Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)

Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti

1157 posts, 393795 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 83

📖 Pagination options
Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti DanCld

Autostrada A3 care va lega Municipiul Ploiesti de Capitala va fi terminata in luna decembrie 2011, dar numai pana la Soseaua de Centura, au precizat pentru HotNews.ro reprezentantii CNADNR, companie care gestioneaza Autostrada A3 si care este in subordinea Ministerului Transporturilor. Sectorul Bucuresti - Soseaua de Centura (aproximativ 6 din cei 62 km) va fi finalizat cel mai devreme abia in octombrie 2012, la aproape un an fata de restul autostrazii, astfel incat pentru a accesa viitoarea autostrada A3, soferii din Bucuresti vor fi nevoiti sa intre mai intai pe Soseaua de Centura de pe drumurile existente, drumuri care de foarte multe ori sunt aglomerate.

( hotnews )

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti telvanni

Din articol retinem modul cum va arata intersectia intre Centura Bucurestiului si A3, era interesant sa vedem si cum se racordeaza acel drum la A3.
intersectie Centura Bucuresti cu A3.JPG (54.2 KB; downloaded 4387 times)

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti andrei11

Adica cand ? Cand va intra A 3 in Bucuresti peste centura ?
Exista evident doar 2 posibilitati :
a) Revenirea la schema initiala de racord intre A 3 si CB, prin distrugerea a ceea ce ai schitat tu mai sus si refacerea in totalitate a pasajului rutier suprateran cu bretelele necesare - daca vrei ceva in genul cum este acum la Soseaua Afumati / CB
b) Mentinerea actualului sensgiratoriu reprezentat in schita si construirea unui nou pod la intersectia "drumului" cu A 3.
Alte variante sunt excluse.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Goldmund

Eu nu am mai vazut ceva similar pt. rezolvarea unei intersectii cu o autostrada! Nu am mai vazut!-ma fac vinovat de ceva?!
Exista desigur mii de variante pt. a rezolva corect intersectiile cu autostrazi- exista carti cu aceste 'rezolvari'- ce vedem noi aici va ramne de pomina, credeti-ma
Cand ai ceva similar (o cale ferata, rau, un canal, etc) si exista o sosea/autostrada paralel cu acest hadicap(de neocolit) soseaua este indepartata de obstacolul paralel atat incat sa permita usor constructia de intersectii cu (in cazul nostru)A3, sau DN-uri mai putin importante, dar toate vitale pt. a ajunge cu bine in (cartierul respectiv din) Bucuresti sau sensul opus :idea:  :idea:  :idea:  :idea:  :idea: Nu exista alta rezolvare normala!
Nici nu doresc sa aud chestia cu 'sunt bani putini'- mai bine nu faci ceva, decat sa faci ceva atat de prost incat sa ajunga antologica pt. UE
Nu avem proiectanti de autostrazi?(cineva de specialitate mai bine si-ar pune streangul de gat decat sa semneze un astfel de proiect!- pus la dispozitia nostra de @televanni)

Eu nu sunt expert in astfel de rezolvari (intersectii, noduri samd) dar parca la bunul simt mi se pare peste mana ce au propus ei sa faca. Se justica doar daca in capatul acelui drum care pleaca spre A3 va fi o zona de taxare, ca altfel sa renunti la bretele clasice de urcat si de coborat pentru a face ditamai giratoriul...nu prea vad logica.  Voi reveni c-o schita simplista (intai sa-mi fac timp s-o fac)

Cred ca e o confuzie. La ora actuala nu se mai face nici un pod nicaieri acolo, pur si simplu la sensgiratoriul acela se termina / incepe autostrada.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti vancouver

andrei11 wrote:
Cred ca e o confuzie. La ora actuala nu se mai face nici un pod nicaieri acolo, pur si simplu la sensgiratoriul acela se termina / incepe autostrada.

Nu este nici o confuzie. Podul se face si de asemenea giratoriul.

Cât despre giratoriu: o porcarie. Dar mai bine decât periculoasele intersectii cu viraj stânga de la Tunari si Stefanesti.

NU e confuzie, podul se face.

Podul nu se mai face, adica "se face" dar nu duce nicaieri, se opreste in lanuirile de porumb - iarba - sau ce o fi pe acolo. Adica automat toata iesirea de pe autostrada se va face inaintea podului, pe pod nu va circula nici o masina, pentru ca nu are unde sa ajunga.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Goldmund

Cel putin asa trebuia rezolvata intersectia intre A3 si CB:
http://www.youtube.com/watch?v=KdXdbQ3R ... re=related

Goldmund wrote:
Cel putin asa trebuia rezolvata intersectia intre A3 si CB:
http://www.youtube.com/watch?v=KdXdbQ3R ... re=related

Golmund, pe deasupra trece autostrada, nu poti face un giratoriu pe autostrada, de la tine am pretentii ca esti neamt.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Tavi

Pe DN1, pe sub hobanatul in constructie, se circula pe 3 benzi dar ritmul de lucru al muncitorilor este invers proportional cu temperaturile :(. Nu-i blamez. Sunt putini. Asta e!

Oricum nu podul asta e necazul ci cel de la Caciulati, cel peste Ialomita, cel peste Prahova, nodul cu A4 de la Dumbrava.

Voi ati mai vazut ceva pe la lucrarile astea? Care ar trebui sa evolueze senzational de la o luna la alta avand in vedere noul termen de predare... Sau a fost doar praf in ochi ... iar ...  :evil:

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Tavi

Un material slabut ... foreza care apare in material cred ca este la Caciulati. Restul materialului este din zona Pizarotti. Nimic despre racordul la CB. Cum spuneam, un material ... "de vara".
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/exclusiv-imagini-de-pe-autostrada-bucuresti-ploiesti-150274.html

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti shoppy

Foarte tare... coloana sonora, e cumva Satriani?

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464104 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”