Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535763 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

Vedeti ca pentru 'gargara' politica aveti topic aici: viewtopic.php?f=156&t=1109
Iar pentru 'gargara' cu demolarile de monumente istorice aveti topic dedicat aici: viewtopic.php?f=156&t=1615
Si sa stiti ca nu e nevoie sa puneti un mesaj de 2 ori doar ca sa apara primul pe pagina...

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rosetti61

Cladirile de pe Baldovin Parcalabul vor simti in curand atingerea buldozerului, insa zona viitorului giratoriu arata deja a maidan, sora mai mica a maidanelor din jurul Parlamentului. Ma mir cum de n-a speriat nimeni bordurile deja instalate.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia GAC

Totusi nu inteleg o treaba, daca  mizeria Matache ramane in picioare, pe locul ei, cum vor mai face acel giratoriu? parca hala era chiar in aria giratoriului, sau am inteles eu gresit?
Totusi mai exista vreo sansa ca hala sa cada? avand in vedere ca e an electoral, iar la nivelul "elevat" de cultura al populatiei, chiar daca acea hala ar fi fost facuta de Michelangello, daramarea ei nu ar fi lasat multe regrete.

Nu are legatura, pe lucrarile la sensul giratoriu s-a pus doar un moratoriu de 2 luni dupa dezbaterea publica din luna iulie. Deci cel mai probabil se va face. Cu Hala Matache ramane de vazut cum va fi integrata in peisaj dupa concursul de arhitectura, care  - cica - ar trebui initiat pana in noiembrie.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Io pun gatu` jos ca hala va cadea singura... intr-o noapte :)

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia rosetti61

Giratoriul in cauza nu are treaba cu Matache - din el se va face strapungerea spre Minsterul Transporturilor. Hala nu poate fi demontata ? - structura acoperisului ar fi cea originala, insa zidaria e din anii 40. Singurul lucru care se poate face cu aia e un Megaimage. Si vechiul colector de sub ea, cum il vor umple?
Trebuie sa umble si pe Grivitei - era un echipaj RATB care curata liniile sau cam asa ceva - l-am vazut marti, nu stiu daca au continuat.

Nightwolf wrote:
...doar daca pune cineva o "bomba cu rahat" la temelie... :lol: Acum serios vorbind, mi se pare ironic ca unii dintre voi inca mai prefera politica de forta, a faptului implinit. Poate voi vreti sa traiti intr-un asemenea stat demagogic, poate va place acest stil de "a face cu orice pret". Eu personal si probabil multe alte persoane, care am cunoscut indelung acest stil pe vremea ailalta, preferam acum altceva.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Nightwolf

Dominatrix wrote:
Nightwolf wrote:
...doar daca pune cineva o "bomba cu rahat" la temelie... :lol: Acum serios vorbind, mi se pare ironic ca unii dintre voi inca mai prefera politica de forta, a faptului implinit. Poate voi vreti sa traiti intr-un asemenea stat demagogic, poate va place acest stil de "a face cu orice pret". Eu personal si probabil multe alte persoane, care am cunoscut indelung acest stil pe vremea ailalta, preferam acum altceva.

GRESIT! Nu stiu de ce ai impresia ca prefer lucrul asta ... pur si simplu asa cred ca se va intampla ... ori va lua foc ori se va prabusi intr-o groapa... e o diferenta intre a crede ca se va intampla ceva si a-ti dori sa se intample ... eu imi doresc tunele, poduri, noduri rutiere nu sa cada o amarata de hala ...

Nightwolf wrote:
GRESIT! Nu stiu de ce ai impresia ca prefer lucrul asta ...
Pai nu e impresia mea, asta ai spus-o chiar tu. Uite aici:
Nightwolf wrote:
Daca mi-ar conveni sa se darame hala?? DA, NORMAL!! E un FOCAR DE INFECTIE pentru mine, parintii mei, prietenii mei, familia mea, locuitorii din zona.
E foarte adevarat ce spui despre focarele de infectie si mizeria generalizata din zona. Dar discutiile astea ar trebui sa inceteze cand e vorba de lege. Din punctul meu de vedere, merita pastrata hala? Categoric NU! Dar dupa toate probabilitatile, va ramane, deci parerea mea nu conteaza. Si sa ne bucuram sau sa speram ca se va demola - fie singura, fie "ajutata" - mi se pare o atitudine nesanatoasa, specifica epocii trecute cand totul era calcat in picioare pentru marile "realizari".
Nightwolf wrote:
De ce e vinovat Oprescu? Ca darama ceva imputit de care predecesorii sai nu au avut grija? Sa fim seriosi, omul asta a facut in 3 ani cat n-au facut altii in 15. Ca le face cu picioarele si nu cu capul? Perfect de acord, DAR LE FACE!!
A il aplauda pe Oprescu in acest context, mi se pare deplasat. Nu e nimic de admirat la el in aceasta privinta. Pur si simplu, sub masca de "bun gospodar" a lasat sa se vada adevarata lui mentalitate, copy-paste dupa Epoca de Aur, sau mai bine zis dupa ce a invatat in familie, pe principiul "ce naste din securist, securist ramane".

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia DocOctavius

Nightwolf wrote:

Dacă ar fi proprietate privată exact așa s-ar întâmpla... așteptăm un pic să se facă bulevardul cu șicane... se privatizează/revendică hala... într-o noapte cade că, vezi tu, este șubredă/veche/afectată de lucrările din preajmă... se creează loc pentru un mic 3S+p+20e ;)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dr2005

Nightwolf wrote:
eu imi doresc tunele, poduri, noduri rutiere nu sa cada o amarata de hala ...

Off-topic: am văzut ceva asemănător la Dobrich, în Bulgaria... ăia aveau la pasaje denivelate de te durea capul şi bulevarde cu 3 - 4 benzi pe sens. Toate făcute prin 197x când s-a ras oraşul vechi şi s-a ridicat cel comunist, format complet din blocuri din prefabricate cu 4 - 20 de etaje. Evident, nici la 30 de ani de atunci, traficul auto NU justifică investiţiile. Garantează cineva că toată politica asta ,,radem tot" din Bucureşti nu va avea acelaşi efect? Numai că, la noi, în locul blocurilor comuniste vor răsări clădiri de birouri.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia sss

DocOctavius wrote:
Nightwolf wrote:

Dacă ar fi proprietate privată exact așa s-ar întâmpla... așteptăm un pic să se facă bulevardul cu șicane... se privatizează/revendică hala... într-o noapte cade că, vezi tu, este șubredă/veche/afectată de lucrările din preajmă... se creează loc pentru un mic 3S+p+20e ;)

Esti pe-aproape! Gresesti doar intr-un amanunt: ESTE proprietate privata... :lol:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia URANUS

Azi a inceput turnarea ultimului strat de asfalt pe tronsonul Plevnei - Virgiliu. De asemenea trotuarul nou creat pe locul fostei policlinici dinspre Virgiliu este aproape gata. Mai ramane firul de contact pentru tramvai pe acest tronson. Sa le uram spor la treaba si sa dea cat mai repede drumul circulatiei auto.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia subway guru

Asfaltul se ASTERNE, nu se 'toarna'... :ugeek:
Sorry...
De 'turnat' se toarna doar gogosi in gura lu' gura casca... :cry:

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463950 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”