MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul 1 Mai - Parc Bazilescu • Lucrări în 2000 - 2011

Topic: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazilescu

265 posts, 106870 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 19

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil misterr

Despre noile modele de turnicheți s-a vorbit deja. Am remarcat în schimb noua ceasoficare, care indică "la secundă":

Fotografie0104.jpg (104.37 KB; downloaded 4887 times)

Nici la operatorii de telefonie mobilă nu se aflase încă de noul tronson. Dincolo de 1 Mai, și în tunele și în stații, telefonul afișează același lucru:
<<Nici un serviciu>>

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil subway guru

misterr wrote:
Nici la operatorii de telefonie mobilă nu se aflase încă de noul tronson. Dincolo de 1 Mai, și în tunele și în stații, telefonul afișează același lucru:
<<Nici un serviciu>>

Operatorii de GSM trebuie 'mai intai' sa plateasca pt a avea semnal pe noul tronson...
Fitzi linistitzi, au facut deja 'demersurile', astia 'privatzii' se misca mult mai repede si 'cu talent'...

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil Axel

Ati observat ca in statia Parc Bazilescu nu pot intra trenuri IVA formate din 6 vagoane sau Bombardiere. :roll:

In statia Bazilescu pot intra IVA cu 6 vagoane, pot intra si Bombardiere dar fara sisteme de sigurantza circulatziei...nu mai 'lansa' zvonuri...
La 'o adica' vor putea intra si CAF-uri! 8-)

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil Goldmund

Sa fie intr-un ceas bun! Si la mai ...multe statii noi de metrou!
Mie imi plac noile statii(ce pot vedea din fotografiile vostre...), sunt ok, iar lifturile arata bine si sper sa fie folosite mai ales de oamenii care au nevoie de ele si nu folosite de gastile de cartier...
Omul sfinteste locul
Drum bun!

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil andrei11

Retratctez : La 1 Mai schimbasera afisajul, era unul normal pentru actuala circulatie, la ambele peroane erau afisate ambele sensuri.
Subway, pe bune ca la Parc Bazilescu intra IVA cu 6 vagoane cu toate usile + usa mecanicului la peron ? Nu ma faceti, ca iau un ajutor cu mine si masuram ! Oricum la prima impresie persoanele care vor coborî pe prima / ultima usa a unui tren din 6 vagoane cu siguranta nu se vor trezi pe peronul normal, ci pe un fel de "poteca" de maxim 40 cm latime. Nu trebuie sa te superi pe noi sau sa ascunzi anumite lucruri, dar eu cel putin sunt a doua persoana care mi se pare acelasi lucru ( si scriu despre asta ). BM - ul intra sigur fara probleme - e mai scurt decat IVA.

@andrei11:
'Toate' probele inclusiv circulatzia de azi s-au facut cu TEM IVA de 3REM, iar la Bazilescu e asa cum presupui, prima usa e pe 'peron ingust', dar asta nu inseamna defel 'ca nu intra Rama', tot asa ai putea sa zici ca nici la Romana 'nu intra rama' desi ciurcula 'bine merci' de atata amar de vreme...sau la Dristor1...
Eu astept 'cu nerabdare' observatzii 'pertinente' nu 'basme de adormit copii tampitzi'...
Toate bune!...

La Dristor 1 intra bine mersi. Sti unde nu intra ? Nu o sa crezi, la statia mea "Iancului" nu intrau IVA cu 6 vagoane ! Observatii pertinente  nu putem avea  dupa cateva ore de activitate. Oricum am observat o infiltratie la Bazilescu ? - dar nu o spun pentru ca poate nu am vazut eu bine. Statiile arata ok, culorile sunt "calde", nu stiu de ce ati vrut voi sa faceti "Jiului" statie Rapidista, nici macar nu e in cartier.
Asa-i ca statia "Jiului" si "Grivita" beneficiaza de acelasi proiect ? Bine, or fi diferente la iesiri, dar structura este acelasi proiect.
Subway, ne poti spune daca se intentioneaza ca pe viitor sa se pastreze peroanele la lungimea "standard" de 120 metri ?
Aspect negativ. La amorsa spre Otopeni troneaza o pancarda cat  toate zilele pe care scrie mare "Ramificatie Otopeni". Mi se pare prea mult, suna a campanie electorala de la o posta ( 20 km )
'Toate' probele inclusiv circulatzia de azi s-au facut cu TEM IVA de 3REM,

Astazi la ora 18,00 erau in circulatie numai 4 TEM - uri toate cu 2 REM - uri in componenta.

Confirm ce spune #andrei11, și eu la ora 16 am mers tot cu un tren din două rame.

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil ByOnu

La inaugurare au fost prezente urmatoarele TEM IVA:

014-008-068
109-177 (folosit pt inaugurare)
037-056
086-075

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil florin

O întrebare, la ce interval se merge? Aici anuțase cineva 6 minute, dar anunțul oficial de azi a fost de 8 minute. Un pic cam mult, până acum se mergea la 7.

Si pana acum se mergea in mod constant intre 8 - 10 minute, dar nu ti-ai dat tu seama...

Re: Discutii dupa inaugurarea statiilor Jiului si Parc Bazil florin

La 1 Mai plecările erau afișate pe ecrane și erau la 7 minute diferență la oră de vârf.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 19

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul 1 Mai - Parc Bazilescu • Lucrări în 2000 - 2011  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464046 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”