Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discuții după inaugurarea pasajului

1568 posts, 449205 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 112

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Aron

Eu nu am vazut niciun bec sub podul hobanat si cel in arc... :?
Dar si eu ma gandeam de ce nu au pus si acolo ca este destul de bezna......iar in majoritatea refugiilor din statii, iluminatul nu merge

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Victor92

dj_exemplar wrote:
Dar si eu ma gandeam de ce nu au pus si acolo ca este destul de bezna......iar in majoritatea refugiilor din statii, iluminatul nu merge

Daca stai in statia de la Grozavesti si te uiti deasupra pasajului,la mijlocul drumului, o sa vezi niste becuri, dar cu niste cabluri nelegate. De asemeneam, in seara asta o echipa de la Luxten "patrula" in zona. Poate cine stie...

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului GAC

Astazi la ora 19, nu era nimeni pe santier...
Avand in vedere solutia aleasa pentru scari, daca s-ar stradui putin, ar putea fi gata chiar si intr-o saptamana....
In ceea ce priveste gardul care se pare ca va fi reconstruit, sper doar ca va fi un gard cu stalpi si panouri din sarma (adica un gard "transparent"), ca daca se va opta pentru un gard inalt si opac, atunci exista toate sansele ca in spatele lui sa apara un veritabil WC public, care sa emane miresme in toate partile.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului danielstan

Intrebasem candva de ce nu au facut 3 benzi la semaforul din Titulescu la iesirea in Grivitei, caci pasajul suspendat permitea.
Aceasta parcare de sub pasaj explica decizia luata, caci ea va lasa doar 2 benzi (care exista si acum) la acel semafor.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului andrei11

Cârcoteli, cârcotici, cârcotele...

2009 wrote:
Totuşi staţia aia de tramvai se mai deschide deceniul acesta, sau rămâne aşa cum e acum, provizoriu pe următorii 30 de ani? la fel ca cea din pasajul Victoriei. Probabil are nevoie de ceva descântece sau mai ştiu eu... :roll:
(24 Iulie 2011)

Utilizator anonim wrote:
1 septembrie  ;) Scarile rulante sunt toate pe pozitie, se lucreaza la lifturi ale caror structuri metalice sunt aproape gata si sunt la inceput si scarile fixe.
(24 Iulie 2011)

andrei11 wrote:
Se, si asta cat de caurand, cred ca prin Octombrie deja "ne dam cu tramvaiul" pe acolo. ( prin statie, ca pe linie deja "alergam" ).
(24 Iulie 2011 )[/i:2yq1jlk1]

Pentru conformitate, pagina 30...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Dr2005

Eu anul trecut am zis: decembrie 2011 pentru pasaj complet (adică auto, tramvai, rampe şi staţia de tramvai). Îmi menţin estimarea :!:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Utilizator anonim

E montata si a doua scara, mai au de pus toata sticlaraia, cand incepe scoala se deschide.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Victor92

Victor92 wrote:
dj_exemplar wrote:

Daca stai in statia de la Grozavesti si te uiti deasupra pasajului,la mijlocul drumului, o sa vezi niste becuri, dar cu niste cabluri nelegate. De asemeneam, in seara asta o echipa de la Luxten "patrula" in zona. Poate cine stie...

La asta m-am referit...
DSCN2807.JPG (38.52 KB; downloaded 2453 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

O sa dau un semn pentru rezolvarea problemei. Sa imi spuneti daca se rezolva in zilele urmatoare...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului subway guru

Nu trebuie nici-un semn, e avut in vedere si 'se lucreaza pt solutionare'... :P
Toate bune!

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului rosetti61

Si cand vor termina cu statia, la asa mandrete de pasaj, cu signalistica cum vor sta? Parca vad ca in capul peroanelor va trona binecunoscutul stalp galben. E posibil sa dea drumul la statie concomitent cu inceperea lucrarilor pe Pantelimon, motiv pentru a trece doua iinii de tramvai prin noua statie.

Termen finalizare nerespectat misterr

subway guru wrote:
Luatzi-o usor, nu va bulucitzi! 8-)
Cine stie, stie... ca stim ca nu stim...  :mrgreen:
Si ca sa stiti si voi ca stiti ca nu stiti...exista un aditional... :ugeek:
1 Septembrie...intermodalul...

Utilizator anonim wrote:
1 septembrie  ;) Scarile rulante sunt toate pe pozitie, se lucreaza la lifturi ale caror structuri metalice sunt aproape gata si sunt la inceput si scarile fixe.

Iată că a sosit și noul termen, și cred că este evident pentru toată lumea că celebrele firme nu au respectat nici de această dată contractul (a cîta oară?).
Ar fi interesant de știut ce motive au blocat și de data aceasta finalizarea lucrărilor, pentru că de exproprieri, rețele subterane necunoscute, condiții meteo nefavorabile etc. nu cred că mai poate fi vorba. Chiar nu văd ce ar fi putut interveni neprevăzut (și nu a fost spus aici). Pentru că altfel e vorba de neseriozitate...

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Mokele

Trebuie facut ceva la captul rampei de la Calea Grivitei spre Gara de Nord. Este mai mereu blocata de taxiuri si autobuze. A trebuit sa fac stanga trecand peste marcajul luminos

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

A sosit setul de scari pentru zona Dinicu Golescu

DSC07450.JPG (243.59 KB; downloaded 2158 times)

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 112

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464042 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”