Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353795 views

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Webcam a fost miscata cindva intre 15.45 si 16.15, dupa cum se poate vedea din arhiva pe 24 ore...
Probabil nu le convine ca sunt preluate poze si postate aici...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Utilizator anonim

Azi am dat o fuga prin zona, va pun mai incolo un mic reportaj ca sa nu ma bag peste ce va pune si shoppy daca a fost in zona  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

danutzu_2910 wrote:
Webcam a fost miscata cindva intre 15.45 si 16.15, dupa cum se poate vedea din arhiva pe 24 ore...

Nu cred ca asta e problema ... se putea lua usor legatura cu M.A. daca ii deranjau capturile .... plus ca nu s-a ascuns nimic din numele camerei, firmei etc. In pozitia actuala, nu arata nimic, deci totusi cred ca cineva a miscat-o pt a face altceva, gen reparatii & stuff ... sa speram ca se remediaza ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_tomaro

probabil a fost vantu', cu v mic. nu mai faceti atatea subpozitii degeaba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Nightwolf wrote:
danutzu_2910 wrote:

Nu cred ca asta e problema ... se putea lua usor legatura cu M.A. daca ii deranjau capturile .... plus ca nu s-a ascuns nimic din numele camerei, firmei etc. In pozitia actuala, nu arata nimic, deci totusi cred ca cineva a miscat-o pt a face altceva, gen reparatii & stuff ... sa speram ca se remediaza ...

Cred ca au schimbat pozitia camerei din cauza faptului ca aseara au stat prea multi sa vizioneze  "evenimentul" :lol:  Audienta mare strica ...dar poate o fi de la vantu' (nu mafiotul) pe care eu nu l-am simtit azi prin zona aceea. :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

La aceasta ora, continua montarea restului de grinzi.
Din pacate camera e miscata asa ca nu se vede mare lucru.
Intrati pe jurnalul sa vedeti ce se intampla

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bogd_an

Sunt la fata locului. Grinzile 8,9,10 au fost montate. Au mai ramas 2, care asteapta cuminti. via kindle. nu pot sa pun poze. revin. grinda 9 a fost montata dar apoi au ridicat-o si au rasucit-o cu 180 grade.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bogd_an

Au fost montate si ultimele 2 grinzi, 11 si 12.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

Azi dimineata la 5 cind ma intorceam de la aeroport, pe DN1 in dreptul Academiei de politie m-am intilnit cu macaraua aia galbena; deci terminasera treaba;
Am avut un sentiment placut la adresa celor care au lucrat in cele doua nopti ca sa monteze grinzile peste intersectie;

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Terapeut71

Spre bucuria intregului popor webcam-ul Pipera/Barbu Vacarescu este inactiv?!?
Sa se fi suparat asa de tare cei de la Jurnalul/Mobotix pentru traficul din noaptea de sambata spre duminica cand a inceput montarea grinzilor ce supratraversau Barbu Vacarescu incat sa decida sa il inchida?
Amintesc ca ieri dimineata a fost miscat, astfel incat nu se mai putea vedea intersectia cu pricina.
In cazul in care nu s-a defectat este cel putin hilara atitudinea asta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Shoppy a anuntat ca este in concediu (o binemeritata pauza la poze in acest w/e prelungit). Lasati omul sa se odihneasca sa poata reveni "la munca" cu forte proaspete.   :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Terapeut71 wrote:
Spre bucuria intregului popor webcam-ul Pipera/Barbu Vacarescu este inactiv?!?
Sa se fi suparat asa de tare cei de la Jurnalul/Mobotix pentru traficul din noaptea de sambata spre duminica cand a inceput montarea grinzilor ce supratraversau Barbu Vacarescu incat sa decida sa il inchida?
Amintesc ca ieri dimineata a fost miscat, astfel incat nu se mai putea vedea intersectia cu pricina.
In cazul in care nu s-a defectat este cel putin hilara atitudinea asta...

Cred ca totusi au o defectiune tehnica, nu aveau niciun interes sa il opreasca, mai ales ca ... apartiune unui trust de stiri care in felul asta, il pot arde pe Oprescu la fiecare balarie ... sa avem rabdare ...

P.S.: A incercat cineva sa dea un mail la jurnalul sau mobotix?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Webcamul asta a avut mereu picari de 2-3 zile, deci nu e nimic neobisnuit, pacat ca nu mai e orientat bine, aia de la Jurnalul nu au si ei un forum?, ca la cata balcareala este pe comentariile alea sigur nu le mai citeste nimeni iar alta modalitate de contact nu am gasit.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

shoppy wrote:
Webcamul asta a avut mereu picari de 2-3 zile, deci nu e nimic neobisnuit, pacat ca nu mai e orientat bine, aia de la Jurnalul nu au si ei un forum?, ca la cata balcareala este pe comentariile alea sigur nu le mai citeste nimeni iar alta modalitate de contact nu am gasit.

Dupa ce vor termina acea sectiune sau podul, cred ca-si vor aminti si de webcam-ul lor de doi lei. Pana atunci ne uitam in jos ... de suparare  :lol:

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”