Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215028 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 297

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect alex1968

Pai. Herr Doktor sa continue lucrarea!! Alaturi de Berzei-Uranus prioritate zero ar trebui sa fie finalizarea santierelor incepute, orice ar zice ONG-urile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului larus

S-a deschis pe undeva subiectul referitor la "autostrada suspendata" ? vezi
http://www.gandul.info/news/alege-aici- ... ta-8496331

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

larus wrote:
S-a deschis pe undeva subiectul referitor la "autostrada suspendata" ? vezi
http://www.gandul.info/news/alege-aici- ... ta-8496331
Articolul acesta a mai fost pus pe forum aici: viewtopic.php?f=16&t=273&p=66479#p66479 Si nu cred ca basinile electorale ale lui Dr. Oetker sunt atat de importante incat sa merite atentia de a fi puse de mai multe ori pe un forum serios ca metrouusor.

misterr wrote:
Ia vezi aici, seamănă?

OK, multumesc foarte mult. Exemplu de mesaj civilizat si detasat.

Dominatrix wrote:
Si nu cred ca basinile electorale ale lui Dr. Oetker sunt atat de importante incat sa merite atentia de a fi puse de mai multe ori pe un forum serios ca metrouusor.[/i]

Nu cred ca un astfel de mesaj (pe un forum serios) face onoare unei "doamne" care vede dusmani chiar si printre prieteni. Ti s-a parut ca sustin proiectul ?

Nu am de unde sa stiu daca sustii proiectul sau nu. Oricum, acesta e un aspect neimportant. Ce conteaza cu adevarat este ca acest proiect este unul extrem de complex, si care, asa cum este el dorit de Oprescu, nu are sanse sa se realizeze prea curand, probabil niciodata, si in nici un caz in timpul mandatului sau, chiar daca in 2012 va fi reales. Iar tu, care esti inginer proiectant, deci o persoana din bransa tehnica, probabil ca esti perfect constient(a) de acest lucru. De aceea am si zis: daca suntem pe un forum serios, haideti sa ne concentram discutiile pe lucruri realizabile in mod practic, nu pe fantezii umede cu miros de campanie electorala.

Dominatrix wrote:
Nu am de unde sa stiu daca sustii proiectul sau nu. Oricum, acesta e un aspect neimportant. Ce conteaza cu adevarat este ca acest proiect este unul extrem de complex, si care, asa cum este el dorit de Oprescu, nu are sanse sa se realizeze prea curand, probabil niciodata, si in nici un caz in timpul mandatului sau, chiar daca in 2012 va fi reales. Iar tu, care esti inginer proiectant, deci o persoana din bransa tehnica, probabil ca esti perfect constient(a) de acest lucru. De aceea am si zis: daca suntem pe un forum serios, haideti sa ne concentram discutiile pe lucruri realizabile in mod practic, nu pe fantezii umede cu miros de campanie electorala.

Doamna, eu nu am citit "Visul lui Oprescu - autostrada suspendata", eu am citit ziarul Gandul. Acolo nu scrie de campanie electorala, scrie de proiect. Proiectul pare foarte complex si da, poate nu se va materializa niciodata. Asta inseamna sa nu ma interesez de el sau sa il ascund celorlalti ? Poate ca si tunelul pe sub canalul Manecii a parut unora campanie electorala. Ca o concluzie, am postat fiindca mi s-a parut normal sa aflu si opinia voastra, a celor in domeniu. Cine isi putea inchipui ca, fiind pe un forum serios, am sa intru intr-o viermuiala ?
PS. Apropo de cunostintele privind persoana mea, e prima data dupa 22 de ani cand am senzatia ca am un dosar si ca cineva ma urmareste.

