Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
540 posts, 143873 views
📖 Pagination options
- rosetti61
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
rosetti61
Au inceput sa sudeze la armaturi, sunt macarale, foreze, forfoteala multa.
Au inceput sa sudeze la armaturi, sunt macarale, foreze, forfoteala multa.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Am trecut si eu prin zona si se lucra destul de intens, santierul era plin de armaturi pentru peretii mulati, se suda de zor, erau cateva macarale...a inceput serios treaba.
Am trecut si eu prin zona si se lucra destul de intens, santierul era plin de armaturi pentru peretii mulati, se suda de zor, erau cateva macarale...a inceput serios treaba.
- shoppy
-
Posted:
-
- Sava6115-6315
-
Posted:
-
Sava6115-6315
Azi se suda de zor la armaturi. Se misca lucrarea.
Azi se suda de zor la armaturi. Se misca lucrarea.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se misca pe draq era sa fac mare accident azi la Universitate din cauza noroiului de pe carosabil ...
Se misca pe draq era sa fac mare accident azi la Universitate din cauza noroiului de pe carosabil ...
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Su nu i-ai amendat pe constructori ? Ca stiu ca politia rutiera si asta ar trebui sa faca (printre multe altele) ... Chiar daca esti in concediu (eventual sunai alti colegi).
Su nu i-ai amendat pe constructori ? Ca stiu ca politia rutiera si asta ar trebui sa faca (printre multe altele) ... Chiar daca esti in concediu (eventual sunai alti colegi).
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
Sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le faca politia rutiera si nu le face.
Sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le faca politia rutiera si nu le face.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Utilizator anonim:
Ce firma face coloanele si peretzii mulatzi?
@Utilizator anonim:
Ce firma face coloanele si peretzii mulatzi?
- cnstr
-
Posted:
-
cnstr
Chiar atat noroi este? Eu am fost impresionat cand am vazut ca la iesirea din santier exista o platorma speciala pt spalat masinile de noroi.....etc.
Acum...nu bag mana in foc ca este folosita cum trebuie...sau folosita mereu....sau ca-si face treaba chiar daca este folosita cum trebuie .
Cand am trecut eu pe acolo fiecare basculanta urca pe platforma inainte sa iasa...A mai vazut cineva cum/cat functioneaza dracia?
Nightwolf wrote:
Chiar atat noroi este? Eu am fost impresionat cand am vazut ca la iesirea din santier exista o platorma speciala pt spalat masinile de noroi.....etc.
Acum...nu bag mana in foc ca este folosita cum trebuie...sau folosita mereu....sau ca-si face treaba chiar daca este folosita cum trebuie .
Cand am trecut eu pe acolo fiecare basculanta urca pe platforma inainte sa iasa...A mai vazut cineva cum/cat functioneaza dracia?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si chiar daca esti in centru Bucurestiului si vezi noroi in fata ( mult de tot ) mergi si tu cu 20 km / h pana se "normalizeaza" peisajul citadin
Si chiar daca esti in centru Bucurestiului si vezi noroi in fata ( mult de tot ) mergi si tu cu 20 km / h pana se "normalizeaza" peisajul citadin
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Eu sambata am vazut cum era folosita rampa, deabia din a treia tentativa a reusit soferul sa urce betoniera ca trebuie urcata cu spatele, si dupaia au dat cu o droiae de apa in timp ce soferul o tot misca inainte si inapoi.
Eu sambata am vazut cum era folosita rampa, deabia din a treia tentativa a reusit soferul sa urce betoniera ca trebuie urcata cu spatele, si dupaia au dat cu o droiae de apa in timp ce soferul o tot misca inainte si inapoi.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
E cam complicat sa merg cu nino-nino cu 20km/h ... ca doar nu vreau sa fac "senzatie majora" ...
andrei11 wrote:
E cam complicat sa merg cu nino-nino cu 20km/h ... ca doar nu vreau sa fac "senzatie majora" ...
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
A iesit din foame BETON SUD-ul cu lucrarea asta.
A iesit din foame BETON SUD-ul cu lucrarea asta.
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)
•
Choose destination