Topic: Stiri si articole din presa
126 posts, 61981 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Presa despre Pasajul Mihai Bravu - Splaiul Unirii
Nightwolf
Daca ne apucam sa ne certam aiurea nu rezolvam nik ... parerea mea...iar daca te deranjeaza culorile, o sa-l rog pe Marian sa ma coloreze in GALBEN ca si asa n-are nimeni
bogd_an wrote:
Multumesc pentru raspuns.
Aveam de gand sa trimit mesajul scris, dar nu are rost ca hostingul sa fie ocupat de oricine, ca doar aia care au culoare albastra sau mov merita sa il foloseasca.
Scuze pentru eroare. Nu am nimic cu nimeni, doar cu ideea in sine!
Daca ne apucam sa ne certam aiurea nu rezolvam nik ... parerea mea...iar daca te deranjeaza culorile, o sa-l rog pe Marian sa ma coloreze in GALBEN ca si asa n-are nimeni
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Am zis sa nu puna oricine orice, nu sa nu puna oricine.
Cat despre santier, poate au armat radierul dinspre Vitan ca in rest se vede ca nu au facut nimic din weekendul trecut, nu stiu unde dau indienii cu tarnacopul ca nu prea se vede.
Am zis sa nu puna oricine orice, nu sa nu puna oricine.
Cat despre santier, poate au armat radierul dinspre Vitan ca in rest se vede ca nu au facut nimic din weekendul trecut, nu stiu unde dau indienii cu tarnacopul ca nu prea se vede.
- telvanni
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
subway guru wrote:
Pasajul Mihai Bravu se face cu muncitori din Sri Lanka FOTOGALERIE
14 sep, 13:02 / Amalia Balabaneanu
Primul segment al Pasajului Mihai Bravu, pe sensul Calea Văcărești – Șoaseaua Mihai Bravu, va fi gata până la sfârștiul lunii martie a anului viitor. Culmea, însă, cu sapa nu dau românii, ci sri lankezii.
http://b365.ro/news/pasajul ... rtie-2012/
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Aprilie 2012? nici macar pe un singur fir! Am recitit discutiile din lunile trecute si inca o data se vede gargara promisiunilor politicienilor-a lui Dr. Oetker in acest caz. Poate aprilie 2013 realizat un pod daca or fi bani?!?
Aprilie 2012? nici macar pe un singur fir! Am recitit discutiile din lunile trecute si inca o data se vede gargara promisiunilor politicienilor-a lui Dr. Oetker in acest caz. Poate aprilie 2013 realizat un pod daca or fi bani?!?
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
alex1968 wrote:Ultima gargara: va fi gata in "iunie - iulie" la anul. Asa a zis Oprescu. Interviu si video in Jurnalul National: viewtopic.php?f=24&t=97&p=85116#p85116
Am recitit discutiile din lunile trecute si inca o data se vede gargara promisiunilor politicienilor-a lui Dr. Oetker in acest caz.
- alex1968
-
Posted:
-
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Vorbeam anul trecut de aprilie 2012-finalizarea primului pod- O,Tempora! Poate aprilie 2013!
Vorbeam anul trecut de aprilie 2012-finalizarea primului pod- O,Tempora! Poate aprilie 2013!
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Primăria Bucureşti nu ştie când se vor finaliza lucrările la pasajul Mihai Bravu care trebuia terminat în ianuarie 2012: http://www.zf.ro/eveniment/primaria-buc ... 12-9953279
Primăria Bucureşti nu ştie când se vor finaliza lucrările la pasajul Mihai Bravu care trebuia terminat în ianuarie 2012: http://www.zf.ro/eveniment/primaria-buc ... 12-9953279
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
A inceput sa apara armatura pilelor mari, poate mai merge cineva sa faca poze, eu o sa fiu blocat urmatoarele 3 weekenduri.
A inceput sa apara armatura pilelor mari, poate mai merge cineva sa faca poze, eu o sa fiu blocat urmatoarele 3 weekenduri.
- popass
-
Posted:
-
popass
Pentru ca am DEMONSTRAT ca se POATE !!!!!!........................citat din campania electorala
Pentru ca am DEMONSTRAT ca se POATE !!!!!!........................citat din campania electorala
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
stai linistit; nu se va intimpla nimic cit lipsesti.
shoppy wrote:
stai linistit; nu se va intimpla nimic cit lipsesti.
- Vladone
-
Posted:
-
Vladone
Acum se vede ce bun studiu de fezabilitate au facut !
Din 21 au ramas 13 piloni, dar totul parca pare o gluma si
nu prea e vesela.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Fraud-cu-piloni-la-pasajul-Vcreti-1003730.html
Termenul de finalizare a fost amanat sine die.
Sau pe la calendele grecesti mai exact.
Acum se vede ce bun studiu de fezabilitate au facut !
Din 21 au ramas 13 piloni, dar totul parca pare o gluma si
nu prea e vesela.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Fraud-cu-piloni-la-pasajul-Vcreti-1003730.html
Termenul de finalizare a fost amanat sine die.
Sau pe la calendele grecesti mai exact.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination