De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"

4373 posts, 992305 views

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 313

📖 Pagination options
Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Cata MCMLXXXVII

Va spun eu adevarul: ai trecut de Piata Unirii spre Sud -> esti la tara. Fara suparare...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Dr2005

Am mers azi la cineva care stă puţin mai la sud de Unirii... pe Bd. Octavian Goga. Judecând după chiria de vreo 455 euro pentru 2 camere în bloc din '95, nu mi s-a părut deloc ,,la ţară".

Pentru a menţine off-topicul, am ajuns acolo pachet de nervi... 41+34+25+32+27, că alternativa se chema semicursă completă cu 34 (adică 1h20 min) ori 385 + 104/123/124, adică vreo 60 de minute, la cum era traficul. Aşa, cu tramvaiele astea, am scos-o la 35 de minute de Str. Braşov la Poşta Vitan. Dar dacă nu aveam abonament general... probabil făceam blatul sau mergeam pe jos, vă daţi seama ce însemna asta? 10 călătorii (13 RON) + card (1,6 RON), adică 14,6 RON, cu câţiva RON mai puţin decât îmi lua un taximetrist, care mă lua şi din faţa blocuri şi avea şi aer condiţionat.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon bekxy

Cata MCMLXXXVII wrote:
Va spun eu adevarul: ai trecut de Piata Unirii spre Sud -> esti la tara. Fara suparare...

Iar dacă ai trecut de Piaţa Unirii  spre Nord -> eşti ţăran. Fără supărare...

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon subway guru

@jailor:
Daca ai 'calcat in off-side' de ce 'insisti'?
Doresti neaparat si 'cartonasul galben' pentru habarnism la geografie?
Exista 4 (patru) puncte cardinale, nord, sud, est, vest...
Nu 'depinda' decat de cunostintzele elementare acumulate in scoala generala...
Sa avem 'pardon' si bunul simtz de a nu insista 'in eroare'... :evil:
harta-bucuresti.JPG (67.54 KB; downloaded 2611 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

O.K. Si atinci noi suntem comunisti cand sustinem ca sectorul proletar 6 ( si 5 si 4) e discrininat? Si fara a suferi de mania persecutiei sau teoria conspiratiei ( in afara de cazul Kenneddy, pentru a cita un fost presedinte) Asta e o intrebare retorica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dominatrix

alex1968 wrote:
O.K. Si atinci noi suntem comunisti cand sustinem ca sectorul proletar 6 ( si 5 si 4) e discrininat?
Discriminat fata de cine? De exemplu, in sectorul 1 sau 2, ce alte lucrari mari de infrastructura se fac, in afara de Pipera? Iar am intrat in balarii... :(

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Dominatrix

fider wrote:
Intr-adevar daca este sa fim ironici pana la capat taman cei care nu inteleg politica au votul decis. Pe de alta parte, tot ironic, de-abia astept (!) campania electorala pentru a se clarifica cine este bun roman si cum se va intelege ca noi nu suntem demni, nu meritam, un candidat asa de bun ca el. Cei care sunt destul de bine in cunostinta de cauza cred ca isi vor da seama si despre ce om politic laudat aduc vorba si cat de ridicol este totul in frumoasa Romanie.
Un avantaj foarte mare al campaniilor electorale este ca, la fel ca la inundatii, obliga sa pluteasca la vedere pe suprafata apei o constelatie de lucruri urat mirositoare, care mai inainte pareau sa nu deranjeze pe nimeni. Problema e daca destui cetateni vor sesiza aceste lucruri si vor fi pregatiti sa dea votul cui trebuie, nu cui se exprima mai plastic si are ca atare priza la golani, stiut fiind ca in Romania acesta e un criteriu important al alegerii liderilor locali sau nationali, nu pregatirea lor sau ideile constructive pe care le au.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Cata MCMLXXXVII

alex1968 wrote:
O.K. Si atinci noi suntem comunisti cand sustinem ca sectorul proletar 6 ( si 5 si 4) e discrininat? Si fara a suferi de mania persecutiei sau teoria conspiratiei ( in afara de cazul Kenneddy, pentru a cita un fost presedinte) Asta e o intrebare retorica.

Bai nene... in sectorul 1 se platesc cele mai mari taxe... daca dai banu, nu e normal sa fie mai bine? + sa nu vorbim de rahova, ferentari si berceni... ce discriminare... acolo se arunca gunoiul pe geam... platiti-va taxele mai bine! apoi fiti suparati...

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Cata MCMLXXXVII wrote:
Bai nene... in sectorul 1 se platesc cele mai mari taxe... daca dai banu, nu e normal sa fie mai bine? + sa nu vorbim de rahova, ferentari si berceni... ce discriminare... acolo se arunca gunoiul pe geam... platiti-va taxele mai bine! apoi fiti suparati...

Vai, câtă civilizaţie în sectorul 1... ai fost vreodată pe Str. Poiana Pietrei? Pe Drumul Gării? Astea sunt tot în sectorul 1 şi n-au nici măcar asfalt (bine, P. Pietrei a fost, în cele din urmă, refăcută anul trecut, dar peste linii e drum de PĂMÂNT), să nu mai zic de canalizare, gaze... Dar ghetourile de pe Ion Ionescu de la Brad le ştii? Oare ăia îşi plătesc taxele?