Larus: nu iti fa probleme, ramanem prieteni.  ;) Despre autostrada suspendata, cand ai ocazia, te rog sa parcurgi topicul dedicat, unde subiectul a fost indelung dezbatut, inclusiv ultimele variante vehiculate de Dr. Oetker.
larus wrote:
PS. Apropo de cunostintele privind persoana mea, e prima data dupa 22 de ani cand am senzatia ca am un dosar si ca cineva ma urmareste.
Ochii albastri se transmit ereditar. Iar noi, astia mai vechi, mergem pe principiul "old habits die hard" :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului subway guru

@larus:
Ar trebui 'sa fi mandru' ca 'noi' te 'urmarim', pt ca-tzi urmarim 'ideile' si nu familia sau prietenii si nici nu te urmarim ca sa te 'infundam' la pushcarie...
doar ca n-ai nimerit 'locul potrivit' pt 'suspandata'...urmeaza adresa data de #misterr si continuam cu cea mai mare 'placere'...
Cu simpatie, de la 'cartitza cu ochii caprui'!!! :ugeek:
P.S.
'Dosarul' tzi l-ai facut singur aici pe forum, la fel ca totzi ceilaltzi, prin ideile, opiniile si optziunile liber exprimate... :mrgreen:

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sss

Vai ce-mi place ca se implica asociatia Franati Bucurestiul si-n asta ;)  Sper sa candideze Nicusor Dan la Primarie cu sloganul "Votati impotriva!" Parca vad ca iar da Nutzi mana pe sub masa cu Doctorasu, ca in cazul Berzei si isi inghite Nicusor lozincile lacrimoase...

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Sava6115-6315

E penala afirmatia ca toate masinile vor tranzita Bucurestiul intre cele doua autostrazi.  :lol:  :lol:  :lol:

ALOO??  DAR ACUMA CUM  SE INTAMPLA? :shock:  :shock:  caci  centura e ticsita de tiruri si doar in nord e pe 4 benzi!!!!

Lasa ca e mai bine sa ne facem toti bucurestenii si nu numai  gramada pe Iuliu Maniu ca sa iesim spre A1.

Asociatii  de oameni incapabili !!!!!

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Sava6115-6315 wrote:
E penala afirmatia ca toate masinile vor tranzita Bucurestiul intre cele doua autostrazi.  :lol:  :lol:  :lol:
Dincolo de utilitatea acestui proiect, cu care personal sunt de acord, afirmatia de mai sus are destul adevar in ea. Tocmai pentru a limita traficul de tranzit prin centrul orasului, asa cum se face in toate marile orase europene CIVILIZATE trebuie refacuta centura actuala, si in perspectiva construita adevarata centura de autostrada (nu "la nivel de ~ "). Dar repet, eliberarea centrului de automobile e o strategie a oraselor civilizate, nu a Bucurestiului.

• Sava6115-6315
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect Sava6115-6315

Dominatrix wrote:
Sava6115-6315 wrote:
Dincolo de utilitatea acestui proiect, cu care personal sunt de acord, afirmatia de mai sus are destul adevar in ea. Tocmai pentru a limita traficul de tranzit prin centrul orasului, asa cum se face in toate marile orase europene CIVILIZATE trebuie refacuta centura actuala, si in perspectiva construita adevarata centura de autostrada (nu "la nivel de ~ "). Dar repet, eliberarea centrului de automobile e o strategie a oraselor civilizate, nu a Bucurestiului.

Corect ce zici tu! Dar ca sa iesi din Bucuresti spre A1,la orele de varf e o adevarata aventura prin coloane si cu zecile de semafoare... Din punctul  asta ar fi utila o alternativa la Iuliu Maniu!

Centura tip autostrada???.... mai tre sa zboare niste porci...

Re: Stiri despre proiect Dominatrix

Pana una-alta, vom avea la un moment dat gata podul hobanat, inaugurat in buna traditie bucuresteana (si romaneasca) in care orice proiect bun se realizeaza scremut, cu intarzieri si majorari de costuri. Ce e sigur e ca se va face. Restul lucrarii e din alt fim, pentru ca: proiect clar definit canci, exproprieri canci, finantare canci.

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463838 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”