Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216227 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 297

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect shoppy

Daca o sa avem taxa de centru atunci o sa se incurajeze si mai mult folosirea centurii (sau centurilor, cand or fii si alea).

Re: Stiri despre proiect misterr

Sau, dacă se va construi autostrada de centură, poate vom avea taxă pentru autostrada de centură. Oricum, autostrada suspendată a lui Oprescu s-a spus de la început că va fi cu taxă. Și atunci va trebui văzut care e mai ieftină: rovinieta sau buvinieta.
Încet, încet, va trebui să ne obișnuim cu ideea că nimic nu mai poate fi gratuit...

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Sava6115-6315

M-a luat plictiseala citind acest proces verbal..... bag de seama ca orice se incearca sa se faca in orasul asta se pun bete in roate. Nici primaria nu actioneaza cum trebuie, iar organizatiile lui peste-prajit abia asteapta sa opreasca lucrari si  sa propuna ele altceva! Cine stie cata sustinere trebuie sa aibe aceste organizatii pentru a-l manji pe doctor cu lucrari aiurea, inutile si o capitala plina de santiere neterminate... :(
Este evidenta directia in care se merge!!!!! Ne dam cu stangul in dreptul si tot omu  de rand pierde...

Re: Stiri despre proiect ByOnu

Sava6115-6315 wrote:
M-a luat plictiseala citind acest proces verbal...

Si pe mine, de la jumatate l-am citit printre randuri, ciudat totusi ca insusi Oprescu n-are nici un comentariu.

Oricum, a se mentiona faptul ca nu mai stiu care arhitect sau director cica a inceput constructia la M5 si M7.. :shock: :lol:

Re: Stiri despre proiect subway guru

PV-ul ala 'demonstreaza' un singur lucru:
nimeni nu prea avea idee despre ceea ce se 'dezbate', nici 'preopinentzii' si nici 'respondentzii', de unde probabil si tacerea 'decidentului general'... 8-)
Un fel de 'haide sa ne haidem'... :(

Re: Stiri despre proiect mihai_atanasiu

Am citit si eu PV-ul; e clar ca daca s-ar fi facut intai lucrarile la B-dul Timisoara si Preciziei spre soseaua de Centura poate nu ar mai fi nevoie de varianta Ciurel - A1; poate ar fi fost suficient
numai un nod rutier la podul Ciurel; oricum lucrurile sunt asa de incurcate ca e foarte greu sa le descurci; mie mi s-au parut destul de bune intrebarile lui Rausse Victor;

La Timisoara si Preciziei o sa fie alt circ, am putea sa facem de pe acum pariuri pe cine o sa demoleze primii si ultimii, pe CFR cu a lor Bucuresti Vest, pe armata cu ale lor Fortul 12 si Bateria 17-18, sau pe mortii din cimitir, cred ca si din cauza asta nu se face nimic  :mrgreen: .

Re: Stiri despre proiect vanelllou

Habar n-au cei din Primarie ce fac. Varza complet! O sa ne interesam, o sa vedem, o sa revenim cu un raspuns... Nimic schimbat. Hai cu banii si lucrarile si om mai vedea....

Pai da, aia de la primarie ori sunt dusi cu pluta ori au acceptat benevol sa fie carne de tun, bine si aia cu intrebarile erau varza de au inceput sa-i ia la misto astia de la primarie ca diametrul trece prin centru cercului si cu diferenta dintre perpendiculara si paralela iar discursul ala de 2 pagini de la sfarsit, curat Farfuridi :D .
Acum oprescu daca a fost invitat nu inseamna neaparat ca a si fost prezent, o dovada in plus ca se stia ca o sa iasa macel generalizat.

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Mi s-a parut geniala ideea cum  ca orice investitie atrage trafic! :twisted:   propun  sa demolam Basarabu' si podul Grant, sa astupam toate pasajele si sa ne intoarcem in evu mediu. poate asa scapam  de trafic.
sau ne ajuta arabii daca tot ii mai pupam pe americani undeva :twisted:  :twisted:
Daca facem o logica matematica iata ce iese: inainte de a face Basarabu, Titulescu,Banu Manta erau libere, fara ambuteaje. Dupa construirea pasajului, traficul  e infernal. Concluzia...nu trebuia construit pasajul iar traficul era ok!  Cam asa gandesc aborigenii din pestera de primarie!

