Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1808852 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Linia 205 la ora 13:00 are interval de 20 minute la fel si 131. :twisted:
In terminalul Ikea Baneasa singurele linii care mai stationeaza la acea ora sunt 261 si 605. :twisted:
Cum vine un autobuz din 131 sau 335 pune stampila si a plecat. :twisted:
Am ajuns din cauza ''cuiva de sus'' sa linistesc elevii/studentii din statia ''Horia Macelariu'' ca sa nu se ia de sofer. :twisted:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dominatrix

Nu va faceti griji, aceste probleme se vor "rezolva" prin grija operatorilor binevoitori care cel mai probabil vor intra in paine cand se va pune AMTB pe picioare. Kritzul si prietenii portocalii stiu de ce.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB dany

Asta se datoreaza faptului ca domnul Crit a facut masacru din transport.Uitati-va pe site-ul RATB sa vedeti la ce interval cica se merge intre orele 18-21 pe linia 103.Acolo apar 5 minute intre masini cand de fapt se merge la 14 minute.Din 8 masini pana acum 3 saptamani erau 2 ramforsari turul 3 si 9, iar 6 dupa masa nu avea iesire, acum sunt ramforsari turele 2,4,6,7.In 102 am auzit ca se merge dupa ideea un tur ramforsare un tur normal, deci din 48 de masini raman 24 sau chiar mai putine.Interesati-va si pe alte linii cum stau lucrurile

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

dany wrote:
Din 8 masini pana acum 3 saptamani erau 2 ramforsari turul 3 si 9

Ceva nu se "pupa" din ce spui tu! Turul 9 la 8 masini?

dany wrote:
Din 48 de masini raman 24 sau chiar mai putine.

102 nu mai are 48 de masini de multa vreme! Nici nu cred ca a avut in ultimii 3 ani mai mult de vreo 45. Acum sunt vreo 40-42 cel mult.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB dany

Repet dimineata pe 103 sunt 9 masini,iar dupa amiaza sunt 8 pentru ca turul 6 nu iese cum am si mentionat.Stiu sigur ca acum o luna si ceva in 102 dimineata erau cam 48 de masini,iar dupa amiaza nu ieseau turele 6,12,18...din 6 in 6(tin minte ca in primavara erau chiar si 52 de masini dimineata iar dupa amiaza nu ieseau la fel turele 6,12,18...din 6 in 6).Stiu asta pentru ca am avut un prieten care a lucrat in 102 si a fost turul 48 dupa amiaza iar schimbul lui 48 de dimineata.Eu doream sa scot in evidenta ca domnul Crit pe toate liniile a facut carnagiu, pe site-ul RATB aparand un anumit interval de succedare iar in realitate intervalul este dublu sau chiar mai mare.Cam acum o luna in Titan erau ramforsari cam 30% din masinile aflate in parcul circulant, la momentul de fata bag mana in foc ca 45-50% din masini sunt ramforsari,asta din chestii observate sigur pe 103 si 102,dar auzite si de pe alte trasee.Sunt oamenii care pe anumite linii asteapta si cate 2 sau 3 masini ca sa poata sa urce in autobuz.Asta cica e eficientizare sau mai bine spus incercarea de DISTRUGERE a transportului Bucurestean.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Mai frumos e că ranforsările se retrag pe la 9, nu la 13 cum scrie pe site şi ies pe la 19, nu la 18. Deci, practic, intervalul maxim nu e între 13 şi 18, ci între 9 şi 19!

In ce oras normal la cap dintr-o tara normala la cap intervalul 13 - 18, nu e considerat ora de varf, dar 18 - 21 este? Sa ne spuna cei care ii apara. Pardon, am uitat ca orele suplimentare trebuie platite dublu, asa ca dupa logica schioapa RATB'istica e mai bine asa...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Dr2005

Nu e oră de vârf... atunci ies de la şcoală elevii şi studenţii şi termină programul oamenii muncii, adică exact ,,fraierii", cei care nu pot fi cumpăraţi cu mită electorală. În schimb, tanti Ioana merge la 8:30 la piaţă şi la 19 la nepoţi, iar cei cu nume gen Mondialu, Salam, Minunatu, care se trezesc mai târziu, pot depăşii fraierii din prima categorie pe linia de tramvai, care oricum nu prea mai foloseşte la altceva. Aşa că voturile sunt asigurate, rentabilitatea la fel (adică planul de amenzi, că până în 7 AM şi după 20 nu prea mai găseşti bilete, pardon, carduri)...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Ideea este urmatoarea. RATB are un buget lunar. Ei au standard 1km = X lei (indiferent ca autobuzul este turat in 125 in week-end sau in 335 la 8 dimineata). Ei impart suma totala sa zicem pentru autobuze la acel X si rezulta un numar de kilometri. Ce este in plus se taie. Fireste, pe anumite ordine din anumite linii.
Din pacate asta e adevarul :(

Si, ranforsarile incep sa se retraga intre 9:00 si 12:00 treptat si incep sa apara intre 14:30 si 17:30 tot treptat. (informatii din turatiile mai multor linii de autobuze)