În schimb, te apuci şi arunci cu noroi în celelalte sectoare, că, vezi-doamne, ce civilizaţie e în sectorul 1 şi ce junglă e în alte sectoare. Nu pot să mă pronunţ pentru celelalte sectoare, dar pot să te asigur că, cel puţin sectorul 6, situaţia nu e nici pe departe cum o consideri tu. Şi, apropo, plătim taxe an de an (îţi pot pune la dispoziţie chitanţele pe ultimii ani, eventual adeverinţă de la Taxe şi Impozite şi ANAF că nu am - şi nu am avut vreodată - datorii la stat), dar unii au prea multe fiţe-n cap să recunoască că mai plătesc şi alţii taxe.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului alex1968

De acord. Impozitele se platesc, iar din banii publici fura Poteras destul. Cat despre ghetorurile din Ion Ionescu de la Brad sunt reale, lucrez in zona si le stiu prea bine in ce hal sunt!

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mircea G

Cata MCMLXXXVII wrote:
....Bai nene... sa nu vorbim de rahova, ferentari si berceni...  platiti-va taxele mai bine! apoi fiti suparati...

Bai nene ,te spargi in rasini ? Chiar nu puteti avea daca nu bun simt , logica ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Grigore

Cata MCMLXXXVII wrote:
alex1968 wrote:

Cata, tu esti genul de om pe care-mi place sa-l am in fata, sa ma uit in ochii lui si sa-i zic: "Ia zi acum ce spuneai". Specia asta de giboni cu patriotism local exacerbat, dintre care faci si tu parte, este de obicei o specie apatrida, de oameni stramutati si cam ratati in viata. Si care atunci cand nimereste intr-o gasca despre care stie el ca e cea mai tare, incepe sa se bata cu caramida-n piept si sa le-aminteasca tuturor ce gibon in varf de copac e el, asta desi, cand maimuta-i in copac, ce-l mai tare i se vede fundul rosu, nu mandria ca sta pe creanga. Asemenea maimutei respective care crede ca ea are un merit pentru ca exista copacul sub ea, asa si tu, care probabil esti "imigrant" in Sectorul I, crezi ca ai vreun merit la faptul ca Sectorul I raporteaza un PIB / cap de locuitor ridicat. Si tot ca maimuta, ne strigi celorlalti: "faceti-va si voi copac daca puteti".

Pai, mai draga leguma cu degete cu care tastezi doct, apai afla tu ca Sectorul I execeleaza la PIB  / cap de locuitor din doua motive, nici unul legat de tine:
1. Nu prea are locuitori.
2. Datorita platformelor industriale - ale Bucurestiului, nu ale sectorului 1! - reconvertite in centre de afaceri, foarte multe firme mari, nationale si multi-nationale, au sediul in Sectorul 1

Pe deoparte, munca in acele firme o fac locuitori din tot Bucurestiul, care, spre deosebire de tine, chiar platesc taxe si impozite (ca, apropo, numa' aia care nu platesc urla la ceilalti sa plateasca, c-asa-s gibonii...). Pe de alta parte, cifrele e afaceri raportate de firme la sediul din Sectorul I, la care ei platesc impozite, sunt in multe cazuri cifre de afaceri realizate per Bucuresti sau chiar per tara.

Pana la tine n-am auzit imbecilitatea patriotismului local adusa la nivel de sector. Faptul ca acele firme au sediul in Bucuresti - nu in sectorul I - este meritul si traditia istorica a orasului, nu a unui singur sector. Ca nu-i sectorul I oras in oras. Bucurestiul trebuie sa se dezvolte armonios in ansamblu. De asta este si aberant ca sectoarele au bugete individuale si ca nu exista un buget consolidat la nivel de oras, care sa rezolve problemele bucurestenilor. Ca daca tu gibon cum esti - apropo, tu cum iti zic? sectorunean?! - te nimeresti pe Mihai Bravu sau prin Rahova, tot in Bucuresti esti. Sau crezi ca tie nu ti se poate intampla sa stai in blocaj la Razoare, ori pe Viilor? Ori te pomini ca te gandesti ca Sectorul I sa-si declare independenta?!  :lol:

Frate, multi cazuti in cap in lumea asta....

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Costin

Ultimele 8 mesaje provin de la topicul de discutii despre Strapungerea Splaiul Independentei - A1. Nu era necesara pastrarea lor, avand in vedere calitatea mesajelor, dar pana la urma le'am "conservat" aici. Va rog doar sa nu mai continuati atacurile personale... daca vine unul si spune o prostie nu e necesar sa ii sariti in cap si sa ii spuneti ca e prost, e suficient sa ii spuneti unde a gresit, apoi e treaba fiecaruia ce intelege. Asta e general valabila, pentru toti, dar recunosc ca il am in minte pe Grigore, nu e prima data cand isi 'personalizeaza' atacurile nepermis de mult...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Grigore

cos wrote:
Ultimele 8 mesaje provin de la topicul de discutii despre Strapungerea Splaiul Independentei - A1. Nu era necesara pastrarea lor, avand in vedere calitatea mesajelor, dar pana la urma le'am "conservat" aici. Va rog doar sa nu mai continuati atacurile personale... daca vine unul si spune o prostie nu e necesar sa ii sariti in cap si sa ii spuneti ca e prost, e suficient sa ii spuneti unde a gresit, apoi e treaba fiecaruia ce intelege. Asta e general valabila, pentru toti, dar recunosc ca il am in minte pe Grigore, nu e prima data cand isi 'personalizeaza' atacurile nepermis de mult...

Cos, spre deosebire de multi care stau ascunsi in spatele nick-ului, eu nu am nici o problema sa personalizez atacurile si pe fata. Nu vad nimic rau in a-i spune unuia care afirma o tampenie ca a afirmat o tampenie. E o chestiune de sanatate sociala si a dialogului. De asemenea, as aprecia daca atunci cand ai ceva sa-mi spui, chir sa-mi spui direct. Nu ma impresioneaza datul dupa visin, specific mioritic.

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 313

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”