Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 367327 views

Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 102

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Mircea G

Posibil sa fie benzi de iluminat cu leduri ...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Utilizator anonim

E iluminatul de pe arcade, instalat ulterior.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) subway guru

La pasaj functioneaza si un 'mini-dispecerat' de trafic, cu 23 de camere de luat vederi de pe tot traseul...
Deocamdata, e amplasat intr-un conteiner langa substatia electrica de tractiune RATB de sub viaduct (zona Brico/Carrefour)...urmand ca 'la final' sa fie cazat in zona de la sol a 'nodului intermodal'...
Image0107.jpg (73.63 KB; downloaded 3119 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Referitor la ce va fi cand toti vor circula pe acest pasaj, ce va fi la Leu, sau in curba Titulescu. Eu zic sa asteptam si sa vedem in cateva luni cati ''se vor abona' la aceasta ruta intre Piata Victoriei si Leu...Cert este ca avem de-a face cu primul inel al Capitalei, care e oricum intens circulat ...Si eu sunt curios, dar teoria ramane teorie pana nu se va circula.

Pentru mine semaforul de la intersectia Dobrogeanu Gherea, Elena Vacarescu cu DN1(sos.Bucuresti-Ploiesti)care incurca circulatia fluentizata de patru pasaje supraterane(!)incepand de la Pasajul Otopeni si pana la Baneasa, este partea goala a paharului. Asta ar fi pt. mine o urgenta care trebuie rezolvata intr-un fel. Nu stiu, acolo e semaforul doar pentru pietoni sau si pentru "curba la stanga"?!(care ar fi inutila pt. ca exista o mare intersectie la Pasajul Baneasa...(noul subteran...)
Mai e ceva sigur:
practica pune in evidenta UNDE mai este de facut ceva, 'urgent'...Eu zic ca mai sunt multe de facut in Capitala si e de lucru masiv pt. cel putin trei generatii. Constructor sa fii acum :idea:  :roll:
Pozele voastre arata deja o lucrare impresionanta care e gata.
 :idea: Acest Pasaj va fi unul din simbolurile Bucurestiului, alaturi de Arcul de Triumf, cladirea CEC, Ateneul, Biblioteca Universitara, Casa Poporului si Universitatea(poate va fi si Centrul Vechi candva unul din simbolurile Capitalei, cand va fi gata...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

subway guru wrote:
La pasaj functioneaza si un 'mini-dispecerat' de trafic, cu 23 de camere de luat vederi de pe tot traseul...
Deocamdata, e amplasat intr-un conteiner langa substatia electrica de tractiune RATB de sub viaduct (zona Brico/Carrefour)...urmand ca 'la final' sa fie cazat in zona de la sol a 'nodului intermodal'...

URAAA SUNT CAMERE URAAA !!! :D :D :D

SI CHIAR 23 de CAMERE URAA :D:D

P.S.: Nu dati cu pietre!! Eu ma bucur de camere din motivele mele profesionale :P

ioan wrote:
Mai uitam astazi la ultima poza de pe pasajbasarb.net si am observat ca s-a terminat cu acoperirea statiei de tramvai dar mi se pare ca partea de deasupra liniilor nu este acoperita....oare nu vad eu bine :) sau asa este ?

Vezi foarte bine, asa este si asa e proiectat sa fie... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) misterr

Care să fie motivul? Să nu se adune zăpada și să îngreuneze "coviltirul"? Sau să nu se creeze un "efect de tunel"?

@nightwolf:
'stirea' era cu 'dedicatie' pt tine...nu pt cei ce-si doresc un web-cam...
Daca ai timp si chef, poti trece pe la 'mini-dispecerat', e fully functional, sunt deja acolo oameni de la politia locala, intzeleg ca vor fi acolo si oameni de la voi, de la rutiera...

misterr wrote:
Care să fie motivul? Să nu se adune zăpada și să îngreuneze "coviltirul"? Sau să nu se creeze un "efect de tunel"?

Ambele, plus 'efectul de sera'...

Așa a fost gîndit de la început, sau e o modificare ulterioară? Că în toate "randările" de pînă acum "coviltirul" era întreg, plus că toată structura metalică părea "pregătită" pentru geamuri pe toată suprafața...

Goldmund wrote:
Pentru mine semaforul de la intersectia Dobrogeanu Gherea, Elena Vacarescu cu DN1(sos.Bucuresti-Ploiesti)care incurca circulatia fluentizata de patru pasaje supraterane(!)incepand de la Pasajul Otopeni si pana la Baneasa, este partea goala a paharului. Asta ar fi pt. mine o urgenta care trebuie rezolvata intr-un fel.

Eu trec zilnic pe acolo și pot să-ți spun că nu am stat niciodată de două ori la acel semafor, pentru că timpul de verde e foarte lung.
Goldmund wrote:
Nu stiu, acolo e semaforul doar pentru pietoni sau si pentru "curba la stanga"?!(care ar fi inutila pt. ca exista o mare intersectie la Pasajul Baneasa...(noul subteran...)

Acolo nu există "curbă la stînga". Semaforul e doar pentru pietoni și pentru cei care intră de pe cele două drumuri laterale în DN1.

'Randarile' sunt echivalentul unei 'teme de proiectare', si trebuie sa recunosti ca rezultatul 'final' seamana cu tema, nu trebuie insa sa fie 'identic'...
Proiectarea 'efectiva' inseamna o analiza mult mai atenta si amanuntzita decat o 'banala randare'...
Toate cele bune...

Ok, e clar că n-a scăpat nici un amănunt...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

S-a mai discutat de mai multe ori despre semaforul de la Dobrogeanu Gherea si s-a spus foarte clar ca are rolul de a taia din elanul "vitezistilor" care vin dinspre Otopeni si sa le reaminteasca ca sunt de ceva kilometri buni in capitala. Bucurestiul incepe acolo de la linia de centura, dar probabil ca nu toti soferii stiu asta. De la Podul Otopeni ( spre Bucuresti ) nu mai avem nici un DN, ci  o strada din Bucuresti ca orice alta strada, se numeste "Soseaua Bucuresti - Ploiesti" Deci nu e DN 1, nu-ti trebuie rovinieta, nu trebuie sa aprinzi farurile ziua pentru ca esti in oras  si nu ai voie sa circuli cu 100 km / h.

Go to page:  1  ... 88 89 90 91 92 93 94  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”