Topic: Locomotive clasa 400 (ex 40) (Electroputere Craiova România)
2757 posts, 1046844 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Locomotive seria 40 (Electroputere Craiova Romania)
Utilizator anonim
Nu am retinut fiind in graba, era ceva de Galati si a plecat pe la 14:35...
Nu am retinut fiind in graba, era ceva de Galati si a plecat pe la 14:35...
- florin.lifticariu
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
40-0874-4 a Dep.Craiova cu o garnitura de Eacs-uri incarcate cu fier vechi
40-0272-1 a Unicom Group cu o garnitura de Fals-uri
40-0874-4 a Dep.Craiova cu o garnitura de Eacs-uri incarcate cu fier vechi
40-0874-4 - Bucuresti - 06.07.2011.JPG (701.32 KB; downloaded 4364 times)
40-0272-1 a Unicom Group cu o garnitura de Fals-uri
40-0272-1 - Bucuresti Baneasa - 06.07.2011.JPG (601.69 KB; downloaded 4373 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
833 si 633 la Baneasa.
833 si 633 la Baneasa.
IMG_3698.JPG (472.31 KB; downloaded 4251 times)
IMG_3710.JPG (441.5 KB; downloaded 4249 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
40-0848-8 a ramas fara steme zilele trecute si va pleca la RR, adio in schema clasica...
40-0848-8 a ramas fara steme zilele trecute si va pleca la RR, adio in schema clasica...
40-0848-8 26.12.2010 (2).JPG (394.18 KB; downloaded 4207 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
A 4a locomotiva in schema RS pe care o prind in ultima saptamana
Alaturi de ea au mai aparut recent 40-0085-3, 40-0428-5 si 40-0640-5.
A 4a locomotiva in schema RS pe care o prind in ultima saptamana
Alaturi de ea au mai aparut recent 40-0085-3, 40-0428-5 si 40-0640-5.
IMG_3752.JPG (301.57 KB; downloaded 4215 times)
- florin.lifticariu
-
Posted:
-
florin.lifticariu
Nu stiu daca ceilalati membri ai forumului sint de acord cu mine....dar parerea mea...decit viitor "cutii de conserve" la CFR Marfa, mai bine in viata la RS/GFR..
Nu stiu daca ceilalati membri ai forumului sint de acord cu mine....dar parerea mea...decit viitor "cutii de conserve" la CFR Marfa, mai bine in viata la RS/GFR..
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Asta clar, mai bine decat sa le manance rugina pe la Pascani, Craiova, Dej, BcT s.a. sa le vedem la GFR, D.B., Servtrans, Constantin Grup etc. ca macar sunt intretinute si reparate. Altfel le-am vedea la fier vechi sau chinuindu-se pe tot felul de trenuri cu 2 vagoane ale CFR Calatori sau CFR Marfa. Pacat ca unii au cumparat toate rablele de pe la francezi (GFR pt. marfa si in special Regiotrans pt. calatori), niste dricuri pe boghiuri
. CTV-ul au facut ceva decent achizitionandu-si locomotivele noi de la Siemens.
Asta clar, mai bine decat sa le manance rugina pe la Pascani, Craiova, Dej, BcT s.a. sa le vedem la GFR, D.B., Servtrans, Constantin Grup etc. ca macar sunt intretinute si reparate. Altfel le-am vedea la fier vechi sau chinuindu-se pe tot felul de trenuri cu 2 vagoane ale CFR Calatori sau CFR Marfa. Pacat ca unii au cumparat toate rablele de pe la francezi (GFR pt. marfa si in special Regiotrans pt. calatori), niste dricuri pe boghiuri
-
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
Der Hofmeister
Si pe tine te mananca, la fel ca si pe Andrei.
Gabi23 wrote:
Pacat ca unii au cumparat toate rablele de pe la francezi (GFR pt. marfa si in special Regiotrans pt. calatori), niste dricuri pe boghiuri.
Si pe tine te mananca, la fel ca si pe Andrei.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai asta e adevaru, cel putin toate cratitele si tigaile alea care nici wc nu cred ca pot fi facute, luate de regiotaras sunt vai de viata lor fata de bijuteriile pozate prin acest topic...
