Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1881380 views

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 408

📖 Pagination options
  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Tom

Si nu puteau sa se opreasca in statia hobanata sa stea acolo de vorba cat vor? :lol:

Re: Accidente,incidente Dominatrix

Ce spunea Dr2005 despre 34 mi-a amintit de graficele liniei 31 de acum cativa ani, cand initial erau 2-3 ture pe traseu, dar pentru ca durata cursei pe hartie era prea mare, vatmanii petreceau majoritatea timpului in depoul Victoria jucand table.

Re: Accidente,incidente autob368

Si ieri dimineata, pe la ora 5.40, eram in 105 spre Gara de Nord, iar pe Bd. Vasile Milea (intre Bd. Timisoara si Pasajul Basarab) am vazut nu mai putin de 4 vagoane de Dudesti in 34  :!: , intrecalate si cu un 11. Distanta respectiva am parcurs-o in 4-5 minute. Unde este intervalul de 6-7 minute al lui 34? Tin sa mentionez ca vagoanele erau goale. Nu cred ca aveau mai mult de 10 calatori in total la ora aceea. Chiar nu isi dau seama nici dupa 2 saptamani de la modificare de tampenia care au facut-o? Ori sa mai scoata din ture - sa lase cca 25 ture ore varf si 16 ture in rest - ori sa reduca intervalul de succedare la 5 minute in orele de varf.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Dr2005

Ar mai trebui tăiat din timpul de parcurs, este prea mare... de aia se adună atâtea vagoane.

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente GAC

Eu cred ca daca se doreste crearea unei "clientele" pe 34, asa cum s-a realizat pe 41, ar fi bine ca intervalul sa fie de cel mult 4-5 minute, iar la orele de varf 3-4 minute.
Momentan, e destul de devreme pentru a da un prognostic, mai ales ca populatia care mege cu tramvaiul (in special batranii), se adapteaza cam greu.
Mai mult decat atat, nu trebuie sa uitam si cealalta parte a traseului 34, in special zona Obor, St cel Mare, Mihai Bravu, care sunt foarte aglomerate, si care are nevoie de un tramvai cu interval de succedare mic.

Re: Accidente,incidente Gabi23

Probleme destul de mari astazi pe linia 41 din cauza temperaturilor ridicate. Reteaua de contact intre statiile "Tricodava" si "Brasov" s-a detensionat si prin urmare vagoanele 266 si 4011 si-au avariat pantografele. Mai multe detalii insotite, de filmulete ne va furniza colegul Dr2005.

DSCF0249.JPG (606.07 KB; downloaded 2602 times)

DSCF0261.JPG (680.98 KB; downloaded 2601 times)

Re: Accidente,incidente iliutu

Vad ca in ultima vreme sunt multe probleme de operare pe aceasta linie (ma refer la ziua de 1 Decembrie, azi etc.). Nu au realizat exploatare corecta in functie de starea vremii ...

Re: Accidente,incidente Der Hofmeister

641 ceva? :lol:

In curand, linia asta ar trebui sa intre in mentenanta capitala, lucrare ce se va desfasura probabil pe perioada a catorva week-end-uri. Ar fi criminal sa suspende 41 in zilele de lucru si sa ne multumim cu o naveta (mai degraba de bere, pe caldura asta  :lol: ).

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Ar putea să dea o navetă de bere, că la cât stăm în staţii (mai ales în week-end)...

Ce nu am înţeles este de ce pe sensul celălalt nu a trecut nimic vreo 20 de minute, că pe acolo se putea merge.

Re: Accidente,incidente Der Hofmeister

Dr2005 wrote:
Ar putea să dea o navetă de bere, că la cât stăm în staţii (mai ales în week-end)...

Ce nu am înţeles este de ce pe sensul celălalt nu a trecut nimic vreo 20 de minute, că pe acolo se putea merge.

Pai, probabil ca nu mai sunt tramvaie care sa se intoarca din Ghencea, avand in vedere ca celelalte stau blocate intre Tricodava si Brasov de o ora.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Iar s-au blocat?

Că după alea 2 pantografe au venit nişte muncitori şi au mai tras de fire şi după aia s-a trecut normal (#023 a fost primul care nu a mai coborât pantograful).

Urmează filmul, dar merge netul cam greu şi uploadează greu pe Youtube.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Video:

Scuzaţi calitatea sunetului, nu am la dispoziţie decât Windows Media Player şi ăla strică sunetul. Dacă ştiţi vreun program de editare video (free sau uşor de găsit pe torrente/StrongDC)...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Accidente,incidente Mircea G

Muncitorii aia sint normali ? Nu au sefi pe acolo ?
Cum este posibil si le da voie sa manevreze sfoara pantografului fara manusi electroizolante ? Da , stiu ca este cald si uscat ACUM dar asa se invata ....

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Cum să manevrezi o sfoară (deci material izolant) cu mănuşi? Nici măcar nu există în doatarea manipulanţilor aşa ceva, cu toate că 80% din ele au pantograf acţionat manual, care se ridică/coboară exclusiv cu sfoara.

Doar şoferii de troleibuz au mănuşi.

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”