Robert24 wrote:
Ideea este urmatoarea. RATB are un buget lunar. Ei au standard 1km = X lei (indiferent ca autobuzul este turat in 125 in week-end sau in 335 la 8 dimineata). Ei impart suma totala sa zicem pentru autobuze la acel X si rezulta un numar de kilometri. Ce este in plus se taie. Fireste, pe anumite ordine din anumite linii.
Din pacate asta e adevarul :(
Plus faptul ca orele suplimentare trebuie platite dublu, asa ca in intervalul orar din mijlocul zilei, neacoperit de un schimb "continuu" de 8 ore, se circula la interval mare pe majoritatea traseelor. Nu degeaba un sef de depou se lauda acum cativa ani zicand ca s-a reusit aranjarea de asa natura a orarelor incat incat nici un vatman sa nu lucreze mai multe de 8 ore.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Sa luam linia 368 ( Autobaza Floreasca). In cei doi ani catam mers dimineata la liceu ( clasele a-11-a, respectiv a-12-a -> toamna 2009-vara 2011) am avut de parcurs distanta Drumul Taberei 35- Cismigiu la ora de varf ( ora 7 dimineata) . Erau astfel :
22 de ture in timpul saptamanii ( ture mici : 3,6,9,12,15,18,21), ramanand intre 11-14 15 autobuze la traseu ( Cu mentiunea ca turele 6,12,15/18 nu mai ieseau la schimbul al-2-lea.
11 ture in weekend ( turul 4 se retragea la ora 13:30 si nu mai iesea la schimbul al-2-lea)
Azi , 20 septembrie 2011, situatia sta astfel :
20 de ture Luni-Vineri .Turele 2,4,6,8,10,12,14,16,18,20 se retrag treptat dupa ora 9, ramanand doar 10 ture la orele de varf .
In weekend sunt doar 10 ture.

Concluziile le trageti voi. Daca nu reusiti, intrebati-l pe Adrian Crit, baiatu ala care cica e sef la RATB. Le stie pe toate...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Chev Celios

Din birouri toate lucrurile sunt rozzz.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Iata, in cele ce urmeaza, raspunsul primit de la RATB referitor la sesizarea unei inadvertente intre programul liniei 323 de pe site si cel din realitate.
Linia 32 mentionata in mesajul lor este, de fapt, 323. E bine totusi ca oamenii recunosc faptul ca in data de 16.8.2011 s-a plecat mai devreme de la Timpuri Noi catre Zetari. Deci 323 nu are ultimul tur Timpuri Noi - Zetari la 23:18 luni-vineri respectiv 23:08 weekend, ci mai devreme. Cel mai probabil turele au fost repartizate pe N107.

"Nr.inreg:33017/21.09.2011

Stimate Domn George David,

Referitor la sesizarea dumneavoastra transmisa prin intermediul postei electronice, va comunicam urmatoarele:

Pe linia 32 sunt programate sa circule 9 ture la interval de 7-8 minute la orele de varf si 7 ture la interval de 9-10 minute in rest.

Ultimile plecari in cursa de la cap de linie Universitatea Crestina sunt:

- tur 7-22:37 Universitatea Crestina- 23:00 R Zetari;

- tur 8-22:48 Universitatea Crestina- 23:11 R Zetari;

Din analiza modulului statistic R.A.T.B. si a buletinului de activitate al controlorului repartizat la cap linie Zetari, in data de 16.08.2011, s-au evidentiat urmatoarele aspecte:

-de la cap linie Universitatea Crestina a plecat in cursa cu 6-7 minute mai devreme astfel: tura 7- 22:30 Universitatea Crestina-22:45 R Zetari; tura 8- 22:42 Universitatea Crestina-23:00 R Zetari.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca RATB se preocupa constant de cresterea calitatii serviciilor oferite, incercand sa raspunda tuturor exigentelor publicului calator.

Serviciul Relatii Publice

From: George David [mailto:[email protected]]
Sent: Friday, August 19, 2011 2:52 PM
To: Info RATB
Subject:

Buna ziua,

Intentionez sa va sesizez pe aceasta cale inadvententa unor informatii existente pe site-ul RATB.
In seara zilei de 16 august am asteptat un autobuz al liniei 323 in statia Liceul Sincai, sens catre Eroii Revolutiei, de la ora 22:55 pana la ora 23:20. Nu a mai trecut niciunul, cu toate ca in trecut am mai circulat cu aceasta linie la ore inaintate si stiam din experienta ca ultima semicursa catre Giurgiului pleaca de la Timpuri Noi in jurul orei 23:15. Pe site-ul RATB aceasta ultima semicursa figureaza cu ora de plecare 23:18, lucru care nu s-a respectat.

Inteleg ca a fost desfiintata cel putin ultima cursa a liniei 323 si nu ma surprinde acest aspect, data fiind infiintarea liniilor de noapte. Rugamintea mea este sa luati masurile necesare pentru actualizarea informatiilor de pe site - asa cum ati procedat si in cazul altor linii la care ultimele ture au fost desfiintate (226, 313, etc.)

Multumesc,

George David "

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”