Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 353717 views
📖 Pagination options
- horex
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
horex
Am trecut azi pe acolo pe la metrou. Confirm ca mai sunt 4 acoperiri de facut. S-au mai pus doua. Se pun schele pt alte 2.
Se lucreaza intens la rampa petrom. Azi tot nivelau de zor si puteau caramizi din alea pe laterale.
Am trecut azi pe acolo pe la metrou. Confirm ca mai sunt 4 acoperiri de facut. S-au mai pus doua. Se pun schele pt alte 2.
Se lucreaza intens la rampa petrom. Azi tot nivelau de zor si puteau caramizi din alea pe laterale.
- ionescu63
-
Posted:
-
ionescu63
La ora asta se toarna segmentul de tablier de peste soseaua Barbu Vacarescu (web-cam J.N.).
La ora asta se toarna segmentul de tablier de peste soseaua Barbu Vacarescu (web-cam J.N.).
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim

current.jpg (62.14 KB; downloaded 1767 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Turnarea terminata, observati si muncitorii aliniati la armarea urmatorului segment
.
Turnarea terminata, observati si muncitorii aliniati la armarea urmatorului segment
pt.jpg (201.64 KB; downloaded 1634 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Deci, cine zicea ca nu termina in toamna ?
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Carcotitorii
Utilizator anonim wrote:
Carcotitorii
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Eu. Si imi mentin parerea. Pana in toamna mai sunt 26 de zile.
Macar de-ar termina pana in iarna...
Utilizator anonim wrote:
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
pe 1 decembrie...asa imi miroase mie. Tot ce e de facut la sol (inafara pasajului) necesita cel putin o luna de hei-rup, asa ca nu prea vad eu cum va fi gata in brumarel.
pe 1 decembrie...asa imi miroase mie. Tot ce e de facut la sol (inafara pasajului) necesita cel putin o luna de hei-rup, asa ca nu prea vad eu cum va fi gata in brumarel.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
@bekxy marian zicea IN toamna, nu PANA in toamna. In toamna inseamna inclusiv noiembrie, deci mai mult de 29 de zile. Si oricum, toamna, iarna, se lucreaza f bine la pasaj si o sa fie gata in curand. Nu e nici 1 an de cand au inceput lucrarile.
@bekxy marian zicea IN toamna, nu PANA in toamna. In toamna inseamna inclusiv noiembrie, deci mai mult de 29 de zile. Si oricum, toamna, iarna, se lucreaza f bine la pasaj si o sa fie gata in curand. Nu e nici 1 an de cand au inceput lucrarile.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
In ritmul asta lejer un octombrie-noiembrie. Acum daca termina luna asta cu toate deschiderile e bine ,suprabetonarea dureaza putin, hidroizolatia putin, dupa suprabetonare nu are cum sa mai dureze mai mult de o luna.
In ritmul asta lejer un octombrie-noiembrie. Acum daca termina luna asta cu toate deschiderile e bine ,suprabetonarea dureaza putin, hidroizolatia putin, dupa suprabetonare nu are cum sa mai dureze mai mult de o luna.
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Serban wrote:Ba este. Ordinul de incepere a fost dat in iulie anul trecut, si lucrarile au inceput aproape imediat. Deci s-a implinit deja un an. Si oricum, termenul contractual este de 18 luni.
Nu e nici 1 an de cand au inceput lucrarile.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Termenul e sf. lui octombrie. Din cate imi aduc aminte Herr Doktor a zis ca in noiembrie ne plimbam pe pasaj ... iar toamna calendaristic incepe in septembrie, anul trecut nici nu a existat dpdv meteo ... pe 20 decembrie erau 25 de grade ....
bekxy wrote:Utilizator anonim wrote:
Termenul e sf. lui octombrie. Din cate imi aduc aminte Herr Doktor a zis ca in noiembrie ne plimbam pe pasaj ... iar toamna calendaristic incepe in septembrie, anul trecut nici nu a existat dpdv meteo ... pe 20 decembrie erau 25 de grade ....
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Uita-te pe webcam. Pe 15 august 2010 asamblau utilajul de forat...undeva in august au inceput...In fine, e 1 an + - cateva zile
Dominatrix wrote:Serban wrote:Ba este. Ordinul de incepere a fost dat in iulie anul trecut, si lucrarile au inceput aproape imediat. Deci s-a implinit deja un an. Si oricum, termenul contractual este de 18 luni.
Nu e nici 1 an de cand au inceput lucrarile.
Uita-te pe webcam. Pe 15 august 2010 asamblau utilajul de forat...undeva in august au inceput...In fine, e 1 an + - cateva zile
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Lucrarea a demarat cu taierea copacilor de pe Soseaua Pipera, cu cateva luni inainte de venirea forezei.
Lucrarea a demarat cu taierea copacilor de pe Soseaua Pipera, cu cateva luni inainte de venirea forezei.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination