Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Construcția de parcări în București

878 posts, 270011 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 63

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Utilizator anonim

Poteras tocmai a lansat licitatia pentru parcare etajata si reabilitarea intregii zone Virturii - Fabricii, pe strada Fabricii.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Dominatrix

Reabilitarea asta a strazii Fabricii ar trebui sa includa si  strapungerea ei prin Semanatoarea pana la Splai.  Daca s-ar face asta, cei care vin dinspre Lujerului ar putea fi obligati sa o ia pe Fabricii in loc sa mearga direct pe Virtutii, si sa iasa la Semanatoarea pe Splai (de unde pot reintra in Virtutii sau pot merge spre Grozavesti), astfel incat s-ar mai descongestiona si traficul in intersectia Virtutii/Uverturii la iesirea din pasajul Lujerului.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti ViitorulPrimar

Asta e problema cu parcarile.Daca vrei sa le faci trebuie sa rupi din spatiul verde.Sa le faci supraetajate costa prea mult.Sa cumperi terenuri private costa prea scump. :lol:

ViitorulPrimar wrote:
Sa le faci supraetajate costa prea mult.
Smart Parking'urile supra-etajate din sectorul 6, la circa 180.000 euro, au fost destul de ieftine.

Ieftine?
Hai sa facem socoteala cat ar costa sa facem smart parkinguri pentru cel putin jumate din masinile din Bucuresti,adica minimul necesar.7 miliarde.
7 miliarde de euro este putin? De unde banii astia?

Re: Constructia de parcari in Bucuresti LArSON

andrei11 wrote:
Florica Cristea & CO ( Nicusor Dan, s.a.m.d.) sa se mute un pic mai la tara unde vor ei daca nu le convine. Acolo unde este vorba in reportaj tot timpul e scandal cu locurile de parcare, desi s-au amenajat destule pe partea cu parcul.

Eu stau in zona si va spun ca amenajarea respectivei parcari ar strica aspectul locului. Si au dreptate cand spun ca sunt alte locuri care se preteaza pentru aceasta parcare. Locuri de parcare sunt arhisuficiente in zona pentru toti locatarii, dar exista intr-adevar vara o lipsa de locuri de parcare care sa deserveasca parcul in week-end. Solutia pentru ele nu este sa inaltam ci sa facem ceva subteran, eventual chiar sub parc...

ViitorulPrimar wrote:
Ieftine?
Sunt ieftine comparativ cu ce vrea sa faca PMB prin proiectele de parcari in sistem PPP...

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Saint666

Pe Liviu Rebreanu in parcarea mare de langa Barajul Dunarii s-au apucat de racait putin asfaltul perfect turnat in urma cu cativa ani, de pus plasa si turnat 15 cm de asfalt nou peste. Discutie intre un prieten si muncitorii : de ce? aa..pai era problema cu terasamentul, pericol mare de cazut masini prin asfalt, ne-a zis negoita sa asfaltam din nou.

Re: Constructia de parcari in Bucuresti andrei11

LArSON wrote:
Eu stau in zona si va spun ca amenajarea respectivei parcari ar strica aspectul locului.

Te-am prins cu "dubla masura" si treaba asta nu-mi place. Vreau sa fi la fel de indignat si pentru imaginea de mai jos care este tot la tine in cartier, foarte aproape de locul unde stai. Acel bloc de ce nu te indigneaza, nu strica aspectul locului ? Dar vorba aceea, daca nu e la mine, da-l in măsa, lasa-l  sa-l construiasca, mama lor de parveniti ! Nu am vazut nici un articol de-al tau unde sa strabata simtul civic din tine ! Si mai pot sa-ti dau un exemplu tot de la tine din cartier, tot foarte aproape, unde s-a ridicat o constructie care adaposteste ditamai bordelul.Dar n-o fac pentru ca este destul acel bloc. Cum rezolvam problema ? Astept indignarea, dar blocul ramane.
PS Sper sa se faca parcareea, dar nu ca sa-ti fac in ciuda, ci sa pot parca si eu masina cand am treaba in blocul de 17 etaje de pe Baba Novac ( 24 A - daca-ti spune ceva ).
Parc Baba Novac.jpg (101.95 KB; downloaded 3425 times)

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Lutyk

@andrei11 eu nu stau in zona dar privind poza pusa de tine, dupa umila mea parere, aspectul locului il strica nu blocul cel nou ci blocurile vechi din spate

Imi place culoarea de plumb a blocului nou din poza.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Mircea G

ViitorulPrimar wrote:
Imi place culoarea de plumb a blocului nou din poza.

..si care se potriveste ca nuca in perete cu " peisajul " ! Despre faptul ca este construit " in strada " fara retragere , nimic , nu are importanta !
Domnule viitor primar ! o administratie cu singe in instalatie poate face rost de banii pt parcari intr-o noapte . Este suficienta o hotarire , ceva , care sa spuna ca toate masinile inmatriculate in Bucuresti trebuie sa detina un loc de parcare propriu . care nu are , radiata de pe Bucuresti . Cine vrea loc de parcare , daca nu are , banul , Banul la pret de piata !
Masinile din tranzit , fara nr de B , nu pot fi parcate decit in locuri emenaje special si contra cost ...asta pt a nu apare si aici povestea cu nr de BG ...
si mai am idei ...

La ce preturi sunt in blocul acela, ma intreb care e gradul de ocupare...
http://www.cbimobiliare.ro/vanzare-proi ... bp467.html

Re: Constructia de parcari in Bucuresti Goldmund

Dominatrix wrote:
La ce preturi sunt in blocul acela, ma intreb care e gradul de ocupare...
http://www.cbimobiliare.ro/vanzare-proi ... bp467.html

Vazand pretzurile putem zice ca in Romania nu mai e criza- uraaaaa!

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 63

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”