Jumatate de discutie s-a invartit in jurul penetrarilor Preciziei si Timisoara. Organizatia lui frana-sabot de Bucuresti de ce nu  s-a sesizat si nu a sustinut la vremea respectiva proiectele? Este si logic sa se caute alte solutii daca acele proiecte au cazut, iar zonele respective sunt cu probleme mari.

Nu inteleg care e treaba cu rezervoarele de apa de la Rosu. Daca organizatia aia  e atat de infumurata, de ce n-a contestat direct avizul luat de la Apa Nova?Eu  am  facut la facultate curs de amenajari cu apa si am avut in mana normative cu privire la zonele de siguranta. Sunt sigur ca se gasesc aceste normative/legi si in baza lor se pot face studii veridice. Nu contestam dupa ureche: penetratia e in afara zonei  de siguranta,  dar noua ni  se pare ca nu  e de ajuns! Oricum aerul (asta era problema mare ) nu  e cu mult mai curat decat in Bucuresti....Iar praf e peste tot!

Sava, problema e alta. Ca pana si PUZ-ul e facut la misto: e expres, dar nu e expres. E pentru a face legatura intre autostrazi, dar de fapt nu e. Si asa mai departe.
Lasa, ca eu stau in zona, zic Doamne ajuta, ca se civilizeaza zona, ar trebui ca prin fata casei sa treaca una din noile strazi propuse (gen bretea), e loc, e teren viran in fata casei. Da' in PUZ, ce sa vezi, breteaua este suprapusa cu casa mea si alte case de pe partea mea a strazii (vorba vine "strada", e teren viran acum) in loc sa o puna pe terenul viran de vis-a-vis care e liber.
Habar nu au ce e pe teren, si problema e ca nici nu ii intereseaza. Mergem inainte ca bivolii.
"E proiect important, ce daca sufera unii ca noi suntem prosti si indiferenti. Sa nu cumva sa va opuneti ca sunteti franari!"
Inca o data, sunt de acord cu proiectul, ne civilizeaza, curata zona etc...., dar nu sa nu-l facem ca bivolii si doar asa de farmecul "importantei" proiectului....

La faza cu apa au fost varza rau (practic avizul de la Apa Nova a fost singurul punct forte care a reusit sa si-l atraga primaria), si apeductul de apa industriala Grozavesti ei ziceau ca e conducta de apa potabila care trebuie desfiintata ca e suprateranul perpendicular pe ea.
La studiile de circulatie a fost iara rusinos, primaria avea un studiu din 2000 iar ei nu aveau nimic, mai rau, vorbeau si prostii ca la Crangasi se ingusteaza bulevardul la o banda, ca centura tine de primarie...

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

vanelllou wrote:
Sava, problema e alta. Ca pana si PUZ-ul e facut la misto: e expres, dar nu e expres. E pentru a face legatura intre autostrazi, dar de fapt nu e. Si asa mai departe.
Lasa, ca eu stau in zona, zic Doamne ajuta, ca se civilizeaza zona, ar trebui ca prin fata casei sa treaca una din noile strazi propuse (gen bretea), e loc, e teren viran in fata casei. Da' in PUZ, ce sa vezi, breteaua este suprapusa cu casa mea si alte case de pe partea mea a strazii (vorba vine "strada", e teren viran acum) in loc sa o puna pe terenul viran de vis-a-vis care e liber.
Habar nu au ce e pe teren, si problema e ca nici nu ii intereseaza. Mergem inainte ca bivolii.
"E proiect important, ce daca sufera unii ca noi suntem prosti si indiferenti. Sa nu cumva sa va opuneti ca sunteti franari!"
Inca o data, sunt de acord cu proiectul, ne civilizeaza, curata zona etc...., dar nu sa nu-l facem ca bivolii si doar asa de farmecul "importantei" proiectului....

Astia din primarie nu  sunt sanatosi la cap. E inadmisibil  sa se faca asa greseli precum ai enumerat. Practic totul  e o bataie de joc. Cunosc un pic zona si  stiu dupa sediul Tehnologica ce balarii si mizerie e in  colo...

Am scris si la Primarie si la Proiect Bucuresti. Canci raspuns, inca. Mai asteptam.....
Acum ca l-au respins, mai avem timp, batem la usi, ce sa facem..... Noi sa fim sanatosi si sa scapam de sobolani si de caini vagabonzi.

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”