Topic: Bucur LF-CH (#402 - #405)
602 posts, 199918 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Seria Bucur LF 402-405
ByOnu
Pai de ce? Ca pana-n toamna au timp sa lucreze la structura scheletului si multe altele. Si dupa aceea pot continua cand le vin piesele.
Utilizator anonim wrote:
In toamna cand incep sa vina componentele.
Pai de ce? Ca pana-n toamna au timp sa lucreze la structura scheletului si multe altele. Si dupa aceea pot continua cand le vin piesele.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Păi şi ce să facă, să ţină o hală ocupată cu schelete de tramvaie?
Până se apucă de ele, ar putea să terminte odată cele ~ 5 V3A-93 şi 3 Tatre pe care le mai au la RK, că se face anul de când le ţin acolo.
Până se apucă de ele, ar putea să terminte odată cele ~ 5 V3A-93 şi 3 Tatre pe care le mai au la RK, că se face anul de când le ţin acolo.
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
Plus cele 2 V3A-CA-PPC
Dr2005 wrote:
Plus cele 2 V3A-CA-PPC
- florinmaster
-
Posted:
-
florinmaster
In jurul orei 10 am vazaut tramvaiul 403 pe linia 1 inel exterior si un alt tramvai Bucur din aceasta serie pe inelul interior neapucand sa vad numarul de parc.
In jurul orei 10 am vazaut tramvaiul 403 pe linia 1 inel exterior si un alt tramvai Bucur din aceasta serie pe inelul interior neapucand sa vad numarul de parc.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Cu siguranta iar o iesire scurta pana mai crapa ceva din cauza liniei
Cu siguranta iar o iesire scurta pana mai crapa ceva din cauza liniei
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Mai este in traseu (sau era pe la ora 9), cel putin si vagonul 402.
Mai este in traseu (sau era pe la ora 9), cel putin si vagonul 402.
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
In jurul orei 12 nu l-am mai prins decat pe #404 pe inelul exterior.
In jurul orei 12 nu l-am mai prins decat pe #404 pe inelul exterior.
IMG00157-20110726-1133.jpg (213.37 KB; downloaded 3837 times)
Se retragea
IMG00160-20110726-1236.jpg (202.18 KB; downloaded 3837 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
S-au retras toate pana in pranz, a fost doar un experiment. Nu cred ca mai ies prea curand...
S-au retras toate pana in pranz, a fost doar un experiment. Nu cred ca mai ies prea curand...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Acestea au fost 'vedetele' unui reportaj video al KanalD. Preabine, multe spuse sunt parca aruncate asa, ca sa sune important, de exemplu "s-au cumparat si tramvaie noi straine de 2.5 mil..." fara sa spuna si unde (Oradea). Acest reportaj ar merge pentru un alt oras, nu pt Bucuresti, pentru ca nu s-au mai adus SH-uri de cand haul... Plus ca n-au la cunostinta de Imperio de la Arad. Ambele sunt catalogate de presa ca fiind 'primul tramvai modern romanesc de dupa revolutie'. N-am vazut vre-un reportaj in care sa se vorbeasca despre ambele, sau macar sa fie amintite.
Cica "tramvaiul este mandria constructorilor... si poate atinge viteza de pana la 20 km/h" ... incredibil!! ce viteza ametitoare doamnelor si domnilor. Daca e asa, sa-l bage 'bre' pe 56 sau 40
http://stiri.kanald.ro/Stiri/social/ave ... n-de-euro/
PS. Chiar i se spune 'lacusta'?!?!?
Acestea au fost 'vedetele' unui reportaj video al KanalD. Preabine, multe spuse sunt parca aruncate asa, ca sa sune important, de exemplu "s-au cumparat si tramvaie noi straine de 2.5 mil..." fara sa spuna si unde (Oradea). Acest reportaj ar merge pentru un alt oras, nu pt Bucuresti, pentru ca nu s-au mai adus SH-uri de cand haul... Plus ca n-au la cunostinta de Imperio de la Arad. Ambele sunt catalogate de presa ca fiind 'primul tramvai modern romanesc de dupa revolutie'. N-am vazut vre-un reportaj in care sa se vorbeasca despre ambele, sau macar sa fie amintite.
Cica "tramvaiul este mandria constructorilor... si poate atinge viteza de pana la 20 km/h" ... incredibil!! ce viteza ametitoare doamnelor si domnilor. Daca e asa, sa-l bage 'bre' pe 56 sau 40
http://stiri.kanald.ro/Stiri/social/ave ... n-de-euro/
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Tot din ciclul "reporterii spun lucruri traznite":
Tot din ciclul "reporterii spun lucruri traznite":
pana la sfarsitul anului 10 astfel de tramvaie vor circula in BucurestiPoate in primavara lui 2012. In alta ordine de idei, in reportajul acela vedem si machetele lui Utilizator anonim cu diferitele scheme de culoare luate in calcul.
- SprinterXP
-
Posted:
-
SprinterXP
Da, asa au fost poreclite de catre vatmani. Numai 401 sa aiba porecla?
ByOnu wrote:
Da, asa au fost poreclite de catre vatmani. Numai 401 sa aiba porecla?
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Vedeti ca lui 306 i se spunea "submarinul galben" acum vreo 2-3 ani.
Vedeti ca lui 306 i se spunea "submarinul galben" acum vreo 2-3 ani.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Si acum li se spune la fel, submarine galbene si submarine albe
Si acum li se spune la fel, submarine galbene si submarine albe
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vagoanele vor fi introduse in traseu definitiv de la marirea de parc din septembrie, in principiu pe linia 1 caz in care vor fi doar rezerve sau ture mici pentru a nu fi stricate prea mult pe linia de pe Sincai...
Vagoanele vor fi introduse in traseu definitiv de la marirea de parc din septembrie, in principiu pe linia 1 caz in care vor fi doar rezerve sau ture mici pentru a nu fi stricate prea mult pe linia de pe Sincai...
📖 Pagination options