!) după ora 21.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Merita precizat si faptul ca 330 a inlocuit ad-hoc si tramvaiele pe Liviu Rebreanu - lucru extrem de rar intalnit pana acum, probabil nu s-a putut infiinta o linie naveta speciala din lipsa de autobuze (impropriu spus, autobuze ar fi, dar stau in garaje). M-am uitat de curiozitate la programul lui 330 si m-a luat groaza: cum e posibil ca in loc de un tramvai la 5-6 minute (combinat) sa bagi un autobuz la 30?

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

În vederea punerii în aplicare a Deciziei Directorului General al Regiei Autonome de Transport Bucureşti Dl. Ing. Adrian Criţ, s-a redus încă o dată parcul circulant pe liniile din Militari. Practic, cred că e primul an în care nu numai că nu se creşte parcul la 15 septembrie, dar se reduce şi mai mult faţă de cel de vară!

Evident, intervalele de succedare cele mai mari sunt între 13 şi 18, deci exact când ies de la ore elevii, dar termină programul şi muncitorii fabricilor rămase în zona industrială din Militari. Tot evident e că vagoanele respective sunt chinuite non-stop, mergând cu oamenii în uşi.

Programul valabil din 19.07:
0.PNG (46.63 KB; downloaded 2604 times)

Programul valabil din 16.09:
1.PNG (47.6 KB; downloaded 2605 times)

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Mircea G

Nu exista decit un comentariu . Undeva exista niste idioti care gindesc un asa program , chiar si pt zilele libere .
Cum mama dracului vrei sa functioneze un transport in comun asa ? Care poate  sa astepte 40 de minute in statie pt a merge trei statii ?
La asa program ar trebui scrisa si indicatia : " va rugam nu ne deranjati , folositi masina personala "

Sa se raspunda la intrebarile:

1) De ce culoare politica e Adrian Crit?
2) De ce culoare politica e CGMB, care l-a propus pe Crit director la RATB?
3) Ce experienta are un fost director la RAR in materie de gestionare a unei regii de transport public, cu exceptia faptului ca si un prost stie ca niste tramvaie din anii '70 consum mai mult decat unul modern cu variator de tensiune sau actionare in CA?
4) De ce reducerile de parc au inceput strategic la inceputul anului, in "preambulul" infiintarii AMTB?
5) Ce culoare politica au cei care "marsat" pe infiintarea AMTB?
6) Ce planuri are AMTB in materie de gestionare a operatorilor de transport public pe raza metropolitana si configurarii traseelor?
7) Unde trebuie sa linga Adrian Crit pentru postul pe care il ocupa acum?

Haideti, dragi colegi si colege, politica Kritzeasca e banal de simplu de inteles...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB DanCld

N-as asocia oameni / gesturi /evenimente cu o culoare politica iar afirmatia nu are nicio legatura cu preferintele mele politice pe care nu m-am ferit niciodata sa le exprim sau sa le sustin. In Romania de foarte multi ani exista ideea inradacinata ca "transportul public e doar pentru prosti" si asta se vede inclusiv la vot. Cum altfel s-ar explica faptul ca al' de Mazare sau de Scripcaru castiga constant alegerile la un scor confortabil? Sau ca Oprescu nu mai are niciun contracandidat real?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB linia 69

Da ce, dupa ora 21.00 oamenii nu mai circula de sunt asa intervale enorme? Daca tot e sa ne "zgarcim" pentru intervalul 21.00-24.00 mi se pare mai potrivit cel dintre 13.00 si 18.00 (asta in caz extrem). Pentru intervalul 8.00 - 18.00 mi se pare potrivit cel dat de ei intre 8.00-13.00 (pentru zilele de lucratoare) iar pentru sambata si duminica tot la fel, cel dat de ei intre 8.00-13.00.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

25 in mod cert nu vine la 7 minute, cel putin la 8-9 dimineata. Se fac si 15 minute de asteptare cateodata. De aceea pentru a ajunge la serviciu prefer sa il iau pe 7 pana la Istrate si ulterior 11 sau 1 (cel din urma vine destul de repede si prind loc mereu :) ).
Nesimtire maxima si coordonare de 2 lei am vazut vinerea ce tocmai a trecut. In jurul orelor 20:30 au trecut pe la Sura Mare 1 Bucur si un cuplu de Tatre 25 la interval de 30 secunde pe sensul catre Viilor - probabil cel din urma nu cunostea drumul si nu dorea sa se rataceasca. La scurta vreme m-am urcat in 7 catre piata Progresul, unde a mai trecut un cuplu de Tatre catre Viilor la interval de 5-7 minute de primele 2 tramvaie. Dupa care ne miram de ce stam in statii de ne apuca nervii :twisted:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Se are că aşa se circulă pe 25: Bucurel + cuplu de Tatre. Aşa au trecut şi azi pe la Plaza spre Progresu la 9:55.

