Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)

Topic: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate

120 posts, 42358 views

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate andrei11

mihai_atanasiu wrote:
...se vor umple cele trei parcari subterane din zona: Universitate, Cocor si Unirii;

Care e parcarea aceea de la "Cocor" ? Mie imi scapa !

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate alex230ro

undeva in spatele magazinului este o parcare,eu am descoperit-o intamplator.Referitor la faptul-mai bine dau 1 leu la aurolaci - no comment :roll:

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate iliutu

Si prima ora de parcare e gratuita parca ...

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate telvanni

Eu nu am dat niciodata bani la 'negrii' cu parcarea. Le ziceam scurt: imi dai chitanta? Pana se dezmeticeau la ce ma refer dispaream din peisaj si niciodata nu am gasit masina 'vandalizata'. Nu le mai dati bani, noi i-am invatat prost!

Exact, sau le spui asa : "Ba, tu te-ai spalat pe cap ca sa vorbesti cu mine ?" In 75% din cazuri a mers, in 25% aplic metoda "Ignore". Nu am avut niciodata probleme cu zgariatul masinii. Oricum a mea este zgariata, deci nu prea au ce sa mai zgaraie.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate shoppy

Am auzit ca la femei le fura antena de la radio, la multe se desurubeaza usor.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Nightwolf

shoppy wrote:
Am auzit ca la femei le fura antena de la radio, la multe se desurubeaza usor.

Am auzit ca nu se mai risca dupa ce si-au furat-o atat de grav unii dintre ei incat prefera sa inghita in sec ... locul de parcangiu la unirii sau universitate se arvuneste scump ;)

Lutyk wrote:
Pe Grivita, in spatele Garii de Nord e o parcare cu plata: 2ron/ora. Trec in fiecare dimineata pe acolo cu 182 si din autrobus se vede ca sunt destule locuri goale. Cu toate astea sunt o gramada de masini parcate pe banda 1 si care blocheaza circulatia.
Un alt exemplu: Obor. Parcarea de suprafata de langa piata e cel putin pe jumatate goala la orice ora. De cea subterana nu mai vorbim ca la orice ora din zi si din noapte treci prin pasaj iti arata ca are locuri libere. Si cu toate astea pe stradute si pe Colentina stau masinile inghesuite ca ciorchinii de struguri. E zgarcenia mare.

Nu e vb de zgarcenie. E vb de educatie. Si de faptul ca s-au oprit ridicarile de masini. O sa se rezolve si cadrul legal cu ridicarile si atunci se vor schimba datele problemei. Din pacate si treaba asta a fost un hei-rupism facut aiurea, deoarece nu poti ridica de unde nu exista solutie de parcare, gen Gara de Nord, Centru samd ...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Dr2005

Parcă Codul Rutier spune că vehiculele parcate ilegal se pot ridica...

Nightwoolf wrote:
nu poti ridica de unde nu exista solutie de parcare, gen Gara de Nord

Parcă tot tu ziceai că e o parcare cu plată acolo.

De ce tu şi colegii tăi nu le puneţi măcar o amendă în parbriz? Măcar în cazurile evidente (parcare pe trecere de pietoni, pe colţul intersecţiei, pe trotuar fără a lăsa 1m pentru pietoni, în staţiile RATB semnalizate corespunzător, sub semnul de oprire interzisă, în raza de acţiune a indicatorului drum îngustat, pe pistele de biciclişti)... că dzpă ce vor lua zi de zi amendă, vor ajunge la concluzia că e mai eficient să plătească 2 RON pe oră decât 60 RON pe zi (sau cât o fi amenda).
Dacă s-ar face asta măcar pe străzile aglomerate... îmi vine în minte Bd. Uverturii, cu 2 benzi, oprirea interzisă şi banda 1 blocată de tot felul de vehicule parcate, de la mopede la dube. Ştii ce ,,frumos" e să mergi pe bicicletă şi să stai câte 5 minute după o dubă parcată, că nu ai pe unde să o iei (pe trotuar nu e loc, iar în banda a 2a nu te lasă şoferii)?

Nightwolf wrote:
... Si de faptul ca s-au oprit ridicarile de masini....

:?:

Dr2005 wrote:
Parcă Codul Rutier spune că vehiculele parcate ilegal se pot ridica...

Nightwoolf wrote:
nu poti ridica de unde nu exista solutie de parcare, gen Gara de Nord

Parcă tot tu ziceai că e o parcare cu plată acolo.

De ce tu şi colegii tăi nu le puneţi măcar o amendă în parbriz? Măcar în cazurile evidente (parcare pe trecere de pietoni, pe colţul intersecţiei, pe trotuar fără a lăsa 1m pentru pietoni, în staţiile RATB semnalizate corespunzător, sub semnul de oprire interzisă, în raza de acţiune a indicatorului drum îngustat, pe pistele de biciclişti)... că dzpă ce vor lua zi de zi amendă, vor ajunge la concluzia că e mai eficient să plătească 2 RON pe oră decât 60 RON pe zi (sau cât o fi amenda).
Dacă s-ar face asta măcar pe străzile aglomerate... îmi vine în minte Bd. Uverturii, cu 2 benzi, oprirea interzisă şi banda 1 blocată de tot felul de vehicule parcate, de la mopede la dube. Ştii ce ,,frumos" e să mergi pe bicicletă şi să stai câte 5 minute după o dubă parcată, că nu ai pe unde să o iei (pe trotuar nu e loc, iar în banda a 2a nu te lasă şoferii)?

1. Politia Rutiera nu inseamna ceea ce vedeti voi in trafic. Inseamna si alte lucruri. Eu fac parte din ALTE lucruri in cadrul Brigazii deci nu ma pot substitui unui coleg care lucreaza in trafic, la fel cum el nu se poate substitui mie din mai multe puncte de vedere. De aici rezulta ca nu am cum sa le pun amenzi in parbriz.

2. Da, ziceam ca exista mai multe parcari PRIVATE in zona GdN DAR stau goale ...

3. Atributiile la care faci tu referire au trecut in subordinea politistilor locali. Ei sunt cei care de 2 luni se ocupa de opriri, pietoni etc. De la 1 ianuarie, cand se vehiculeaza a se finaliza acea zisa reforma a MAI-ului si descentralizarea, sper sa se clarifice si lucrurile astea. Pana atunci ... rabdare si tutun. :)

andrei11 wrote:
Nightwolf wrote:
... Si de faptul ca s-au oprit ridicarile de masini....

:?:

Ce nu intelegi? Se mai ridica doar in sectorul 1, unde inca nu au expirat contractele. In celelalte sectoare, nu s-a mai prezentat nimeni la licitatie pentru ca Politia Nationala nu mai are atributiile acestea. Acestea au fost transferate Politiei Locale. Si de aici potopul ...

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate cornel001

EXCLUSIV S-au publicat rezultate concursului de arhitectura pentru amenajarea Pietei Universitatii. Vezi primele imagini cum va arata cel mai important loc din Capitala

http://economie.hotnews.ro/stiri-imobil ... pitala.htm

Nu am gasit pe site OAR schite, expozitie virtuala. Scrie la ei ceva de expozitie publica, unde e ? Poate nu au apucat sa actualizeze informatiile.

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate cornel001

Schite noi cu proiectele aici, desi acele imagini deruland par cam peste mana :
http://oar.squarespace.com/anuntarea-castigatorilor/

Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate Druida

Nu e stire din presa, e din observatie directa: Aseara tarziu erau vreo 3-4 betoniere care se agitau de zor... eram pe partea cealalta, n-am putut sa vad prea bine ce se intimpla. Dar banuiesc ca e de bine! :)

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”