Topic: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
688 posts, 274499 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Înălțimi adînci
misterr
Ba eu cred că #subway guru a descoperit un lucru fundamental, la care numai cei "iluminați" au acces! El însuși s-a "înălțat" coborînd în adînc...
Ba eu cred că #subway guru a descoperit un lucru fundamental, la care numai cei "iluminați" au acces! El însuși s-a "înălțat" coborînd în adînc...
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii Patriei
misterr
Groapa a fost astupată, pămîntul a fost nivelat frumos și greblat. Acum așteptăm să vedem ce "răsare" (la primăvară?)
Groapa a fost astupată, pămîntul a fost nivelat frumos și greblat. Acum așteptăm să vedem ce "răsare" (la primăvară?)
Fotografie0168.jpg (275.65 KB; downloaded 4763 times)
Fotografie0169.jpg (280.64 KB; downloaded 4762 times)
Fotografie0170.jpg (213.6 KB; downloaded 4763 times)
- sab
-
Posted:
-
Re: Montarea lifturilor de acces in statiile de metrou
sab
Daca la Aparatori s-au "linistit" apele,la Pta Sudului s-au apucat de liftul interior (cel exterior este gata de ceva vreme, foto 2). Ciudat este ca el va da exact in capul scarilor, practic o scara este partial obturata de lift, o solutie cam nefericita zic eu...
Pana atunci o poza de la Leonida. Au inceput sa sparga planseul.
Daca la Aparatori s-au "linistit" apele,la Pta Sudului s-au apucat de liftul interior (cel exterior este gata de ceva vreme, foto 2). Ciudat este ca el va da exact in capul scarilor, practic o scara este partial obturata de lift, o solutie cam nefericita zic eu...
Pana atunci o poza de la Leonida. Au inceput sa sparga planseul.
lift Leonida.JPG (205.88 KB; downloaded 4664 times)
lift ext Pta Sudului.JPG (245.51 KB; downloaded 4659 times)
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Se lucreaza si la statia Stefan Cel Mare.
Se lucreaza si la statia Stefan Cel Mare.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
La Crangasi astazi s-au apucat sa sudeze scheletul metalic.
La Crangasi astazi s-au apucat sa sudeze scheletul metalic.
DSCF3712.JPG (436.55 KB; downloaded 5582 times)
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii patriei
misterr
Schimbare de plan! Situația s-a întors cu 360°! Nici nu a apucat să crească bine iarba la loc, și groapa a fost redeschisă. De data asta e chiar ceva artistic, cred că vom avea un lift cu turnulețe:
Schimbare de plan! Situația s-a întors cu 360°! Nici nu a apucat să crească bine iarba la loc, și groapa a fost redeschisă. De data asta e chiar ceva artistic, cred că vom avea un lift cu turnulețe:
Fotografie0174.jpg (261.87 KB; downloaded 5473 times)
Fotografie0173.jpg (214.84 KB; downloaded 5473 times)
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii patriei
misterr
Apar și turnulețele de care ziceam!
Apar și turnulețele de care ziceam!
Fotografie0191.jpg (211.53 KB; downloaded 5354 times)
Fotografie0192.jpg (245.8 KB; downloaded 5353 times)
Fotografie0193.jpg (277.53 KB; downloaded 5353 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Credeam ca ne-am lamurit, odata pt totdeauna, ca orice constructie incepe prin edificarea unei gropi!
Turnuletzele...doar la sfarsit...
Credeam ca ne-am lamurit, odata pt totdeauna, ca orice constructie incepe prin edificarea unei gropi!
Turnuletzele...doar la sfarsit...
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii Patriei
misterr
Sînt turnulețe îndreptate în jos, spre adînc... adică piloți forați. Că construcție fără turnulețe nu se poate... Ce dacă la metrou sînt în pămînt? Turnulețe să fie!
Adică cam așa ceva:
Constantin Brîncoveanu
Sînt turnulețe îndreptate în jos, spre adînc... adică piloți forați. Că construcție fără turnulețe nu se poate... Ce dacă la metrou sînt în pămînt? Turnulețe să fie!
Adică cam așa ceva:
Constantin Brîncoveanu
- sab
-
Posted:
-
sab
La Leonida lucrarile avanseaza, s-au spart planseele.
Aici calatorii vor avea de parcurs un drum mai lung catre suprafata, practic vor urca doua etaje, liftul trecand prin spatiile tehnice care ocupa nivelul de deasupra peronului.