Nu am nimic cu compania in sine, foarte bine, sa apara cat mai multi privati, da sa vina si cu material rulant calumea, nu cu dulapu din bucatarie pe sine.
Pai asta e adevaru, cel putin toate cratitele si tigaile alea care nici wc nu cred ca pot fi facute, luate de regiotaras sunt vai de viata lor fata de bijuteriile pozate prin acest topic...
-
- Der Hofmeister
-
Posted:
-
Der Hofmeister
Da, stiu ca tu vrei meci si cauti adversar. Acus sare de unde nici nu te astepti (de fapt, stii de unde sare, dar zic si eu asa).
Ma rog, stii deja si locul unde se va petrece umplerea frigiderului. Asa ca tine-te, fratioare, ca o sa ai de ascultat un pomelnic intreg.
Utilizator anonim wrote:
Pai asta e adevaru, cel putin toate cratitele si tigaile alea care nici wc nu cred ca pot fi facute, luate de regiotaras sunt vai de viata lor fata de bijuteriile pozate prin acest topic...Nu am nimic cu compania in sine, foarte bine, sa apara cat mai multi privati, da sa vina si cu material rulant calumea, nu cu dulapu din bucatarie pe sine.
Da, stiu ca tu vrei meci si cauti adversar. Acus sare de unde nici nu te astepti (de fapt, stii de unde sare, dar zic si eu asa).
Ma rog, stii deja si locul unde se va petrece umplerea frigiderului. Asa ca tine-te, fratioare, ca o sa ai de ascultat un pomelnic intreg.
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
GFR a cumpărat locomotivele de la SNC în vremea când CFR nu vroia să mai vândă nimic (CFR Marfă oricum nu vinde). S-a cam fript rău cu ele, dar acum le foloseşte, dacă tot le-a luat. După ce le-a luat, a primit GRATIS 100 de locomotive de la CFR Marfă (cele în schema Rolling Stock) şi a mai şi cumpărat ieftin divizia de transport feroviar de la Rompetrol + Sulzerele la preţ de fier vechi din Polonia, deci un motiv în plus să regrete achiziţia BB-urilor. Nu le prevăd o viaţă prea lungă (şi aşa nu circulă multe), probabil vor păstra câteva pentru trenurile uşoare.
La Regiotrans a fost altă treabă. Acolo era nevoie de locomotive de putere mai mică, pentru trenuri de călători. Este total ineficient să târâi un EA de 5100 kW cu 3 vagoane, aşa că s-au orientat şi ei la ce au găsit.
GFR a cumpărat locomotivele de la SNC în vremea când CFR nu vroia să mai vândă nimic (CFR Marfă oricum nu vinde). S-a cam fript rău cu ele, dar acum le foloseşte, dacă tot le-a luat. După ce le-a luat, a primit GRATIS 100 de locomotive de la CFR Marfă (cele în schema Rolling Stock) şi a mai şi cumpărat ieftin divizia de transport feroviar de la Rompetrol + Sulzerele la preţ de fier vechi din Polonia, deci un motiv în plus să regrete achiziţia BB-urilor. Nu le prevăd o viaţă prea lungă (şi aşa nu circulă multe), probabil vor păstra câteva pentru trenurile uşoare.
La Regiotrans a fost altă treabă. Acolo era nevoie de locomotive de putere mai mică, pentru trenuri de călători. Este total ineficient să târâi un EA de 5100 kW cu 3 vagoane, aşa că s-au orientat şi ei la ce au găsit.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
40-0178-0 cu pantografe simetrice
Ca o paranteza, aceasta este a 400a locomotiva CoCo produsa la EP Craiova pe care o pozez
40-0178-0 cu pantografe simetrice
Ca o paranteza, aceasta este a 400a locomotiva CoCo produsa la EP Craiova pe care o pozez
IMG_3870.JPG (303.42 KB; downloaded 4113 times)
IMG_3872.JPG (201.35 KB; downloaded 4118 times)
📖 Pagination options