Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1217914 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului danielstan

Si in Viena si la Bucuresti malurile raurilor nu puteau fi ocupate cu locuinte vechi (de dinainte de orice sistematizare a orasului) pentru ca in general raurile se mai si revarsa si terenul de langa ele nu este propice fundatiilor de case.

Apropos de grija pentru cheltuirea banului public:
- nu am auzit pe nimeni sa protesteze cand s-a construit pasajul suprateran Baneasa 1, construit pe banii nostri, dar in interesul privat al firmelor din centrul comercial Baneasa (pentru ca are iesire la sol doar inspre centrul respectiv).
- nici la constructia iesirii din A1 spre centrul comercial de langa centura nu s-au exprimat ONG-urile ca se face lucru privat pe bani publici

Asa e, cand ne convine ne ingrijoram ca platim bani de la buget pe exproprieri (sume mai mici in 2011 decat in 2008 - 2009, conform legii celei noi din 2010) la Ciurel, dar cand aruncam cu milioane de euro in pasaje private...

Daca la Ciurel - A1 s-ar fi facut exproprieri pe legea cu care s-a expropriat la Basarab, nu ar fi zis nimeni ca saraceste bugetul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Serban

@danielstan ai mai zis de nu stiu cate ori ca pasajul de pe dn1 s-a facut in interes privat si ti s-a mai explicat ca nu e chiar asa. Nu mai stau sa reiau, cauta in arhiva.

Bine, promit ca o las cazuta pe asta cu DN1 (nu pentru ca m-au convins argumentele tale, cum nici argumentele mele nu te-au convins) si ii invit pe cei ce vor sa isi faca o parere sa se uite pe GoogleEarth.

Aduceam si eu cateva argumente pentru a demonstra ca ONG-ul 'Salvati Bucurestiul' nu este o voce consecventa si ca ONG-urile,
in general, sunt niste nebuloase in care nu stii cine ce interese si bani a bagat, doar vezi cum anumite televiziuni le promoveaza ca pe
glasul ratiunii.

De fapt problema nu e la ONG-uri, ci la televiziuni, caci sunt convins ca sunt sute de ONG-uri care nu se fac auzite pentru ca nu au 'spate' sa apara la TV.

Traim vremuri in care televiziunea face cultura maselor si masele stiu mai multe despre Irinel Columbeanu, o nulitate dpdv intelectual, decat despre academicianul Solomon Marcus, de exemplu.
Iar televiziunile au incetat demult sa se autofinanteze din reclame - in ele baga bani toti miliardarii de carton si politicienii care vor sa obtina pe aceasta cale notorietate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Serban

Da, eu nu ma refeream la ONG uri, ci strict la afirmatia cu pasajul. Si pe Google Earth se uita degeaba, nu are nicio legatura pozitia geografica cu faptul ca pasajul nu este facut pentru investitorii de acolo. Chiar s-a mai discutat despre asta, asa ca mai bine inchidem subiectul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului szmen

Si nu mai misca nimic in front?
Nu se mai fac sedinte?
Nu se mai aproba PUZ-uri din pix? :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

Cred ca toata lumea asteapta rectificarea bugetara... :ugeek:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

In luna octombrie se reiau si aici lucrarile, atunci e sedinta cu rectificarea de buget. Oricum va fi lupta mare si vom avea mult pana vedem tot tronsonul finalizat.

Re: Stiri despre proiect Nightwolf

Pai si daca e sedinta cu rectificare e obligatoriu sa se dea bani? :))

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Utilizator anonim

E inclusa in modificare relocarea de fonduri catre acest proiect.

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Saptamana trecuta a fost respinsa hotararea pentru aprobarea PUZ'ului. Va fi din nou introdusa pe ordinea de zi la sedinta CGMB de joi.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

... si va fi respinsa din nou!  :cry:  ... desigur, din grija pentru frumosul nostru oras, Micul Peris si pentru a nu indatora "scumpa noastra tarisoara", asa cum si-ar dori Mega-ciocoiul Oprescu, dusmanul cetateanului  :lol:

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Problemele "grele" sunt la finantare si exproprieri, nu la PUZ.

Re: Stiri despre proiect telvanni

Eu mi-am pierdut speranta pentru acest proiect. Poate ca suna ciudat dar am sperat ca macar in prima faza sa faca podul hobanat si implicit bretelele peste Virtutii, in acest fel macar castigam o intersectie denivelata si o racordare mai normala a acelei zone la Splai.

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463963 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”