La Leonida lucrarile avanseaza, s-au spart planseele.
Aici calatorii vor avea de parcurs un drum mai lung catre suprafata, practic vor urca doua etaje, liftul trecand prin spatiile tehnice care ocupa nivelul de deasupra peronului.
Leonida.JPG (167.06 KB; downloaded 5239 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Au inceput lucrarile si la Eroii Revolutiei
Au inceput lucrarile si la Eroii Revolutiei
Eroii Revolutiei.JPG (172.24 KB; downloaded 5236 times)
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii Patriei
misterr
"Organizarea de șantier" s-a extins:
Nu acolo trebuia să vă uitați! Organizarea de șantier e mai ÎN STÎNGA! <== <== <==
Dar iată ce mi-a plăcut cel mai mult: atenția deosebită care a fost acordată parcării gratuite de biciclete (amenajate de Metrorex la fiecare stație de metrou, și promovate acum ceva vreme). Cu această ocazie, anunțăm oficial că parcarea a fost transformată în parcare de elicoptere, întrucît s-a constatat că parcările de biciclete nu mai sînt folosite de nimeni, din moment ce toți folosim pentru deplasările pînă la stația de metrou elicopterul personal (cel puțin așa rezultă din noul studiu comandat de Metrorex).
Este un exemplu tipic de treabă românească (cum a fost și amenajarea pistelor de bicicliști pe trotuar urmată imediat de blocarea lor pentru a nu putea fi utilizate, cum au fost și benzile pentru nevăzători lipite pe jos la metrou și smulse imediat, și cum vor fi și aceste lifturi care nu vor funcționa niciodată, ci doar au servit pentru transferul banilor în contul cui trebuie).
Pozele sînt cu dedicație pentru #shoppy și ceilalți care mai merg pe două roți, eu m-am lăsat de ceva vreme de sportul ăsta...
"Organizarea de șantier" s-a extins:
Fotografie0207.jpg (139.68 KB; downloaded 5178 times)
Fotografie0208.jpg (143.42 KB; downloaded 5177 times)
Nu acolo trebuia să vă uitați! Organizarea de șantier e mai ÎN STÎNGA! <== <== <==
Dar iată ce mi-a plăcut cel mai mult: atenția deosebită care a fost acordată parcării gratuite de biciclete (amenajate de Metrorex la fiecare stație de metrou, și promovate acum ceva vreme). Cu această ocazie, anunțăm oficial că parcarea a fost transformată în parcare de elicoptere, întrucît s-a constatat că parcările de biciclete nu mai sînt folosite de nimeni, din moment ce toți folosim pentru deplasările pînă la stația de metrou elicopterul personal (cel puțin așa rezultă din noul studiu comandat de Metrorex).
Este un exemplu tipic de treabă românească (cum a fost și amenajarea pistelor de bicicliști pe trotuar urmată imediat de blocarea lor pentru a nu putea fi utilizate, cum au fost și benzile pentru nevăzători lipite pe jos la metrou și smulse imediat, și cum vor fi și aceste lifturi care nu vor funcționa niciodată, ci doar au servit pentru transferul banilor în contul cui trebuie).
Pozele sînt cu dedicație pentru #shoppy și ceilalți care mai merg pe două roți, eu m-am lăsat de ceva vreme de sportul ăsta...
Fotografie0211.jpg (166.99 KB; downloaded 5188 times)
Fotografie0210.jpg (178.39 KB; downloaded 5179 times)
Fotografie0209.jpg (217.14 KB; downloaded 5180 times)
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii Patriei
misterr
A venit și jucăria:
A venit și jucăria:
Fotografie0213.jpg (164.16 KB; downloaded 5095 times)
Fotografie0214.jpg (186.45 KB; downloaded 5099 times)
Fotografie0215.jpg (245.03 KB; downloaded 5097 times)
- misterr
-
Posted:
-
Apărătorii Patriei
misterr
Se lucrează pe ambele fronturi:
În față:
În spate:
Se lucrează pe ambele fronturi:
În față:
Fotografie0217.jpg (227.12 KB; downloaded 4943 times)
Fotografie0218.jpg (286.48 KB; downloaded 4941 times)
Fotografie0219.jpg (181.42 KB; downloaded 4947 times)
În spate:
Fotografie0220.jpg (247.29 KB; downloaded 4945 times)
Fotografie0222.jpg (275.97 KB; downloaded 4949 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination