Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 537111 views

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

aici[/url:3cmxah0r]":3cmxah0r]Parca pe rebreanu era green track ?
Pe Rebreanu, linia de tramvai va fi realizata in sistem cale semi-proprie pe toata lungimea bulevardului, asemanator cu sistemul in implementare pe Bd. Aerogarii, cu deosebirea ca linia va fi inierbata. Iarba va fi prevazuta cu sisteme de armare din plastic care sa reziste la greutatea distribuita pe osii a vehiculelor grele, astfel incat la nevoie calea de rulare sa poata fi utilizata si de autobuze si de vehicule de urgenta. Cum va functiona asta in practica, ramane de vazut...

O sa il rog pe Andrei sa "dezlege" topicul cu prezentarea proiectului, ca sa va pun acolo datele tehnice...

Re: Date tehnice ale proiectului bekxy

Utilizator anonim wrote:
Lucrarile de modernizare a sistemului rutier si a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu
Termen de finalizare: primavara 2012

:geek:  Era noastră?

Re: Date tehnice ale proiectului Dominatrix

Termenul de executie = 18 luni, deci ianuarie 2013.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului cornel001

Din ce vad in schite nu se extinde la 2 benzi pe sens de la barajul dunarii. ce asteapta idiotii. sa se construiasca cladiri mai scump de expropiat, cand vor realiza ca orasul se extinde ?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului PinkyHog

cornel001 wrote:
Din ce vad in schite nu se extinde la 2 benzi pe sens de la barajul dunarii. ce asteapta idiotii. sa se construiasca cladiri mai scump de expropiat, cand vor realiza ca orasul se extinde ?

Cu siguranta, raspunsul la aceasta intrebare, evident, retorica, este DA! De mai bine de o saptamana, langa blocurile EvoCasa, un picamar gen escavator tot sparge beton, iar un escavator se pare ca face o 'mica' groapa. Spun asta, pentru ca am o vedere destul de bunicica de la sufragerie.  :D Saptamana trecuta a fost un 'periplu' de basculante.

Poate e doar o coincidenta, dar de cand nu mai circula tramvaiul parca drumul s-a stricat si mai mult pe portiunea Barajul Dunarii - Bd. 1 Dec 1918

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

N-ai si o poza 'din sufragerie' cu magistrala aia uriasa de gaze 'bubuita'? :lol:  :lol:  :lol:
La cate betoane 'istorice' sunt ingropate pe amplasamentul fostei betoniere cred ca o sa admiri cum o sa le piconeze pe indelete 'mult si bine'...nasol pt tine...si pt ei... 8-)

Magistrala de gaze n-o vad inca. Molozul insa, da. AA! Si Lidl-ul.
DSCN7403p.JPG (241.09 KB; downloaded 4255 times)

Si una un pic mai de sus
DSCN74431.JPG (333.78 KB; downloaded 4102 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Saint666

Am stat intr-o seara cam o ora intr-o locatie peste strada de santierul asta si am numarat aproape 30 de basculante pline cu moloz si incarcate cu mult peste masa maxima admisa. Mi-am dat seama de asta dupa faptul ca erau foarte lasate, si din ce stiu nu se lasa asa usor, si d-abea plecau de pe loc. Ce bun ar fi un control ARR p-acolo. Nu cred ca mai rezista mult asfaltul in zona. Aveti idee unde arunca molozul? Se intorceau in maxim 15 minute...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

Au intrat cu santierul si dincolo de biserica, spre magazinul Titan si mai departe spre Bd. 1 decembrie?

Nu. S-au oprit inainte de magazinul Titan.
Intre piata si Campia Libertatii e liniste acum.
A inceput sa se miste treaba intre Campia Libertatii si pod, unde deja s-au apucat de fundatie. Au intins folie si s-au apucat de balastat.
La pod au aparut deja bordurile si suportii pentru balustrada de metal.
DSCN7518.JPG (414.53 KB; downloaded 4411 times)
DSCN7520.JPG (431.16 KB; downloaded 4409 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului cornel001

Ar trebui sa ingroape si cablurile electrice dintre stalpi (altele in locul celor existente pt un moment ulterior)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

DEMENTIALA bordura de la gaigărul ala .... ROMANIA!

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433195 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”