Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1214897 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului danielstan

@cilau,
cred ca imi datorezi un raspuns, pentru ca ai spus ca nu sunt destept daca nu te-am inteles.
Fara ironii, si cu scopul sincer de a lamuri o problema importanta, te rog sa lamuresti afirmatia ta de mai sus:

cilau wrote:
In celelalte zone marcate cu rosu exista constructii (case,vile) care,culmea, au rasarit fix in drumul maret.

In mesajele urmatoare ai sustinut NUMAI faptul ca PUZ-ul nu concide cu realitatea din teren.

Interpelare:
Sustii ca s-au construit LEGAL case/vile PE TRASEUL viitorului drum expres
sau sustii ca s-au construit LEGAL case/vile IN AFARA traseului drumului expres si aceste constructii nu apar in PUZ?

Accept ca raspuns si faptul ca ai gresit cand ai afirmat ceva, fiind prins in conceperea unui mesaj mai lung.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Una e sa ai parere contra si alta e sa falsifici harti si sa sustii informatii false.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cilau

@danielstan - esti liber sa interpretezi cum vrei ce am scris,oricum pana acum se pare ca ai interpretat numai gresit.
@shoppy - asta cu falsificatul de harti este mortala (iti dau adresa sa trimiti militia dupa mine?  :D )iar informatiile nu sunt false, mai citeste o data sa vezi ce am vrut sa demonstrez...si cred ca am demonstrat ca sunt constructii (sss a confirmat prin postul lui) care EXISTA LEGAL in teren si NU SUNT prinse in PUZ, iar asta se intampla pe toate (sau aproape ca sa nu mai las loc de interpretari) segmentele acoperite de (fostul) PUZ. Nu inteleg cum continui sa sustii o cauza pierduta, altii (in mod sigur) mult mai destepti ca tine (care sustii orbeste o prostie) au decis ca asa NU. Cum ziceam orice alt comentariu asupra acestui proiect, momentan in moarte clinica, este in van.

P.S. nu va obositi sa mai raspundeti pentru ca cer public stergerea contului pentru utilizatorul Cilau, asa ca rog un admin sa dea uitari acest cont.
Multumesc.

V-am salutat.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mircea G

Daca era nevoie de paie pe foc ....
In multe zone care sint in pragul restructurarii brusc apare o casa care se" modernizeaza " sau o constructie noua , desi altii nu primesc autorizatii . Parerea mea este ca unii profita si  construiesc la limita legalitatii pt a incasa despagubiri majore . Poate fi asta o afacere buna chiar daca timpul de realizare este mare . No0rmal ca respectivele constructii sint la limita dintre constructie si butaforie .
Nu este posibil ???

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tom

Unii, dar nu toti... Ma indoiesc ca vine cineva aici sa critice proiectul daca stia de el inainte sa construiasca o casa in calea lui. Si sa nu uitam ca autoritatile corupte au grija sa mute retele electrice din calea blocurilor ingramadite de cine trebuie unde trebuie, dar lasa eneii sa traga fire peste garduri si curti, la fel si proiecte marete care ocolesc cu grija hoteluri si vile de smecheri, dar rad tot ce e in jurul lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului danielstan

@cilau,
ti-am pus o intrebare concreta de 2 ori si nu ai raspuns la intrebare, ci ai deviat problema in alta parte, cum ca nu as fi destept si alte alea.
Imi raspund singur la intrebare:
- in ultimii ani s-au construit case si vile LEGAL pana la limita viitorului drum expres, dar NU PE TRASEUL acestui drum
- unele case LEGAL construite nu sunt prinse in PUZ-ul Primariei (acesta fiind reprosul adus autoritatilor)
- nici o casa construita LEGAL din 2006 si pana azi nu va fi demolata.

Daca ne-am razboit pe 3 pagini pentru aceste aspecte, am pierdut timpul in van.

Daniel, stai linistit, cilau nu rapsunde la intrebari concrete sau punctuale pentru ca astea il dezavantajeaza, deci se preface ca nu exista. Nu stiu daca e hotul care striga hotii, nebunul care e absolut convins ca e sanatos, ori disperatul care crede ca in dragoste sau razboi totul e permis, da e clar ca daca mai multi oameni iti spun ca esti beat, te duci sa te culci.

Aici nu e cazul de protejatul smecherilor, ditai blocul ala si cateva vile de pe marginea Lacului Morii sunt si ele pe lista de demolari desi se putea foarte bine trage soseaua pe centrul strazii Dambovita si sa se intre in casele obisnuite de pe partea cealalta ca sa scape smecherii de pe malul lacului, iar restul traseului mi se pare normal ca daca soseaua e pentru bucuresteni atunci sa se faca in principal pe teritoriul Bucurestiului si mai e si uzina de apa care trebuie neaparat ocolita.

