Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Ştiri, proiecte, perspective

1915 posts, 704949 views

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 137

📖 Pagination options
Re: Stiri, proiecte, perspective bekxy

Deci nu e un pasaj propriu-zis, ci mai degrabă o alee pe marginea lacului, care trece pe sub pod. Şi care probabil are şi scări de o parte şi alta a podului.
Păi asta-i deja altă mâncare de peşte... Dar bine că e!

Re: Stiri, proiecte, perspective bercenicity

Azi seara am dat o tura de bicicleta pe acolo; e pasaj pe sub podul auto Baneasa, nu e alee, mai degraba podet, arata (ca) nou; calea pietonala e la nivelul luciului apei si aparat de un digulet de juma de metru inaltime; e luminat bine seara; sunt si rampe, merge si cu bicicleta (un pic mai greu, dar nu e nevoie sa te dai jos).

Re: Stiri, proiecte, perspective argos

shoppy wrote:
Cica Ciurel Europa Group Towers

http://www.egi.ro/commercial/europa-group-towers/

Deci undeva pe Splai, pe partea cu Regia, pana in viitorul pod.
Sincer, mi se pare o inaltime prea mare a constructiei (25 etaje). Sa speram ca se face ceva mai moderat.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Dr2005

Hmm... nu văd, totuşi, care e problema cu înălţimea în zona aia (adică pe câmp, practic). Mai grav e că s-au construit în centru clădiri de 25 de etaje în cartiere unde toate casele au 2 - 3 etaje. Dar aici, în ditai câmpul, nu văd problema înălţimii.

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Nu inainte, dupa viitorul pod.
egt.jpg (499.42 KB; downloaded 2478 times)

Re: Stiri, proiecte, perspective fider

Interesanta locatia cladirii zgaraie-branza. Curios cum de un proiect similar, si cam ilegal daca e sa ne aducem aminte de el, Sema Parc a trecut cu brio in sedinta CGMB la indemnul unui primar anume desi lipseau cateva autorizatii la dosar. Curios este cum s-a aprobat si aceasta cladire imensa de pe malul vecin. Cu greu, dar nu chiar atat de greu, devine clar de ce primarul in functie tinea mortis sa finalizeze pasajul Splai - Ciurel si mai apoi strapungerea spre autostrada. Obrazul gros cu cheltuiala se tine!

Re: Stiri, proiecte, perspective pachecarturaru

Au mai ramas 4 zile pana la deschiderea statiei de metrou Bazilescu ( M 4 ). Cel putin asa sperăm....

Pai ai sa numaram zilele si privitoar la:

*Lansarea primul satelit romanesc, Goliat, in septembrie.
 *Inaugurarea noului sediu al Bibliotecii Nationale ( octombrie)
 *Incheierea lucrarilor in Centrul Istoric ( care se vrea un fel de centru al Pragai, dar dupa cum ne strecuram printre mese si nu observa nimeni situatia, pare ca s-a  intins "pomana" in mijlocul drumului - mai mare tigania! - Nu tu un anticariat, o cofetarie, o librarie, o galerie de arta, doar carciumi soioase.
 *Inaugurarea noului  Stadion National
* Incheierea lucrarilor la Bulevardului Uranus ( macar pana la Palatul Parlamentului, dupa graficul promis)
* Incheierea lucrarilor la centurra de N - de la Voluntari la A3 si de la Chitila la A1
* Incheierea  lucrarilor la Pasajul Barabu Vacarescu

Cu ce  ne-am mai hrani "nadejdile" in "urbea noastra"?

Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

@pache:
Iarta-ma, dar n-am intzeles 'argumentatzia' legat de M4...
Dupa mintea mea, stirea suna cam asa:
Zilele astea s-a ajuns sa fie puse in functiune, aproape 'simultan', doua investitii majore, Pasajul Basarab si M4 pana la Bazilescu, ambele dupa 11ani de 'framantari'...pura 'coincidentza'...

Re: Stiri, proiecte, perspective pachecarturaru

Sincer, ma bucur atat pt pasaj cat si pentru metrou. Conteaza insa foarte mult catre ce duc aceste "cai". Lipsa de repere culturale. Fata orasului arata jalnic. Imi pare pur si simplu rau chiar si pt prea- hulitul Muzeu al ceramicii. Multe capitale se mandresc cu muzee de acest gen.

Referitor la 'restul listei', din ce stim (de pe forum):
- Biblioteca;
- Stadionul;
- Barbu Vacarescu;
sunt 'pe linia dreapta' si am putea incepe un 'count down'...celelalte...ramane de vazut (si asteptat)...
Toate cele bune si la cat mai multe 'count down-uri'! :mrgreen:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Dr2005

Motivul pentru care s-au terminat toate acum după ce câţiva ani s-a frecat menta pe şantiere cred că îl cunoaşteţi.
După 2012 urmează iar vreo 2 - 3 ani de frecat menta.

Dezbatarea publica privind inelul median pe arcul nordic, intre Soseaua Colentina si Soseaua Virtutii
by Sorin Oprescu on Tuesday, June 28, 2011 at 6:15am
http://www.facebook.com/notes/sorin-opr ... 4433133673
Primarul General, Sorin Oprescu, participa maine la lansarea dezbaterii publice a studiului de prefezabilitate si a planului urbanistic zonal, privind inchiderea inelului median pe arcul nordic, intre Soseaua Colentina si Soseaua Virtutii.
Evenimentul va avea loc la sediul Primariei Capitalei, din Splaiul Independentei 291- 293, in Sala de Festivitati, de la parter, la ora 11.30.
La dezbatere vor fi prezenti reprezentanti ai directiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, ai autoritatii locale si centrale, precum si ai organizatiilor non-guvernamentale.

P.S.
E vorba despre 'autostrada zburatoare'...

Re: Stiri, proiecte, perspective Techno

Azi dimineata Premierul si Anca Boagiu au inaugurat cateva statii de metrou. Adica 2. Sa ne traiasca si sa le vedem si pe celelalte 65 promise in 10 ani. Doamne ajuta.

http://www.e-politic.ro/Eveniment/Anca- ... 62_12.html

Go to page:  1  ... 34 35 36 37 38 39 40  ... 137

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”