Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Ştiri, proiecte, perspective

1915 posts, 705205 views

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 137

📖 Pagination options
Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

Ma refer la 'TOT'... 8-)

Re: Stiri, proiecte, perspective subway guru

BREAKING NEWS!!!
Vedetzi aici: viewtopic.php?f=203&t=1908

Re: Stiri, proiecte, perspective Goldmund

o noua camera live din Bucuresti: A2, iesirea spre  Autostrada Soarelui!
Se vede fain, insa cred ca de abia acum se va dezvolta si zona adiacenta de aici:
http://www.jurnalul.ro/webcam/antena1-dn1-16.html#294

Re: Stiri, proiecte, perspective chevic

eu nu inteleg cum decide jurnalul national pozitionarea camerelor. existau o gramada de alte locuri mai bune decat acest ultim loc.

ce urmaresc, traficul, intersectii majore, frumusetea orasului ?

nu ar fi buna o camera la razoare ? sau pe militari.

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Pai trebuie gasiti unii care sa fie de acord sa gazduiasca camera, sa ii dea curent si internet de la ei si pentru asta sa obtina publicitate pe imaginea aia sau ei vin cu interenetul pe care il poate folosii si proprietarul si proprietarul vine cu curentul.

Si mie mi se pare ca este o camera inutila, acolo nu am vazut niciodata blocaj pana acum, doar sa vezi cum creste periferia dar acolo mai mult se darama decat se construieste.

Re: Stiri, proiecte, perspective Nightwolf

E fff buna camera aia ... ah! de cand o asteptam ...

Re: Stiri, proiecte, perspective ViitorulPrimar

Microbuzele de pe ruta Bucureşti-Buftea merg supraîncărcate VIDEO
http://b365.ro/news/microbu ... ate-video/

Re: Stiri, proiecte, perspective Dominatrix

In primul rand, o sa rog pe Cos sau alt moderator sa mute mesajele astea la forumul despre Ilfov, unde se potrivesc mai bine.
In al 2'lea rand, e clar ca ziaristii de la Realitatea sunt in criza grava de subiecte, daca si un fapt banal precum microbuzele de carat cartofi care circula supraaglomerate nu numai in Ilfov, ci pe tot teritoriul patriei a devenit o stire. Pe cand niste stiri cum ca iluminatul public se aprinde noaptea, la CFR se merge cu nasul, sau ca RATB si Metrorex presteaza transport public local? Nu de alta, dar fara sprijinul profesionistilor nostri jurnalisti, s-ar putea sa nu observam atatea aspecte "minunate" ale vietii de zi cu zi...

Re: Stiri, proiecte, perspective ByOnu

ursu wrote:
Pasaj pietonal la Pta Romana.

http://b365.realitatea.net/news/pasaj-subteran-cu-spatiu-de-spectacole-si-cafenea-la-piata-romana-vezi-cum-va-arata/

Comentariu:
Pasajul respectiv deja exista. A fost facut in acelasi timp cu cel de la Universitate, dar nu a fost dat in exploatare
Pentru cei care stiu si Statia de Metrou Romana a fost realizata in acelasi timp cu celalte dar deschisa mai tarziu. Metroul trecea se vedeau peroanele dar nu oprea.
Pasajul e gata facut. Mai trebuie doar deschise cai de acces la suprafata. ma intreb pe ce se cheltuie 25 de milioane de euro.
De dovedit nu am cum. Dar mi-au povestit oameni care au lucrat in anii 80 la sistematizarea centrului orasului.
Toate intersectiile dintre Unirii si Victoriei au spatii subterane. La Victoriei mai e un spatiu inchis care urmna sa fie statia de M Pta Victoriei 3. Probabil ca o sa faca si acolo o parcare de 30 de milione de euro desi lucrarea e gata facuta.
Intre Romana si Universitate e un drum de masina de doua benzi intre metrou si suprafata.
Pentru cine trece prin zona zilnic, nu cred sa observe gropi pentru gaze sau apa in bulevard pentru ca nu sunt tevi si canale tocmai din cauza acestui drum subteran.
La Unirii nu s-a facut Catedrala Neamului in parcul de acolo din acelasi motiv. Si acolo e o imensa groapa betonata ramasa dupa ce au facut pasajul, metroul, pasajul de metrou de sub parc si au canalizat si 2 nivele de Dambovita.
Ceea ce face acum Oprescu trebuia facut demult.
Nu se explica costurile…practit ei acum doar finiseaza.

Vorbeste cumva despre vreo 'caseta' de la metrou?

Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Nu, este dezimformat, nu are habar unde e statia de metrou Piata Romana si nu a inteles ce i-a povestit lumea, initial statia Piata Romana nu a existat ca era convinsa tovarasa leana ca economistii de la ase o sa fie grasi daca au metroul in fata, statia s-a facut dupaia prin sapare si scoaterea segmentelor de tunel (ca la Parc Bazilescu).

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 137

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”