Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1882150 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 408

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Mircea G

Dr2005 wrote:
Cum să manevrezi o sfoară (deci material izolant) cu mănuşi? Nici măcar nu există în doatarea manipulanţilor aşa ceva, cu toate că 80% din ele au pantograf acţionat manual, care se ridică/coboară exclusiv cu sfoara.

Doar şoferii de troleibuz au mănuşi.

Sfoara NU este un material izolant , desi pare . In conditii de umiditate este cablu electric :o  deci trebuie manevrata cu manusi . Indiferent de vreme .

Re: Accidente,incidente RBC92

Dr2005 wrote:
Scuzaţi calitatea sunetului, nu am la dispoziţie decât Windows Media Player şi ăla strică sunetul. Dacă ştiţi vreun program de editare video (free sau uşor de găsit pe torrente/StrongDC)...

Încearcă pentru editare video CyberLink Power Director. E foarte ușor de folosit.

Re: Accidente,incidente 3mil

Dragos, l-a lovit #324 pe #4014 in spate cand ultimul oprise in statie? In filmulet mi s-a parut ca se apropie cam prea mult (min. 5:18).
Si #266 cand a incasat-o in spate iar? A fost tot o consecinta a acestui incident?

Re: Accidente,incidente autob368

#266 a incasat-o mai de mult la Banu Manta, a fost "reparat" in stilul caracteristic - vreo doua ciocane pe tabla si gata - iar ieri din ce am vazut pe filmulet s-ar putea sa arate asa doar pentru ca s-a umblat la masca din spate pentru cuplarea vagoanelor.  :roll:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Nu s-au lovit. Probabil din cauza zoom-ului pare aşa.

Re: Stiri, noutati, perspective macheta218

In aceasta seara circulatia liniei 41 a fost oprita din cauza unui puternic incendiu izbucnit in zona Casin in jurul orei 22:00.Pe inregistrarea camerei jurnalul de la intersectia I Mihalache-M Averescu puteti vedea coloana de tramvaie stationate.Poate reuseste cineva sa salveze poze.

Re: Accidente,incidente Chev Celios

Lista de incidente de azi:
-Un autobuz al liniei 330 s-a ales cu geamurile sparte la televiziune din cauza furtunii.
-Tot din cauza furtunii un autobuz al liniei 311 i-au fost sparte geamurile la Rosseti.
-Un sofer al liniei 422 a fost batut de catre calatori.

Re: Accidente,incidente Victor92

Chev Celios wrote:
-Un sofer al liniei 422 a fost batut de catre calatorii.

Banuiesc ca erau rromi :evil: . Iarna asta, cand am mers intr-o seara cu ultima cursa de pe 780( 4803) , mi-a povestit soferul autobuzului respectiv(era rezerva, cel titular fiind in concediu) ca liniile 143 si 422 sunt considerate cele mai periculoase linii de la autobaza Floreasca si sunt multe astfel de incidente.Cazurile sunt preluate de politie, dar nu se face nimic pentru a imbunatati situatia.

Off-topic: Soferul de la schimbul 1 de pe 4551  este cumva fiul domului Ariton Constantin de pe 6277 ( schimbul 1)?

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Tom

De ce nu fac soferii greva pentru asta? De ce isi rup masinile si oasele pe trasee mizerabile sa care niste minoritari ramasi la nivelul carutei cu coviltir? Sa le puna primarul lor autodube sa-i aduca in oras, desi nu vad ce ar mai cauta aici.

Re: Accidente,incidente Dominatrix

Mult mai simplu decat greva ar fi pur si simplu desfiintarea traseului respectiv. Cetatenii care se manifesta asa nu au nici un drept, decat acela de a merge pe jos.

Re: Accidente,incidente fider

Problema este ca o greva apare doar cand exista un interes de mai sus. Problemele curente nu au destula "forta" sa razbata si oricum angajatii regiei prefera sa fie ignoranti despre ce li se intampla altora pana le ajunge si lor cutitul la os. Mentalitatea este aceeasi cu cea de mare succes din Romania luata pe ansamblu. Poate ca succesul ei este determinat si de faptul ca fiecare se stie cu musca pe caciula si atunci tace malc. Cand se sparge insa conducta cu nervi si nemultumire improasca in schimb totul si te miri de unde atata inversunare si rautate fata de oricine. Simplu: toate acestea au fost reprimate.

Re: Accidente,incidente alchimistul

Linia 422 poate fi desfiintata si pe considerentul ca pana la Chitila exista trenuri din Gara de Nord. Fireste, nu acopera in integime traseul autobuzului, dar asemenea ghene umane nu merita sa beneficieze de autobuze pentru care locuitorii altor comune lipsite de avantajul caii ferate ar fi dispuse sa plateasca.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Chestia e că primăria Chitila dă banu' pentru linia aia, deci RATB ia bani de două ori din ea (odată prin biletele şi abonamentele vândute, care sunt multicele, şi odată prin ce subvenţionează primăria Chitila, adică încă vreo 2,5 RON de fiecare bilet), iar controale am văzut că se fac des... evident, doar pe Şos. Chitila, unde eşti forţat să ai bilet preorăşenesc şi dacă mergi până la Maica Teofana sau Vama Chitila.

Cred că faza cu trenurile e o glumă... majoritatea sunt accelerate şi costă vreo 11 RON biletul. Personale sunt vreo 4 perechi şi alea puse la ore aiurea.

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”