Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1880965 views

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente,incidente SprinterXP

Gabi23 wrote:
Iar liniile 71 si 93 am inteles de la cineva, ca au intors la Piata Operei.

Nu, au intors la Gara de Nord circuland pe la Razoare - Eroilor - Splaiul Independentei.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

La ora aceasta troleibuzele de la Gara de Nord sunt blocate din cauza unui incident produs in fata la coloane. 5385 pe linia 71 a luat reteaua dupa el, firul si vreo doua traverse sunt rupte. Era SPB sa il tracteze si inca un turn nou statea in zona, probabil va mai dura minim o ora pana la remedierea problemelor.

Revin pe seara cu poze.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Utilizator anonim

Pozele de la incidentul de care ziceam...

DSC07369.JPG (407.74 KB; downloaded 3661 times)

DSC07371.JPG (381.53 KB; downloaded 3662 times)

DSC07372.JPG (405.77 KB; downloaded 3664 times)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

http://www.realitatea.net/accident-cu-a ... 45586.html

19 iun 2011, 12:46 | Actualizat Duminică, 19 Iunie 2011 14:59

Un accident incredibil s-a produs sâmbătă în Bucureşti. După ce şoferul unui autobuz a frânat brusc, un călător a fost proiectat printr-un geam interior al autobuzului şi a lovit mai multe persoane care erau aşezate pe scaune. În total, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma ciudatului accident.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Mihai Bravu şi Calea Văcăreşti. Şoferul autobuzului spune că a frânat pentru a evita o maşină care a oprit brusc în faţa lui.

Pasagerii spun că un bărbat care se pregătea să coboare din autobuz a fost aruncat câţiva metri din cauza frânei bruşte, a trecut prin geamul de lângă scara autobuzului şi a lovit mai multe persoane.

"Nu avea viteză. Când a pus frână, un domn care voia să coboare s-a tăiat în geam, s-a lovit cel mai tare, şi geamul a venit peste noi. Peste mine şi peste mama.

În total, patru persoane au fost rănite. O femeie a fost transportată la spital pentru că avea răni destul de grave, ce necesitau o intervenţie amănunţită.

Poliţiştii de la rutieră încearcă acum să identifice automobilul care s-a oprit brusc în faţa autobuzului şi care a provocat acest accident.
autobuz_59575800.jpeg (101.35 KB; downloaded 3348 times)

----
Geamurile interioare din autobuze nu ar trebui să fie rezistente la şocuri din astea? A, am uitat, calitate Mercedes, astea nu mai sunt geamuri de Ik4 (da, #611 are toate geamurile originale pe el, inclusiv cel care separă şoferul de salon) să reziste 30 de ani. Bine, nici călătorul nu e uşă de biserică (trebuia să se ţină mai bine).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Geamurile alea se sparg intr-o veselie, mai bine ar modifica la toate sa fie ca la Euro 4. Geamurile in mijloacele de transport sunt incompatibile cu natiunea noastra  :roll:

Re: Stiri, noutati, perspective Gabi23

Autobuzul implicat in incident este 4308. Nu e vorba de rezistenta geamurilor, ca si de Rocar, DAF, Ikarus tot s-ar fi spart, ci pur si simplu este o greseala de proiectare a acestor autobuze cu acel geam. Sigur mie mi se pare in primul rand si vina calatorului care ar fi trebuit sa se tina, ca soferul chiar nu cred ca a pus "de drag" acea frana...

Re: Stiri, noutati, perspective 3mil

In primul rand, calatorii sunt obligati sa se tina de bare in timpul mersului. In al doilea rand am vazut la mai multe autobuze, dupa ce au fost sparte geamurile originale, au fost inlocuite cu altele taiate cum s-a putut si la montaj unele din ele deja au fost crapate in suportii de prindere. Asa ca daca era un geam din asta, nu stiu ce rezistenta mai avea...

Re: Accidente,incidente Chev Celios

Astazi pe strada Maior Bancila in jurul orei 18:00, 4543 a facut explozie la roata dreapta-fata.De cel putin doua saptamani soferi titulari se asteptau sa unu din cauciucuri sa faca exlozie pentru ca toate sunt varza.De le ajung si lor ~170.000km. Acum sa vedem cand va fi reparata pentru ca luna aceasta 4543 trebuie sa ia ITP-ul.
4543-DEF-01.09.2011.jpg (128.31 KB; downloaded 3541 times)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Chev Celios wrote:
una aceasta 4543 trebuie sa ia ITP-ul.

