Topic: Lucrari DN1 Ploiesti-Campina
128 posts, 66247 views
📖 Pagination options
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Alte lucrari ce privesc infrastructura rutiera a Romanie
Dominatrix
Poza potrivita la momentul potrivit...
Sa se raspunda la intrebarile:
Poza potrivita la momentul potrivit...
Sa se raspunda la intrebarile:
- ce vehicul paraseste primul sensul giratoriu?
- ce vehicule au prioritate?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Discutam discutii. Este clar ca la Campina s-a adoptat solutia ideala. Asta pentru ca au fost bani si s-a si vrut. Cum o intoarceti voi si o suciti intersectiile denivelate cu benzi dedicate sunt solutiile optime din punctul de vedere al circulatiei. Treburi de estetica nu ma intereseaza pe mine aici sau in orisicare parte ( Basarab / Bucuresti de exemplu ).
# Telvanni, ma nedumiresti profund, intersectia aceea a fost mereu cu probleme pentru cei care vor sa intre / sa iasa din Campina, se merge la suta de kilometri / h pe putin pe Bucuresti - Brasov, cine vrea sa iasa in DN si sa-l si mai traverseze - are o problema cu siguranta. "Denivelata" reprezinta singura alternativa cu cap si care rezolva toate conflictele intr-un mod cat se poate de elegant.
Discutam discutii. Este clar ca la Campina s-a adoptat solutia ideala. Asta pentru ca au fost bani si s-a si vrut. Cum o intoarceti voi si o suciti intersectiile denivelate cu benzi dedicate sunt solutiile optime din punctul de vedere al circulatiei. Treburi de estetica nu ma intereseaza pe mine aici sau in orisicare parte ( Basarab / Bucuresti de exemplu ).
# Telvanni, ma nedumiresti profund, intersectia aceea a fost mereu cu probleme pentru cei care vor sa intre / sa iasa din Campina, se merge la suta de kilometri / h pe putin pe Bucuresti - Brasov, cine vrea sa iasa in DN si sa-l si mai traverseze - are o problema cu siguranta. "Denivelata" reprezinta singura alternativa cu cap si care rezolva toate conflictele intr-un mod cat se poate de elegant.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
#andrei11,ma nedumiresti la fel de profund, am fost doar ironic, nu puteam sa-i spun direct colegului de forum ca bate campii cu giratoriul lui acolo. Am copilarit langa aceasta zona, cunosc foarte bine probleme ei, visez de cel putin 10 ani o intersectie denivelata acolo. Aceasta lucrare este pentru mine implinirea unui vis. Repet: am fost doar ironic...reciteste cu atentie ce am postat, evident ca nu ma cred mai destept ca cei care au gandit toata treaba; au ales solutia perfecta pentru acea intersectie.
"poate nu am fost suficient de clar in exprimarea ironiei...data viitoare voi fi mai atent!"
Clar...nu am lasat ironia sa se vada prea bine.
andrei11 wrote:
Telvanni, ma nedumiresti profund, intersectia aceea a fost mereu cu probleme pentru cei care vor sa intre / sa iasa din Campina, se merge la suta de kilometri / h pe putin pe Bucuresti - Brasov, cine vrea sa iasa in DN si sa-l si mai traverseze - are o problema cu siguranta. "Denivelata" reprezinta singura alternativa cu cap si care rezolva toate conflictele intr-un mod cat se poate de elegant.
#andrei11,ma nedumiresti la fel de profund, am fost doar ironic, nu puteam sa-i spun direct colegului de forum ca bate campii cu giratoriul lui acolo. Am copilarit langa aceasta zona, cunosc foarte bine probleme ei, visez de cel putin 10 ani o intersectie denivelata acolo. Aceasta lucrare este pentru mine implinirea unui vis. Repet: am fost doar ironic...reciteste cu atentie ce am postat, evident ca nu ma cred mai destept ca cei care au gandit toata treaba; au ales solutia perfecta pentru acea intersectie.
"poate nu am fost suficient de clar in exprimarea ironiei...data viitoare voi fi mai atent!"
telvanni wrote:
Pentru ca s-au gasit unii, care se cred mai destepti ca noi, sa faca nu stiu ce grozavie, cu poduri, pasarele si bretele suspendate, intr-o intersectie in care nici nu era nevoie asa ceva.
PS: fara suparare, dar la o asemenea intrebare trebuie si un raspuns pe masura.
Intamplarea face ca eu sa am o locuinta la 150m de aceasta intersectie, daca mai caut si acum cred ca mai am schite cu rezolvarea mea pentru aceasta intersectie, mai ales ca acolo a decedat intr-un accident cineva drag mie. La giratoriu recunosc ca nu m-am gandit...rusinica sa-mi fie.
Clar...nu am lasat ironia sa se vada prea bine.
- Iulika0069
-
Posted:
-
Iulika0069
telvanni, tu poti spune acum cu mana pe inima (nu, nu sunt ironic..) ca, repet, ACUM e mai ok intersectia aia - decat daca ar fi [fost] un giratoriu?!
Unde naiba (Doamne, iarta-ma) am zis eu ca un giratoriu e mai bun decat un pasaj/denivelare/podetz?
Eu as umple RO de hobanate, tunele si suspendate - dar in lipsa lor nu ne ramane (in >>90% din cazuri) decat.. giratoriul (inclusiv/mai ales in urban)
telvanni, tu poti spune acum cu mana pe inima (nu, nu sunt ironic..) ca, repet, ACUM e mai ok intersectia aia - decat daca ar fi [fost] un giratoriu?!