Aia de la primarie sunt niste lepre, daca te duci ca vrei drumuri atunci iti baga sub nas PUG ca sa vezi ce proiecte marete sunt peste tot, daca te duci ca vrei autorizatie de constructie atunci acelasi PUG devine sf din '99 toamna care nu o sa se faca niciodata, e ca in sketchul ala cu armata americana ca daca vrei beton trebuie sa intrebi cum obtii pene.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului vanelllou

shoppy, ai mare dreptate! Aia de pe malul lacului sunt mari smecheri!Toti!!
Pai, in primul rand, casa+malul lacului = smecherie crasa.
Doi la mana, au masini si telefoane scumpe, d'alea cu "taci control", de fitze!  Iar unii mai si au copiii la gradinite particulare!!!! Mafioti!
Sa-i demoleze! Dar inainte sa-i dea prin miere si fulgi de gaina si sa-i plimbe pe la shoppy prin fata blocului, sa-i arate lumea cu degetu'.

PS. Cum macina frustrarea asta.....

Aha, deci tu ai casa pe malul lacului, si urmeaza sa te demoleze, hahhaha, bravo, ce ma bucur, asa iti trebuie!

Serios acum, nu eu am adus vorba de smecheri si protejarea lor asa ca banuiam ca pe aia ii considera smecheri, ca altii chiar nu mai pot fi considerati smecheri pe acolo.
Bine daca nu ai habar ca un loc pe malul lacului e dublu fata de unul normal iar lacul ala face curent astfel incat iarna incalzirea la o vila dinaia e dublu, cred si eu ca vezi pe altii frustrati pe telefoane luate in rate pe 2 ani sau audi si bmw cumparate cu 20.000euro si dupaia pus gpl si reparat cu piese de logan, dar ne indepartam.

Ma gandeam eu ca nu tu, ci altcineva.... Mai bine las-o asa cum a cazut.

PS. Si n-ai pus costurile cu vata, ca stai cu vata in urechi de la curent.....  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului szmen

vanelllou wrote:
Ma gandeam eu ca nu tu, ci altcineva.... Mai bine las-o asa cum a cazut.

PS. Si n-ai pus costurile cu vata, ca stai cu vata in urechi de la curent.....  :lol:

Cred ca discutia deviaza, fata de topicul principal.
Alte noutati despre proiect mai sunt?

Buna initiativa szmen, multumesc de ajutor, asta incerc si eu. Hai sa evitam jignirile, frustrarile etc... trecem peste ele glumind, si ne concetram serios pe tema: Proiectul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului szmen

Intrebari pt Utilizator anonim si cei care cunosc subiectul:
-  Puzul nu e aprobat in momentul de fata, cum poti fi sigur ca va fi aprobat pana la prima rectificare bugetara?
- Linia de trolebuz are voie sa circule pe un drum express?
- Avand in vedere ca vor exista statii pe deoparte si de alta a strazii, probabil, unele legate prin treceri de pietoni inseamna ca pt pietoni nu e prea indicat sa traverseze strada
-Se va merge pe varianta in dreptul fiecarei statii cate o pasarela, daca nu vor fi treceri de pietoni?
Ca si idee: de ce nu se face un drum normal, cu treceri de pietoni, semafoare paralel cu iuliu maniu si nu neaparat un drum in regim de autostrada, express. Iar acolo unde spatiul nu permite o latime a strazii foarte mare sa intre pe strazi adiacente si apoi iar sa se uneasca cand drumul o permite?
Nu ar fi mai putin costisitor?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Cine te-a pacalit ca e un drum express ? Nu-mi arata nu stiu ce declaratie de-a lui Boc sau nu stiu ce act emis de indivizi suspecti sub sigle cunoscute, nu ma intereseaza. Daca au cap, o sa semene cu  soseaua Bucuresti - Ploiesti - ( sect. 1 - Bucuresti ) portiunea Aeroport Baneasa - iesirea din Bucuresti ( Opel ) ( care sosea este in Bucuresti )  care nu este sosea express si are si RATB pe ea ( 304 e linia ? sau alta, oricum o linie RATB exista pe acolo ).
Sau cu linia de centura - partea din nord, care are chiar si treceri de pietoni / intersectii la nivel ( cu viteza restrictionata la 50 km / h pentru auto ). Din moment ce este in oras, nu poate fi o sosea express ( denumirea este folosita abuziv ).

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”