Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 489939 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI misterr

Am mai spus, toate pozele sînt făcute din autocar (o cursă charter de la firmă pînă în București). Lucrez la o firmă care în 2007 și-a mutat sediul pe Centură (între Otopeni și Tunari), și de atunci parcurg zilnic traseul ăsta, deci am trăit coșmarul din prima pînă în ultima zi (bariere CF centură + pasaj Băneasa + refacere centură + pod Otopeni). Și încă nu s-a terminat!

Cu ocazia asta îmi cer încă o dată scuze pentru calitatea pozelor. Sînt făcute cu bricheta, prin geamul autocarului.

Re: CENTURA BUCURESTI bekxy

Păi bine, dom'le, şi firma asta n-are bani de un parbriz?  :P

Cursă charter = cursă închiriată   =>   nu-s autocarele noastre...  ;)

Re: CENTURA BUCURESTI Goldmund

Multam pt. fiecare poza, insa eu nu mai stiu de unde sunt: de sub pod, de langa pod(stanga, dreapta sensului spre Chitila...) sau mai incolo, de pe Centura...
Si daca "Au dat drumu la Podul peste CF de la Otopeni, azi ( 24.06.2011 ora 01:30 ) se circula pe pod... adio un calvar", inseamna ca podul cu pricina e finisat?- daca nu avem poze, degeaba...

...si ce intersectie va fi sub pasaj?- ca doar e vorba de "autostrada" Centura Capitalei

Am descoperit o intersecte- Fotografie0074.jpg- care, cred eu, este din CB spre Bucuresti, cand vii dinspre Chitila...Celelalte nu le mai stiu

pentru cei care coboara de pe DN1 din directia Otopeni(poza pe care am ghicit-o)au o banda speciala de franare sau intra direct sub pod in Centura?!

Goldmund wrote:
Si daca "Au dat drumu la Podul peste CF de la Otopeni, azi ( 24.06.2011 ora 01:30 ) se circula pe pod... adio un calvar", inseamna ca podul cu pricina e finisat?- daca nu avem poze, degeaba...

Pozele cu podul sînt în topicul dedicat: Pasajul Centura din zona Otopeni peste CF
Goldmund wrote:
...si ce intersectie va fi sub pasaj?- ca doar e vorba de "autostrada" Centura Capitalei

Nu e nici o "autostradă", CB înseamnă Centura Bucureștilor, care e drum național (DN). La intersecția CB×DN1 va fi un sistem de bretele, de o parte și de alta a podului DN1, plus un sens giratoriu după podul peste CF (la intersecția CB×str. Gării) astfel încît să fie permise toate relațiile posibile (#Dominatrix, nu te gîndi la altceva... :oops: )
Goldmund wrote:
Multam pt. fiecare poza, insa eu nu mai stiu de unde sunt: de sub pod, de langa pod(stanga, dreapta sensului spre Chitila...) sau mai incolo, de pe Centura...

Încerc să fac în seara asta o schiță.

Re: CENTURA BUCURESTI mihai565

misterr wrote:
Am mai spus, toate pozele sînt făcute din autocar (o cursă charter de la firmă pînă în București). Lucrez la o firmă care în 2007 și-a mutat sediul pe Centură (între Otopeni și Tunari), și de atunci parcurg zilnic traseul ăsta, deci am trăit coșmarul din prima pînă în ultima zi (bariere CF centură + pasaj Băneasa + refacere centură + pod Otopeni). Și încă nu s-a terminat!

Cu ocazia asta îmi cer încă o dată scuze pentru calitatea pozelor. Sînt făcute cu bricheta, prin geamul autocarului.

Cumva firma se numeste BIOTEHNOS?

Mersi @misterr pentru schite, dar tu le numesti "variante"..Deci nu e o certitudine ca vor face asa cum ai descris tu...Si cand vom sti ce varianta s-a ales?!

La stilul și ritmul în care s-a lucrat aici, nu cred că mai poate da cineva vreun termen sigur. Deocamdată a început asfaltarea "buclei" de la Gara Otopeni. Astăzi era așternut primul strat.

Re: CENTURA BUCURESTI pachecarturaru

Autostrada Bucuresti - Ploiesti va fi inaugurata in decembrie 2011  Nou

Re: CENTURA BUCURESTI subway guru

pachecarturaru wrote:
Autostrada Bucuresti - Ploiesti va fi inaugurata in decembrie 2011  Nou

Te rugam mult, abtzine-te de a da 'doar din clape'...nu te 'premiaza' nimeni pe 'numar de mesaje'...balarioase... :o  :shock:  :?  :x  :oops:  :cry:  :roll:
Pune doar 'informatzii pertinente' si doar 'la locul potrivit'...PLEASE!!! :evil:

Re: CENTURA BUCURESTI mihai_tomaro

ce-i drept, e un subiect foarte interesant. mai greu probabil e sa gasesti repoteri incognito...si un loc pe forum.

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432361 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”