Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1809290 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Am verificat si eu si intr-adevar macar nu se ascund ca au plecat mai devreme. Autobuzul 4141 a fost ultimul tur si a plecat la 22:42 de la Timpuri Noi si a ajuns la 22:57 la Zetari.

Oricum, ma asteptam sa spuna ceva de genul ca i-a atras atentia soferului si controlorului sa respecte programele... bla bla bla....

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Utilizator anonim

Intr-adevar vad ca nu au mai bagat fraza cu reinstruirea personalului  :lol:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Cristy

Intr-un 335 la ora 14:30.      

Astazi, ora 13:10, Bd. Ion Mihalache, statia Bd Maresal Averescu. In statie era o aglomeratie de ziceai ca e gara. Toata lumea ce astepta? UN 300!!! In fiecare zi a saptamanii trebuie sa astept in statie cate 15 minute :evil:  :oops:  , in conditiile in care pe site-ul Ratb intervalul de succedare intre orele 13-18 este de 10 minute :evil:  , iar intre 5-13 de 4 minute. Cum e posibil asa ceva la o linie ca 300? :?: . In afara de asta inauntru mergi ca o sardina!!! :arrow:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Cristy wrote:
Intr-un 335 la ora 14:30.      
Cum e posibil asa ceva la o linie ca 300? :?: . In afara de asta inauntru mergi ca o sardina!!! :arrow:
Simplu, soarta transportului public depinde de oameni care nu isi mai amintesc (sau nu le mai convine sa isi amintesca) de cand nu au mai mers cu un autobuz sau tramvai. Asezat cu fundul comod in Jeep, vezi altfel lucrurile.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Cristy wrote:
În conditiile in care pe site-ul Ratb intervalul de succedare intre orele 13-18 este de 10 minute :evil:  , iar intre 5-13 de 4 minute. Cum e posibil asa ceva la o linie ca 300? :?:

De fapt, intervalul e de 10 minute între 9 şi 18, nu 13, s-a mai discutat în alte topice când se retrag de fapt turele mici, pentru că altfel depăşesc numărul de ore şi trebuie plătiţi şoferii dublu. Pe site scrie 13 - 18 ca să nu bată la ochi.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Costin

In ultima perioada lumea s'a reorientat masiv catre tramvaiele de pe Mihalache, asa incat am trait sa vad un 24 FULL (sens spre Chibrit, ora 19.00). Partea proasta e ca nu mai exista nimic catre Piata Victoriei, in schimb se practica masiv transbordarea cu 1/46 (inspre si dinspre Obor).

Apropo de asta, constat ca pe linia 1 se merge mai putin haotic decat la inceput, nu am mai observat trenulete asa de des ca in primele sale zile.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ANTENA

Rog responsabilii regiei sa analizeze nr.de masini de pe linia 112.
Este inadmisibil sa astepti 20..25 de minute in orele de varf. Bataie de joc
Bineinteles ca masinile vin pline astfel ca miroase in ele ca naiba de la toti nespalatii.
Multumesc

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

cos wrote:
In ultima perioada lumea s'a reorientat masiv catre tramvaiele de pe Mihalache, asa incat am trait sa vad un 24 FULL (sens spre Chibrit, ora 19.00). Partea proasta e ca nu mai exista nimic catre Piata Victoriei, in schimb se practica masiv transbordarea cu 1/46 (inspre si dinspre Obor).
Atunci ar trebui sa se gandeasca la comasarea lui 46 cu 20/45. Asa s-ar descongestiona si bucla de la Banu Manta, care am inteles ca incurca si linia 1, care nu are capat acolo.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Stai să vezi distracţie peste vreo 2 ani, când s-o termina cu balamucul de pe Buzeşti şi toate tramvaiele de pe Mihalache vor merge la Gara de Nord, fără să se mai ,,atingă" pe undeva cu 1 şi 46. Că altfel... vă daţi seama că e prea bine să fie legături atât de uşoare, nu?
Ce tramvai din Bucureştii-Noi spre 1/46? Ce tramvai pe Ghencea? Ce tramvai din V în S? Nu-s tradiţionale :!:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB linia 69

Dupa cum am mai zis si in alte postari cu mult timp in urma eu vad unirea liniei 45 cu 46 (Mezes - Granitul). Cand vor incepe lucrarile pe Sos. Pantelimon linia se va scurta sau devia probabil la Baicului apoi teoretic ar trebui sa revina la Granitul. RATB-ul ce vede ?????   :evil:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Cristy

Linia 139 are un interval de succedare intre autobuze de 2-3 minute. La liniile de pe Bd. Ion Mihalache de ce nu se poate (aici vorbind de 205, 282, respectiv 300)?, in plus ca sunt niste linii mult mai importante decat 139 :( . Aceste 3 linii au intervalul cuprins intre 10 si 25 de minute la orele de varf!!! :evil:  :oops:. Nu inteleg gandirea RATB in aceste cazuri, mai ales ca liniile 300 si 205 sunt singurele care fac legatura intre Bd. Banu Manta si Piata Victoriei!
De ce suntem nevoiti sa suportam aceasta bataie de joc ? :oops: (bineinteles a domnului Crit)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB bercenicity

[sarcasm]Vezi, era bun 635-u'  :lol:  :lol:  :lol: [/sarcasm]

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Am mai scris si mai sus. Problema nu e neaparat de numarul de ore, ci de faptul ca nu le ies la socoteala kilometrii. V-am mai spus ca la RATB 1km intr-o linie gen 303, 125 etc este egal la costuri cu 1km intr-o linie gen 385, 102, 123 etc.  :evil:

Un exemplu fictiv despre cum gandesc cei din RATB:
Linia sa zicem 199 - in mod normal sunt 5 autobuze la ore de varf. Sa presupunem ca o cursa are 10km dus-intors si dureaza 1 ora. Daca s-ar mentine sa zicem toate cele 5 ture pe zi ar rezulta ca intre 5 si 23 (18 ore) s-ar face 5*18*10=900km (90 de curse). Dar ei sa zicem ca au buget pentru 600km. Deci se taie 300km, adica 30 de curse. Si de unde le taie? Din orele care nu sunt de varf (in capul lor) adica intre 9 si 17...
Sper ca ati inteles ce mi s-a explicat si mie :(

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Chev Celios

De fapt la RATB de la un timp cap pe toate liniile la pranz un tur se retrage unu la traseu si tot asa.adica la pranz pe o linie gen 253 din 16 raman doar 8 masini.

Go to page:  1  ... 72 73 74 75 76 77 78  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”