Unde naiba (Doamne, iarta-ma) am zis eu ca un giratoriu e mai bun decat un pasaj/denivelare/podetz?
Eu as umple RO de hobanate, tunele si suspendate - dar in lipsa lor nu ne ramane (in >>90% din cazuri) decat.. giratoriul (inclusiv/mai ales in urban)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Gata, s-a rezolvat, a fost o neintelegere intre tine, Telvanni si mine. S-au lamurit lucrurile, trecem mai departe. Podeţul e ok, e perfect, deabia asteptam inaugurarea lui !
Gata, s-a rezolvat, a fost o neintelegere intre tine, Telvanni si mine. S-au lamurit lucrurile, trecem mai departe. Podeţul e ok, e perfect, deabia asteptam inaugurarea lui !
- Tavi
-
Posted:
-
Re: Pasaj suprateran peste DN1 la intrarea in Campina
Tavi
Tocmai am trecut prin dreptul Campinei si am vazut DN1 traversat de tablierul metalic. Din pacate fara poze
Tocmai am trecut prin dreptul Campinei si am vazut DN1 traversat de tablierul metalic. Din pacate fara poze
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Poate reusesc sa fac eu in acest weekend caci am drum pe acolo. Nu promit!
UPDATE Duminica:
Din fericire am putut sa ma tin de promisiune. Lucrarile au avansat vizibil, se lucreaza deja la montajul predalelor si suprabetonare. Partea de deasupra b-dului Dacia nu am putut s-o fotografiez, pozele sunt din zona DN1. Vizionare placuta!
Poate reusesc sa fac eu in acest weekend caci am drum pe acolo. Nu promit!
UPDATE Duminica:
Din fericire am putut sa ma tin de promisiune. Lucrarile au avansat vizibil, se lucreaza deja la montajul predalelor si suprabetonare. Partea de deasupra b-dului Dacia nu am putut s-o fotografiez, pozele sunt din zona DN1. Vizionare placuta!
DSCN9464.JPG (192.47 KB; downloaded 5840 times)
DSCN9465.JPG (199.84 KB; downloaded 5844 times)
DSCN9466.JPG (204.5 KB; downloaded 5840 times)
DSCN9467.JPG (199.25 KB; downloaded 5839 times)
DSCN9468.JPG (201.93 KB; downloaded 5844 times)
DSCN9469.JPG (202.27 KB; downloaded 5841 times)
DSCN9470.JPG (191.9 KB; downloaded 5848 times)
DSCN9471.JPG (205.64 KB; downloaded 5848 times)
DSCN9472.JPG (198.97 KB; downloaded 5845 times)
DSCN9473.JPG (204.47 KB; downloaded 5841 times)
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Continuare:
Continuare:
DSCN9474.JPG (183.85 KB; downloaded 5841 times)
DSCN9475.JPG (182.99 KB; downloaded 5842 times)
DSCN9476.JPG (219.4 KB; downloaded 5841 times)
DSCN9477.JPG (209.96 KB; downloaded 5842 times)
DSCN9478.JPG (186.93 KB; downloaded 5842 times)
DSCN9479.JPG (179.6 KB; downloaded 5841 times)
DSCN9480.JPG (204.17 KB; downloaded 5848 times)
DSCN9481.JPG (197.73 KB; downloaded 5842 times)
DSCN9482.JPG (204.1 KB; downloaded 5846 times)
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Am gasit o simulare a pasajului.
Am gasit o simulare a pasajului.
sursa: http://e-prahova.ro/index/stiri/actualit ... a-daciei
pasaj campina.jpg (93.93 KB; downloaded 5731 times)
- Goldmund
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu mai sunt decat 2 segmente de tablier metalic de urcat pe pozitie.
Nu mai sunt decat 2 segmente de tablier metalic de urcat pe pozitie.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Chiar daca mai o bucata de tablier metalic de montat, au inceput suprabetonarile, au inceput dinspre Campina si s-a betonat si segmentul de deasupra DN1.
Nu departe de aici, langa Carrefour Ploiesti, se construieste un nou pasaj suprateran peste DN1, deja au turnat o pila.
Chiar daca mai o bucata de tablier metalic de montat, au inceput suprabetonarile, au inceput dinspre Campina si s-a betonat si segmentul de deasupra DN1.
Nu departe de aici, langa Carrefour Ploiesti, se construieste un nou pasaj suprateran peste DN1, deja au turnat o pila.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Daca nu ma insel, face parte din lucrarile la centura de nord a orasului Ploiesti.
iata cateva articole despre noua centura:
http://www.observatorulph.ro/latest-new ... oiestiului
http://semnal.eu/2011/prahova-fost-lans ... i-dj-236/#
shoppy wrote:
Daca nu ma insel, face parte din lucrarile la centura de nord a orasului Ploiesti.
iata cateva articole despre noua centura:
http://www.observatorulph.ro/latest-new ... oiestiului
http://semnal.eu/2011/prahova-fost-lans ... i-dj-236/#
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, acela e, am gasit si o schema la http://www.observatorulph.ro/latest-new ... oiestiului
Se pare ca o sa fie o structura cu 4 deschideri desi nu prea vad rostul, oricum, s-a turnat pila din mijloc.
Da, acela e, am gasit si o schema la http://www.observatorulph.ro/latest-new ... oiestiului
Se pare ca o sa fie o structura cu 4 deschideri desi nu prea vad rostul, oricum, s-a turnat pila din mijloc.
📖 Pagination options