Exact, trebuie să ia ITP-ul. De fapt, orice rablă din RATB trebuie să ia ITPul (vezi cazul Daf-urilor), ca să raporteze mai sus. Nu am nimic cu #4543, poate e maşină bună, dar ideea e că RATB nu prea respectă nicio lege.
În schimb, cum se dă ordin să se caseze ceva, cum brusc pică ITPul toate vehiculele de tipul ăla (vezi Ikarusuri). Mă întreb de ce se mai chinuie să le ducă în halele de ITP şi să mai se joace de-a controlat noxe, direcţie şi ce mai controlează ei. Puteau să trimită hârtiile direct, că oricum totul se face pe ochi frumoşi. Valabil şi pentru tramvaie (vezi zecile de V3A-93 cu defecte la rulmenţii de crapodină - cu şanţuri în rulmenţi şi bile lipsă - defecte majoare pentru care nu ar trebui să se admită punerea lor în circulaţie, în schimb ele circulă pe traseele ,,neperetenţioase" gen 24).

Revenind la #4543, or să ia ei în garaj cu împrumut o anvelopă în ziua ITPului.

Dr2005 wrote:
Revenind la #4543, or să ia ei în garaj cu împrumut o anvelopă în ziua ITPului.

Pai problema este ca toate anvelopele lui 4543 sunt varza.Singura sansa ar fi sa se cumpere anvelope noi sau se cada alta cu un alt defect si sa aiba anvelopele bune.

Re: Accidente,incidente Victor92

Chev Celios wrote:
Astazi pe strada Maior Bancila in jurul orei 18:00, 4543 a facut explozie la roata dreapta-fata.De cel putin doua saptamani soferi titulari se asteptau sa unu din cauciucuri sa faca exlozie pentru ca toate sunt varza.De le ajung si lor ~170.000km. Acum sa vedem cand va fi reparata pentru ca luna aceasta 4543 trebuie sa ia ITP-ul.

Bine ca l-a prins pe soferiul titulari pana. In utilma zi a lunii august, la schimbul 2 a fost soferul de pe 4801 pe linia 368  :lol:(Nu ii dau numele, desi nu a comis o fapta rea...dupa iar imi sare lumea in cap sa iau medicamente :lol: ) .Apropo, am observat in seara aia ca farul din faţă dreaptă  nu mergea  :? .

Posibil sa se fi ars vrun bec.

Re: Accidente,incidente LArSON

Bine ca l-a prins pe soferiul titulari pana. In utilma zi a lunii august, la schimbul 2 a fost soferul de pe 4801 pe linia 368  :lol:(Nu ii dau numele, desi nu a comis o fapta rea...dupa iar imi sare lumea in cap sa iau medicamente :lol: ) .Apropo, am observat in seara aia ca farul din faţă dreaptă  nu mergea  :? .

N-am inteles nimic din mesajul asta...

Re: Accidente,incidente autob368

In primul rand sa nu scriem mesaje de dragul de a posta... apoi mesajul a fost de clar:
Victor92 wrote:
Bine ca l-a prins pe soferiul titulari pana. In utilma zi a lunii august, la schimbul 2 a fost soferul de pe 4801 pe linia 368 :lol:

In 31.08.2011 #4543 a fost turat in lina 368, iar soferii titulari probabil ca au fost liberi, la schimbul 2 autobuzul l-a avut ca sofer pe cel de pe masina #4801. Autobuzul avand soferi titulari, este normal ca acestia sa tina la el, iar daca explozia anvelopei s-ar fi produs cu alti soferi, poate ar fi existat discutii / suspiciuni privind exploatarea masinii. In fine, speram sa nu stea prea mult tras pe dreapta...
Victor92 wrote:
(Nu ii dau numele, desi nu a comis o fapta rea...dupa iar imi sare lumea in cap sa iau medicamente :lol: )

Victor92 a gresit anterior dand numele soferilor pe forum si in general a fost in situatii in care avea ceva de "reprosat" respectivului... ceea ce nu este ok, deoarece forumul fiind citit si de catre cei din conducerea RATB, practic ii facea rau acelei persoane.

Si aici vreau sa punem punct acestei discutii.  ;)

Go to page:  1  ... 24 25 26 27 28 29 30  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”