DanCld wrote:
N-as asocia oameni / gesturi /evenimente cu o culoare politica iar afirmatia nu are nicio legatura cu preferintele mele politice pe care nu m-am ferit niciodata sa le exprim sau sa le sustin. In Romania de foarte multi ani exista ideea inradacinata ca "transportul public e doar pentru prosti" si asta se vede inclusiv la vot. Cum altfel s-ar explica faptul ca al' de Mazare sau de Scripcaru castiga constant alegerile la un scor confortabil? Sau ca Oprescu nu mai are niciun contracandidat real?

Desigur ca nu e corect sa asociem ce se intampla acum cu transportul public din Capitala cu o anume culoare politica, stiut fiind ca in Romania, la modul general, majoritatii politicienilor, indiferent de culoare, li se rupe (scuzati exprimarea, dar asta e situatia) de importanta acestui serviciu. Dar nici nu putem ignora faptul ca in perspectiva infiintarii AMTB si rolului "coordonator" al acestei institutii, deciziile critzesti nu numai ca nu par absurde sau arbitrare, ci perfect firesti. Asta e problema.

Alegerea unor primari precum Mazare, Scripcaru si chiar Oprescu reflecta de fapt aplecarea romanului de rand pentru circ, golanie, injuraturi. Cu cat candidatul se exprima mai plastic si cu cat e mai circar, cu atat are mai multe sanse de a fi ales in functie. Unul a ajuns primar si apoi presedinte. Oprescu e inca la stadiul de primar, din fericire nu a ajuns mai sus, desi a vrut.

Asa cum parca am mai zis undeva pe aici, spre deosebire de predecesorul sau, Dr. Oetker are in sange simtul comertului turcesc, adica vinde orice rahat. Daca "poporul" vrea autostrazi si "penetrari" cat mai multe, asta le "vinde" Oprescu. Transport public cine sa vrea, si mai ales DE CE? Ca sa se inghesuie in 8 cal/m2? Pentru multi cetateni ai patriei, imaginile horror ale transportului in comun din anii '80 inca nu s-au sters din minte, si nimeni in functie de raspundere nu face ceva SUBSTANTIAL pentru a schimba aceasta perceptie, pentru ca nu are nici un interes sa o faca.
linia 69 wrote:
Da ce, dupa ora 21.00 oamenii nu mai circula de sunt asa intervale enorme?
Pai daca s-ar circula mult mai bine dupa ora 21, s-ar constata ca si "cererea" va creste, deci canci economii la buget si canci clineti la taxi.  In plus, nu exista liniile de noapte, care sunt "nerentabile"? Facem prinsoare ca urmatoarul pas in eficientizarea RATB'ului va fi externalizarea liniilor de noapte dupa ce intra AMTB in paine, iar apoi din cauza "nerentabilitatii" se va trece la un program "lautaresc" de functionare, numai intre 21 si 12-1 noaptea, cel tarziu?

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Mircea G

Din pacate transportul public in Bucuresti (ratb) a devenit tot mai prost .
Astazi in 104 am gasit pe geam anuntul care se vede in poza . Scuzati calitatea ...
Eu cred ca cei din conducere se joaca cu focul si nu realizeaza ce poate face o multime sau cit de putin ii trebuie sa iasa un " bilci " Din pacate primele victime vor fi conducatorii si masinile ....
revolta impotriva RATB.jpg (120.33 KB; downloaded 2709 times)

Mircea G wrote:
Eu cred ca cei din conducere se joaca cu focul si nu realizeaza ce poate face o multime sau cit de putin ii trebuie sa iasa un " bilci "
"Balci"...my ass. Ce naiba, romanii inghit orice. Balciul de care zici se va refula cel mult in bagarea pe gatul cocalarului din autobuz a telefonului din care urla manelele, zgarierea usilor si geamurilor, injuraturi la adresa familiilor celor din conducerea RATB si folosirea din ce in ce mai des a expresiilor de genul "urcati-va sus, ca nu se inchide usile", "haideti, va rog, inaintati putin, stiu ca mai este loc", "unde sa ma duc, cucoana, vrei sa ma sui in capul oamenilor? " etc.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Dr2005 wrote:
Se are că aşa se circulă pe 25: Bucurel + cuplu de Tatre. Aşa au trecut şi azi pe la Plaza spre Progresu la 9:55.

Azi erau cel putin 4 tramvaie Bucur pe linia 25 . Le-am putut distinge doar pe 3003, 3010 care evident erau pline pana la refuz in zona Soseaua Giurgiului, asemeni Tatrelor . Ce facem nenea Crit ?

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”