Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353075 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului fbsoft

As dori sa pun si eu o intrebare mai idioata... din cate stiam podurile au nevoie de rosturi de dilatatie pentru fluctuatiile de temparetura si implicit ale materialului... Insa la podul de la Barbu Vacarescu/Pipera nu vad sa lase niciun loc pentru aceste rosturi... vor fi sau nu ori nu mai sunt necesare... ???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Este loc intre culee si punte ca la orice pasaj si se pare ca o sa mai fie si ceva pe la mijloc ca am vazut niste turnari mai ciudate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului vancouver

fbsoft wrote:
As dori sa pun si eu o intrebare mai idioata... din cate stiam podurile au nevoie de rosturi de dilatatie pentru fluctuatiile de temparetura si implicit ale materialului... Insa la podul de la Barbu Vacarescu/Pipera nu vad sa lase niciun loc pentru aceste rosturi... vor fi sau nu ori nu mai sunt necesare... ???

Se poate merge pe 800-1000 m fara rost de dilatare la poduri, deci teoretic ar fi suficiente cele 2 rosturi obligatorii constructiv, la capetele zonei suspendate, adica între culei si tablier.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Ce se intampla cu camera live de la Pipera ? Au scos-o din uz din cauza panglicarilor care-si dadeau cu parerea ?  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

s-or fi taiat iar cablELE de FO :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Verdiuc, tu esti mai nou aici, nu?
Cum sa fac eu fotografii?! Eu sunt unul care nu si-a uitat orasul de unde a plecat departe.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Dar daca deschidem un topic 'Stuttgart'?  8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Chiar daca ai vorbit serios, @ subway guru, nu ar interesa pe nimeni Stuttgart....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dominatrix

Goldmund wrote:
nu ar interesa pe nimeni Stuttgart....
Ba bine ca nu... ia uitati aici frumusete de metrou usor filmat de colegul bercenicity: viewtopic.php?f=53&t=1572 Goldmund, chiar te rog daca ai timp si dispozitie sa ne impartasesti detalii si poze cu si despre transportul public si infrastructura din Stuttgart. Sa vedem si noi cum arata lumea civilizata, ca din 1945 incoace ne tot uitam cu jind la ea peste gard...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Sa traiasca!, a revenit webcamul!
pr.jpg (217.96 KB; downloaded 2937 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GeoAtreides

As avea si eu o rugaminte: cum se numeste solutia tehnica pentru pasaj, in engleza? Sunt curios cum grinzile nu au fost sprijinte de pile (e asta termenul corect?).

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463820 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”